Supply chain planner

Ben jij een georganiseerde en vooruitdenkende professional met een talent voor logistiek en inkoop? Als supply chain planner zorg je voor de tijdige levering van materialen en producten, beheer je de voorraad en regel je internationale transporten. Kom ons team versterken en speel een cruciale rol in de bedrijfsvoering van Amerplastics!

Wat zijn jouw verantwoordelijkheden?

Als supply chain planner ben je verantwoordelijk voor het tijdig leveren van materialen en producten. In deze rol werk je nauw samen met het sales service center, de projectleiding, werkvoorbereiding, het magazijn en leveranciers. Je belangrijkste taken zijn het beheren en op peil houden van de voorraad. Vooruit plannen bij afnemende voorraden en het regelen van transporten, zowel naar de voorraad als naar klanten, is essentieel. Hierbij houd je rekening met de kosten en zoek je naar oplossingen bij leveringsproblemen. Een goede beheersing van de Engelse taal is noodzakelijk voor het regelen van internationale zaken.

Daarnaast blijf je administratief op de hoogte van inkooporders, documentatie, levertijden en goederenstromen. Je werkt met een ERP-systeem en biedt ondersteuning bij facturatie en financiële administratie. Bovendien ligt er een voortdurende focus op procesoptimalisatie en het doen van verbetervoorstellen.

Hoe ziet jouw werkplek eruit?

Je gaat werken bij Amerplastics, een onderdeel van de Syndus Group, vanuit ons moderne hoofdkantoor in Terneuzen. In deze functie heb je veelvuldig contact met collega's van het sales service center, de projectleiding, werkvoorbereiding, het magazijn en de inkoopafdeling van Syndus Group Services. Daarnaast onderhoud je regelmatig contact met onze klanten en leveranciers.

Waarom is dit iets voor jou?

  • Je hebt minimaal een HBO diploma in een commerciële, technische en/of logistieke richting;
  • Aanvullende opleidingen in supply chain management en/of NEVI (inkoop) zijn een pluspunt;
  • Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal goed, zowel mondeling als schriftelijk, wat essentieel is voor het regelen van nationale en internationale zaken;
  • Je bent zeer nauwkeurig en resultaat- en klantgericht.
     

Wat hebben wij jou te bieden?

  • Een goed salaris;
  • 27 vakantiedagen en 13 adv dagen. Tel maar uit!;
  • Een goede pensioenregeling via PME en een premievrije aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering;
  • Ontwikkelingsmogelijkheden. Jij moet de kansen alleen met beide handen vastgrijpen;
  • En veel leuke extra’s. Denk aan een jaarlijks budget om te besteden aan jouw vitaliteit en gezondheid, een loyaliteitsbonus en gezellige bedrijfsfeestjes.

Wie zijn wij?

Amerplastics is onderdeel van de Syndus Group en heeft gedurende de afgelopen 50 jaar kennis opgebouwd in de levering, ontwerp, fabricatie en installatie van hoogwaardige glasvezelversterkte – en thermoplastische kunststof leidingsystemen. We leveren en installeren kunststof leidingen voor bluswaterleidingen, transportleidingen en afvoersystemen voor industriële toepassingen in de petrochemische, chemische industrie en op boorplatforms. Dit doen wij met 40 collega’s verdeeld over verschillende functies binnen het bedrijf, maar allemaal met passie voor de techniek.

Enthousiast?

Laat het ons weten en stuur een bericht naar vacatures@syndus.com. Voor inhoudelijke vragen over deze functie kun je contact opnemen met onze collega Marc Warmenhoven (Directeur Amerplastics) via tel. +31 (0)115 644 568 of WhatsApp via https://wa.me/31613806682.

Type Regulier
Soort dienstverband Fulltime
Opleidingsniveau HBO
Arbeidstijd 40,0
Plaatsingsdatum 21-08-2024
Locatie Terneuzen

Senna Riemens

Corporate recruiter
0115-644622