Gevonden vacatures: 20 van 20

Er zijn geen vacatures die voldoen aan uw zoekopdracht.

Terneuzen , Arentis, Allround mw.tools, Tools

Heb je technisch inzicht, steek je graag je handen uit de mouwen en zoek je veel afwisseling in je werk? Kun je goed zelfstandig maar ook in teamverband werken? En lijkt het jou een uitdaging om verantwoordelijk te zijn voor de verhuur van industriële gereedschappen op verschillende klantlocaties? Dan is de functie van Allround medewerker Tools wellicht wat voor jou!

Terneuzen , Amerplastics, Pijpfitter, Amerplastics
Pijpfitters opgelet! Ben jij binnen jouw vakgebied op zoek naar een nieuwe uitdaging en hou je van aanpakken? Werken in de werkplaats én op locatie bij de klant? Amerplastics zoekt ervaren Allround pijpfitters die zichzelf willen uitdagen en ontwikkelen tot specialist voor onze kunststof leidingsystemen.

Bedrijfsjurist

nog dagen
Terneuzen , Groupservices, FA

Ben jij een ervaren bedrijfsjurist die gedreven is om complexe juridische vraagstukken en contracten aan te pakken? Heb je interesse om te werken binnen een groeiende, technische organisatie? Als bedrijfsjurist bij Syndus ben jij dé juridisch expert van onze organisatie!

Calculator

nog dagen
Terneuzen , Ferris, Calculator, Calculatie

Als calculator bij Ferris ben je verantwoordelijk voor de calculaties van verschillende staalbouwprojecten. Heb jij een passie voor het calculatie-vak en ben jij op zoek naar een volgende stap in jouw carrière als calculator? Dan willen wij graag kennis met je maken!

Terneuzen , Ferris, Constr.bankw/lass., Prefab Terneuzen

Heb jij een passie voor techniek, kennis van lastechnieken en ben je een echte vakman of -vrouw? Kom dan bij ons staalbouwbedrijf Ferris in Terneuzen als constructiebankwerker/lasser werken!

Terneuzen , Arentis, Kraanmachinist, Cranage

Ben jij een gedreven kraanmachinist met een passie voor het uitvoeren van mooie hijsklussen in de industrie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze afdeling Cranage bij Arentis zijn we ter uitbreiding van ons team op zoek naar kraanmachinisten voor de mobiele telescoop- en torenkranen.

Hoogvliet , Ferris, Montagemedewerker, Montage Rijnmond

Werk je graag met je handen? Heb jij technisch inzicht en monteer jij graag? Als monteur staalconstructies bij Ferris werk je samen met ons montageteam aan grote staalconstructies. Een mooie kans om te werken aan grote staalbouwprojecten op toffe locaties in de industrie!

Terneuzen , Ferris, Montagemedewerker, Montage Terneuzen

Word jij enthousiast van het construeren en monteren van kleine en grote staalconstructies? Beschik je over ruimtelijke voorstellingsvermogen, ben je een echte teamplayer én ben je niet bang voor (grote) hoogtes en kleine ruimtes? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor onze montageploeg bij Ferris zijn we op zoek naar monteurs staalconstructies.

Terneuzen , Ferris, Montagemedewerker, Montage Terneuzen

Word jij enthousiast van het construeren en monteren van kleine en grote staalconstructies? Beschik je over ruimtelijk inzicht, ben je een echte teamplayer én ben je niet bang voor (grote) hoogtes en kleine ruimtes? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor onze montageploeg bij Ferris zijn we op zoek naar monteurs staalconstructies in de regio Terneuzen.

Terneuzen , Arentis, Onderhoudsmonteur, Service & Maintenance

Ben jij een sleutelaar en werk je graag aan grote mobiele werktuigen? Is geen storing jou te veel, werk je nauwkeurig en kun je omgaan met tijdsdruk? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor onze werkplaats bij Arentis zijn we op zoek naar enthousiaste onderhoudsmonteurs.

Open sollicitatie

nog dagen
, Syndus, Syndus
regio Rotterdam , Ferris, projectcoördinator, Projectleiding

Weet jij als geen ander een project veilig van A tot Z te leiden en tijdig en succesvol af te ronden? En wil jij een afwisselende baan waarbij je van te voren niet weet wat de dag je zal brengen? Dan is dit de baan voor jou! Voor ons staalbouwbedrijf Ferris zijn we op zoek naar een projectcoördinator die onderdeel zal uitmaken van een projectteam voor een groot staalbouwproject in de regio Rotterdam.

regio Rotterdam , Ferris, Projectleider, Projectleiding

Ben jij de ervaren projectleider die als geen ander in staat is om een groot, meerjarig staalbouwproject in de Rotterdamse regio veilig en succesvol van A tot Z te leiden? Ferris zoekt een gedreven professional die klaar is voor een uitdagende rol met verantwoordelijkheid.

Terneuzen , Ferris, Projectleider, Projectleiding

Ben jij die ervaren en hands-on projectleider die in staat is om meerdere van onze projecten tegelijkertijd effectief en efficiënt aan te sturen en op te leveren? Als projectleider bij Ferris draag je zorg voor het organiseren, coördineren en leiden van diverse projecten op het gebied van industriële staalbouw.

Terneuzen , Arentis, service monteur, Service & Maintenance

Ben jij handig genoeg om zelfstandig diagnoses te stellen van storingen aan mobiele werktuigen? Dan is de vacature van Servicemonteur bij Arentis op jouw lijf geschreven. In deze functie ben je dagelijks met een service bus op pad, voer je reparatie- en onderhoudswerkzaamheden uit en stel je de juiste diagnoses van storingen aan onze mobiele werktuigen.

 

Terneuzen , Ferris, werkvoorbereiding

Wij zoeken een strategisch denker die de inkoopstrategie en -beleid van ons staalbouwbedrijf, Ferris, naar een hoger niveau kan tillen. Ben jij iemand met veel inkoopervaring die in staat is een proactieve rol te spelen bij verder structureren en professionaliseren van het inkoopproces? Neem dan contact met ons op!

Terneuzen , Konstruktis, Tekenaar/construct, Konstruktis

Als Structural engineer bij Konstruktis bouw je elke dag aan te gekke projecten. Constructies van staal, beton, kunststof of hout? We draaien er onze hand niet voor om. Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging?

Terneuzen , Ferris, Engineering

Ben jij een gedreven structural engineer die, net als wij, enthousiast wordt van het ontwerpen en berekenen van grote, complexe staalbouwprojecten in de industrie? Kom kennismaken met het team Engineering van Ferris!

Technisch tekenaar

nog dagen
Terneuzen , Ferris, Tekenaar, Tekenkamer

Voor ons staalbouwbedrijf Ferris zijn we op zoek naar een Technisch tekenaar. Heb jij ervaring als 3D tekenaar/modelleur? Ben je een echte teamplayer, werk je secuur en ben je gefocust op detail? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Terneuzen , Ferris, Werkvoorbereider, werkvoorbereiding

Welkom bij Ferris, waar jouw rol als werkvoorbereider cruciaal is voor een vlekkeloze staalbouwproductie. Je zorgt voor een soepele uitvoering van orders door nauwkeurig te plannen, programmeren en benodigde materialen tijdig op te roepen. Heb jij technische expertise en het enthousiasme om ons team te komen versterken? Solliciteer dan nu!