Gevonden vacatures: 30 van 30

Er zijn geen vacatures die voldoen aan uw zoekopdracht.

3D modelleur

nog dagen
Terneuzen , Konstruktis, Tekenaar, Konstruktis

Voor ons engineeringsbureau Konstruktis zijn we op zoek naar een 3D modelleur. Ben je een echte teamplayer, werk je secuur en ben je gefocust op detail? Heb jij ervaring als 3D modelleur of ben je bereid om dit te leren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Terneuzen , Arentis, Allround mw.tools, Tools

Heb je technisch inzicht, steek je graag je handen uit de mouwen en zoek je veel afwisseling in je werk? Kun je goed zelfstandig maar ook in teamverband werken? En lijkt het jou een uitdaging om verantwoordelijk te zijn voor de verhuur van industriële gereedschappen op verschillende klantlocaties? Dan is de functie van allround magazijnmedewerker wellicht wat voor jou!

Hoogvliet , Arentis, Allround mw.tools, Tools

Heb je technisch inzicht, steek je graag je handen uit de mouwen en zoek je veel afwisseling in je werk? Kun je goed zelfstandig maar ook in teamverband werken? En lijkt het jou een uitdaging om verantwoordelijk te zijn voor de verhuur van industriële gereedschappen op verschillende klantlocaties? Dan is de functie van allround magazijnmedewerker wellicht wat voor jou!

Terneuzen , Amerplastics, Pijpfitter, Amerplastics
Pijpfitters opgelet! Ben jij binnen jouw vakgebied op zoek naar een nieuwe uitdaging en hou je van aanpakken? Werken in de werkplaats én op locatie bij de klant? Amerplastics zoekt ervaren Allround pijpfitters die zichzelf willen uitdagen en ontwikkelen tot specialist voor onze kunststof leidingsystemen.

Calculator

nog dagen
Terneuzen , Ferris, Calculator, Calculatie

Als calculator bij Ferris ben je verantwoordelijk voor de calculaties van verschillende staalbouwprojecten. Heb jij een passie voor het calculatie-vak en ben jij op zoek naar een volgende stap in jouw carrière als calculator? Dan willen wij graag kennis met je maken!

Chauffeur tools

nog dagen
Terneuzen , Arentis, Chauffeurs Tools

Ben jij graag onderweg van A naar B? Ben je klantgericht en dienstverlenend ingesteld? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor Arentis zijn we op zoek naar een chauffeur tools (CE-rijbewijs en code 95).

Terneuzen , Fiberstruct, Sales

Ben jij commercieel gedreven en wil je graag werken in een internationale omgeving? Werk je graag zelfstandig, maar ben je ook een sterke schakel in het verbinden van collega’s en opdrachtgevers? Dan zijn wij op zoek naar jou! Kom jij het sales team van Fiberstruct versterken?

Constructeur

nog dagen
Terneuzen , Ferris, Engineering

Ben jij een gedreven constructeur die, net als wij, enthousiast wordt van het ontwerpen en berekenen van grote, complexe staalbouwprojecten in de industrie? Kom kennismaken met het team engineering van Ferris!

Constructeur

nog dagen
Terneuzen , Konstruktis, Tekenaar/construct, Konstruktis

Als constructeur bij Konstruktis bouw je elke dag aan te gekke projecten. Constructies van staal, beton, kunststof of hout? We draaien er onze hand niet voor om. Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging?

Terneuzen , Ferris, Prefab Terneuzen

Heb jij een passie voor techniek en weet jij precies hoe je aan de hand van een technische tekening losse staalonderdelen tot één onderdeel weet te maken? Kom dan bij ons staalbouwbedrijf Ferris in Terneuzen als constructiebankwerker werken!

Terneuzen , Arentis, Adm.medewerker, Tools

Ben je een administratieve topper die eigenaarschap en verantwoordelijkheid hoog in het vaandel heeft staan? Spreekt het je aan om te werken in een organisatie die zich bezighoudt met de verhuur van industriële gereedschappen? Bij Arentis in Terneuzen zijn we op zoek naar een facturatie medewerker!

HR-meewerkstage

nog dagen
Terneuzen , Groupservices, Stagiair, HRM

Ben jij klaar om je opgedane kennis in de praktijk te brengen? Ontdek jouw interesses bij Syndus tijdens een veelzijdige HR-meewerkstage met volop kansen voor ontwikkeling. Word onderdeel van ons enthousiaste Syndus HR-team!

Terneuzen , Groupservices, ICT

Krijg jij energie van het oplossen van ICT gerelateerde problemen en vind je het leuk om collega’s verder te helpen? Durf jij keuzes te maken, zodat we de continuïteit van onze bedrijfsprocessen kunnen blijven bewaken? Dan zijn we op zoek naar jou! Bij Syndus zijn we op zoek naar een ICT support medewerker.

 

Terneuzen , Arentis, Jr. projectleider, Tools

Het begint met een plan en eindigt met de succesvolle realisatie van projecten. Daartussen gebeurt het! Overleg met de klanten, administratieve projectondersteuning, tussentijds bijsturen en natuurlijk ook het signaleren van markt- en klantontwikkelingen. Bij Arentis Tools, een toonaangevende speler in de verhuur van industriële gereedschappen, zoeken we naar een enthousiaste junior projectleider. Kom jij ons team versterken?

Terneuzen , Arentis, Kraanmachinist, Cranage

Ben jij een gedreven kraanmachinist met een passie voor het uitvoeren van mooie hijsklussen in de industrie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze afdeling Cranage bij Arentis zijn we ter uitbreiding van ons team op zoek naar kraanmachinisten voor de mobiele telescoop- en torenkranen.

MIG/MAG lasser

nog dagen
Terneuzen , Ferris, Constr.bankw/lass., Prefab Terneuzen

Hou jij van werk waar de vonken van afvliegen? Heb jij een passie voor techniek, kennis van lastechnieken en ben je een echte vakman óf -vrouw? Kom dan werken bij ons staalbouwbedrijf Ferris in Terneuzen als MIG/MAG lasser!

Terneuzen , Groupservices, manager ink.&facil, Inkoop&facilitair

Voor ons hoofdkantoor in Terneuzen zijn wij op zoek naar een Manager Inkoop & Facilitair die de drijvende kracht wordt achter de inkoop en facilitaire zaken binnen de Syndus Group. Ben jij die ervaren inkoopprofessional met leidinggevende ervaring en vind je het een uitdaging om bij te dragen aan het rendement van onze groeiende organisatie? Dan willen wij graag kennis met je maken!

Terneuzen , Arentis, Medewerker TV E&I, Tools

Heb je affiniteit met techniek en steek je graag de handen uit de mouwen? Heb je ervaring in de elektrotechniek of wil je hier juist meer over leren? Word medewerker tijdelijke voorzieningen bij Arentis Tools!

Terneuzen , Ferris, Montagemedewerker, Montage Terneuzen

Werk je graag met je handen? Heb jij technisch inzicht en monteer jij graag? Als monteur staalconstructies bij Ferris werk je samen met ons montageteam aan grote staalconstructies. Een mooie kans om te werken aan grote staalbouwprojecten op toffe locaties in de industrie!

Hoogvliet , Ferris, Montagemedewerker, Montage Rijnmond

Werk je graag met je handen? Heb jij technisch inzicht en monteer jij graag? Als monteur staalconstructies bij Ferris werk je samen met ons montageteam aan grote staalconstructies. Een mooie kans om te werken aan grote staalbouwprojecten op toffe locaties in de industrie!

Terneuzen , Ferris, Montagemedewerker, Montage Terneuzen

Word jij enthousiast van het construeren en monteren van kleine en grote staalconstructies? Beschik je over ruimtelijk inzicht, ben je een echte teamplayer én ben je niet bang voor (grote) hoogtes en kleine ruimtes? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor onze montageploeg bij Ferris zijn we op zoek naar monteurs staalconstructies in de regio Terneuzen.

Monteur tools

nog dagen
Terneuzen , Arentis, Monteur tools, Tools

Haal jij voldoening uit het uitvoeren van reparaties en keuringen aan industriële gereedschappen? Heb jij technisch inzicht, ben je leergierig én heb je handigheid in de vingers? Dan is de functie van monteur tools wellicht wat voor jou!

Terneuzen , Arentis, Onderhoudsmonteur, Service & Maintenance

Ben jij een sleutelaar en werk je graag aan grote mobiele werktuigen? Is geen storing jou te veel, werk je nauwkeurig en kun je omgaan met tijdsdruk? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor onze werkplaats bij Arentis zijn we op zoek naar enthousiaste onderhoudsmonteurs.

Open sollicitatie

nog dagen
, Syndus, Syndus
regio Rotterdam , Ferris, Projectleider, Projectleiding

Ben jij de ervaren projectleider die als geen ander in staat is om een groot, meerjarig staalbouwproject in de Rotterdamse regio veilig en succesvol van A tot Z te leiden? Ferris zoekt een gedreven professional die klaar is voor een uitdagende rol met verantwoordelijkheid.

Terneuzen , Ferris, Comm.mw.binnend., Bedrijfsbureau

Als sales support medewerker ondersteun je zowel de sales- als calculatieafdeling bij opstellen van offertes, beheren van klantrelatie en uitvoeren van ondersteunende administratieve taken. Je draagt bij aan het commerciële succes van ons bedrijf door een efficiënte en klantgerichte aanpak.

Terneuzen , Arentis, service monteur, Service & Maintenance

Ben jij handig genoeg om zelfstandig diagnoses te stellen van storingen aan mobiele werktuigen? Dan is de vacature van Servicemonteur bij Arentis op jouw lijf geschreven. In deze functie ben je dagelijks met een service bus op pad, voer je reparatie- en onderhoudswerkzaamheden uit en stel je de juiste diagnoses van storingen aan onze mobiele werktuigen.

 

Terneuzen , Ferris, werkvoorbereiding

Wij zoeken een strategisch denker die de inkoopstrategie en -beleid van ons staalbouwbedrijf, Ferris, naar een hoger niveau kan tillen. Ben jij iemand met veel inkoopervaring die in staat is een proactieve rol te spelen bij verder structureren en professionaliseren van het inkoopproces? Neem dan contact met ons op!

Technisch tekenaar

nog dagen
Terneuzen , Ferris, Tekenaar, Tekenkamer

Voor ons staalbouwbedrijf Ferris zijn we op zoek naar een Technisch tekenaar. Heb jij ervaring als 3D tekenaar/modelleur? Ben je een echte teamplayer, werk je secuur en ben je gefocust op detail? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Werkvoorbereider

nog dagen
Terneuzen , Ferris, Werkvoorbereider, Bedrijfsbureau

Heb jij technisch inzicht en houd je bij elk project het overzicht? Ben je een echte regelaar en communicatief sterk? Bij Ferris zijn wij zijn op zoek naar een Werkvoorbereider. Als Werkvoorbereider ben je de onmisbare technische én creatieve schakel tussen de wens van onze klant en de oplevering.