Gevonden vacatures: 36 van 36

Er zijn geen vacatures die voldoen aan uw zoekopdracht.

Sint-Kruis-Winkel (BE) , Arentis, allround medew, Arentis

Ben jij iemand die van afwisseling houdt, ben je klantgericht en heb je affiniteit met techniek? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor onze vestiging op ArcelorMittal in Sint-Kruis-Winkel (Gent) zijn we op zoek naar een Allround medewerker.

Terneuzen , Arentis, Allround mw.tools, Tools

Heb je technisch inzicht, steek je graag je handen uit de mouwen en zoek je veel afwisseling in je werk? Kun je goed zelfstandig maar ook in teamverband werken? En lijkt het jou een uitdaging om verantwoordelijk te zijn voor de verhuur van industriële gereedschappen op verschillende klantlocaties? Dan is de functie van allround medewerker Tools wellicht wat voor jou!

Terneuzen , Groupservices, Applicatiebeh., ICT

Heb jij als IT-professional een passie voor bedrijfssoftware? Zet jij klantvragen om in praktische oplossingen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn op zoek naar een gedreven applicatiebeheerder die op technisch gebied mee wilt bouwen aan de verdere groei van onze organisatie.

Slowakije , Fiberstruct, Fiberstruct

Calculator

nog dagen
Terneuzen , Ferris, Calculator, Calculatie Terneuzen

Als Calculator bij Ferris ben je verantwoordelijk voor de calculaties van verschillende staalbouwprojecten. Heb jij een passie voor het calculatie-vak en ben jij op zoek naar een volgende stap in jouw carrière als Calculator? Dan willen wij graag kennis met je maken!

 

Calculator (EN)

nog dagen
Terneuzen , Ferris, Calculator, Calculatie Terneuzen

As a Calculator at Ferris, you are responsible for the calculations of various steel construction projects. Do you have a passion for the calculation profession and are you looking for the next step in your career as a calculator? Then we would like to meet you!

Terneuzen , Groupservices, HRM

Ben jij een ambitieuze en gedreven verzuimspecialist en toe aan een nieuwe uitdaging? Heb jij passie voor dit vakgebied en krijg je energie van het ontrafelen van verzuimproblematiek? Dan willen we graag kennis met je maken! Bij Syndus Group zijn we op zoek naar een Casemanager verzuim voor minimaal 24 uur in de week.

Chauffeur Tools

nog dagen
Hoogvliet , Arentis, Chauffeur, Tools

Ben jij graag onderweg van A naar B? Ben je klantgericht en dienstverlenend ingesteld? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor onze Arentis vestiging in Hoogvliet zijn we op zoek naar een Chauffeur Tools (BE/C rijbewijs en code 95).

Terneuzen , Arentis, Techn comm adv, Sales & Rental

Ben jij commercieel en gedreven op het binnenhalen van nieuwe deals? Werk je graag actief mee aan het versterken van onze klantrelaties en het uitbreiden van ons netwerk in België? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze commerciële afdeling bij Arentis zijn we op zoek naar een commercieel technisch adviseur in de buitendienst.

Constructeur

nog dagen
Terneuzen , Konstruktis, Tekenaar/construct, Konstruktis

Als Constructeur bij Konstruktis werk je dagelijks aan uiteenlopende projecten. Uitdagende staal-, beton, kunststof- en houtconstructies? Niets is voor ons te gek. En voor jou?

Constructeur

nog dagen
Terneuzen , Ferris, Tekenaar/construct, Tekenkamer

Ben jij graag betrokken in verschillende projecten en ben jij een constructeur die meedenkt over innovatieve en commerciële interessante ontwerpoplossingen? In de functie van constructeur bij Ferris ben jij betrokken bij het conceptueel ontwerp en optimalisatie van uitdagende staalbouwprojecten in een omgeving waar de energietransitie centraal staat. Ben ook jij begaan met dit maatschappelijk vraagstuk en wil je hier actief aan meewerken? Lees dan snel verder!

Terneuzen , Ferris, Constr.bankw/lass., Prefab Terneuzen

Heb jij een passie voor techniek, kennis van lastechnieken en ben je een echte vakman of -vrouw? Kom dan bij ons staalbouwbedrijf Ferris in Terneuzen als constructiebankwerker/lasser werken!

Terneuzen , Ferris, Tekenkamer

Do you enjoy being involved in various projects and are you a structural engineer who thinks about innovative and commercially interesting design solutions? As a construction designer at Ferris, you will be involved in the conceptual design and optimisation of challenging steel construction projects in an environment where energy transition is key. Are you also committed to this social issue and would you like to actively contribute to it? Then read on quickly!

Terneuzen , Arentis, Adm.medewerker, Administr. Tools

Is het jouw passie om de facturatie van A tot Z te verzorgen en alles tot in de puntjes in orde te hebben? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze Arentis Tools zijn we op zoek naar een facturatie medewerker voor minimaal 32 uur per week.

HR meewerkstage

nog dagen
Terneuzen , Groupservices, HR medewerker, HRM

Schrijf jij deze vacaturetekst beter? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Syndus biedt de HR-stageplaats waar jij waanzinnig veel zal leren, resultaat van je werk zal zien, waar nog niet alles voor jou uitgestippeld is en waar jij samen met een geweldig HR-team kunt bouwen aan jouw skills!

IT Manager

nog dagen
Terneuzen , Groupservices, ICT

Krijg jij energie van het ontwikkelen en implementeren van IT-beleid binnen een technisch, commerciële organisatie? Lijkt het je gaaf om de wensen vanuit de organisatie te vertalen naar IT-oplossingen en om IT-processen continu te verbeteren? Dan willen we graag kennis met je maken!

Terneuzen , Arentis, Rigger, Cranage

Wil jij jezelf graag ontwikkelen tot gecertificeerd kraanmachinist? Vind jij het leuk om buiten te werken, heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel én ben je op zoek naar een baan met een goed salaris? Voor onze afdeling Cranage & Rigging bij Arentis zijn we op zoek naar aankomende kraanmachinisten!

Terneuzen , Arentis, Kraanmachinist, Cranage

Ben jij een gedreven kraanmachinist met een passie voor het uitvoeren van mooie hijsklussen in de industrie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze afdeling Cranage bij Arentis zijn we ter uitbreiding van ons team op zoek naar kraanmachinisten voor de mobiele telescoop- en torenkranen.

Terneuzen , Groupservices, Groupservices

Voor ons hoofdkantoor in Terneuzen zijn wij per direct op zoek naar een fulltime Manager Inkoop & Facilitair die de drijvende kracht wordt en verantwoordelijk is voor de inkoop binnen Syndus Group. Heb je ervaring als inkoper in de technische branche en vind je het een uitdaging om jezelf vast te bijten in overeenkomsten en contracten om die zo goed mogelijk te benutten? Dan willen wij graag kennis met je maken!

Manager Operations

nog dagen
Terneuzen , Ferris, Operation manager, Operations

Voor ons staalbouwbedrijf Ferris zijn we de zoektocht gestart naar een Manager Operations, voor de aansturing en het efficiënt en succesvol laten verlopen van de prefabricage en montage, ofwel de uitvoering, binnen Ferris. Beschik jij over een sterk organisatorisch vermogen, een duidelijke visie en managementervaring? Dan gaan we graag het gesprek met je aan!

regio Rotterdam , Ferris, Montagemedewerker, Montage Rijnmond

Ben jij niet bang voor grote hoogtes, werk je graag buiten en houd je van techniek? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor onze afdeling montage bij Ferris zijn we op zoek naar monteurs staalconstructies in de regio Zuid-Holland.

Terneuzen , Ferris, Montagemedewerker, Montage Terneuzen

Word jij enthousiast van het construeren en monteren van kleine en grote staalconstructies? Beschik je over ruimtelijk inzicht, ben je een echte teamplayer én ben je niet bang voor (grote) hoogtes en kleine ruimtes? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor onze montageploeg bij Ferris zijn we op zoek naar monteurs staalconstructies in de regio Terneuzen.

Terneuzen , Ferris, Montagemedewerker, Montage Terneuzen

Ben jij niet bang voor grote hoogtes, werk je graag buiten en houd je van techniek? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor onze afdeling montage bij Ferris zijn we op zoek naar monteurs staalconstructies in de regio Zeeland.

Terneuzen , Arentis, Onderhoudsmonteur, Service & Maintenance

Ben jij een sleutelaar en werk je graag aan grote mobiele werktuigen? Is geen storing jou te veel, werk je nauwkeurig en kun je omgaan met tijdsdruk? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor onze werkplaats bij Arentis zijn we op zoek naar enthousiaste onderhoudsmonteurs.

Open sollicitatie

nog dagen
, Syndus, Syndus
Terneuzen , Arentis, Planner, Planning Cranage

Ben jij degene die verder kijkt dan zijn neus lang is en in staat is om overzicht te behouden in de planning van onze kranen en bijbehorend personeel? Zorg jij ervoor dat onze kranen op tijd bij de klant worden afgeleverd door tijdig de juiste acties uit te zetten ten aanzien van beschikbaarheid van kranen en personeel? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven! Voor Arentis zijn we op zoek naar een fulltime Planner Cranage & Rigging.

regio Rotterdam , Ferris, Planner, werkvoorbereiding

Als je planningen zonder enige uitdaging wilt beheren, dan is deze baan waarschijnlijk niets voor jou. Deze baan bij Ferris is er namelijk één voor een Project Planner die graag de touwtjes in handen heeft en een belangrijke positie wil vervullen om de operatie, de klant en collega's optimaal te ondersteunen voor het met succes te laten slagen van een groot staalbouwproject in de regio Rotterdam.

regio Rotterdam , Ferris, Ferris

If you don't like a challenge when managing schedules, then you probably won't like this job. Why? Because the successful applicant will be a project planner who enjoys a key position. They will make executive decisions to provide optimal support to the operation, the client and colleagues thus ensuring the successful completion of a large steel construction project in the Rotterdam region.

Projectleider

nog dagen
regio Rotterdam , Ferris, Projectleider, Projectleiding

Weet jij als geen ander een project veilig van A tot Z te leiden en tijdig en succesvol af te ronden? En wil jij een afwisselende baan waarbij je van te voren niet weet wat de dag je zal brengen? Dan is dit de baan voor jou! Voor ons staalbouwbedrijf Ferris zijn we op zoek naar een Projectleider in de regio Rotterdam.

Projectleider

nog dagen
Terneuzen , Ferris, Projectleider, Projectleiding

Weet jij als geen ander een project veilig van A tot Z te leiden en tijdig en succesvol af te ronden? En wil jij een afwisselende baan waarbij je van te voren niet weet wat de dag je zal brengen? Dan is dit de baan voor jou! Voor ons staalbouwbedrijf Ferris zijn we op zoek naar een Projectleider.

Projectmanager

nog dagen
Terneuzen , Ferris, werkvoorbereiding Terneuzen

Heb jij ervaring met het managen van projecten in een industriële omgeving? Combineer jouw passie voor techniek, projectmanagement en leiderschap en werk mee aan grote, gevarieerde staalbouwprojecten! Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

Terneuzen , Arentis, Rigger, Cranage

Werk jij graag op verschillende projecten? Vind jij het leuk om buiten te werken, heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel én ben je op zoek naar een baan met een goed salaris? Dan is dit dé functie van rigger/hijsbegeleider bij Arentis iets voor jou!

Sales Lead

nog dagen
Terneuzen , Fiberstruct, Sales manager, Sales

Nieuwe klanten binnenhalen voor onze business in de kunststof looproosters en constructies. Dat is precies waar het in deze vacature bij Fiberstruct om draait. Of het nu gaat om het uitvoeren van marktonderzoek, het analyseren van trends en ontwikkelingen of het in gesprek gaan met nieuwe, potentiële klanten: jij weet potentiële klanten in Nederland én buitenland aan ons te binden! Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

Terneuzen , Arentis, service monteur, Service & Maintenance

Ben jij handig genoeg om zelfstandig diagnoses te stellen van storingen aan mobiele werktuigen? Dan is de vacature van Servicemonteur bij Arentis op jouw lijf geschreven. In deze functie ben je dagelijks met een service bus op pad, voer je reparatie- en onderhoudswerkzaamheden uit en stel je de juiste diagnoses van storingen aan onze mobiele werktuigen.

 

Terneuzen , Ferris, Tekenaar, Tekenkamer

Do you have a flair for drawing steel structures? Do you have a high degree of responsibility, are you meticulous and detail-oriented? Then it’s you we’re looking for. Ferris needs a new colleague!

Terneuzen , Ferris, Tekenaar, Tekenkamer

Heb jij gevoel voor het tekenen van constructies? Heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel, werk je secuur en ben je gefocust op detail? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor Konstruktis zijn we op zoek naar een nieuwe collega.