Directeur Kunststofbedrijven

Ben jij een visionaire, verbindende en toegankelijke leider met een hands-on mentaliteit? Beschik je over een strategische inslag en een ondernemende geest? Heb je een visie die organisaties laat groeien en ben je klaar voor de uitdaging om twee kunststofbedrijven te integreren binnen één omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw uitdaging

Als directeur ligt jouw focus op de samenwerking tussen onze kunststofbedrijven Amerplastics en Fiberstruct om zaken verder te optimaliseren en de synergiën optimaal te benutten. Samen met het huidige management bepaal jij de route met de nadruk op verdere professionalisering, modernisering en verantwoord ondernemen. Je speelt een cruciale rol in het vormen van een nieuwe, geïntegreerde cultuur die voortbouwt op de waarden van Syndus: samen, betrouwbaar, ondernemend, flexibel en vernieuwend. Deze kernwaarden vormen de sleutel in onze belofte naar de klant “samen meer voor elkaar” waarbij we o.a. leidinggevend zijn in kunststofsystemen en de lat telkens weer hoger leggen

Belangrijkste verantwoordelijkheden:

  • Het creëren van een gezamenlijke strategische visie en het bevorderen van een cultuur van samenwerking en innovatie;
  • Leiding geven aan de integratie van de twee kunststofbedrijven tot één krachtige organisatorische eenheid met meerdere activiteiten;
  • Organiseren van processen en het verbeteren van de organisatiekwaliteit;
  • Vormgeven van een nieuw plan binnen de organisatie, gericht op groei, continuïteit en winstgevendheid;
  • Optimaal benutten van aanwezige (management)competenties en mensen op een respectvolle wijze meenemen in de verandering: Samen meer voor elkaar;
  • Voorstellen van investeringen die bijdragen aan duurzame groei en resultaatverbetering;
  • Overall P&L-verantwoordelijkheid voor de kunststofbedrijven met rapportagelijnen richting het Dagelijks Bestuur;
  • Zorgen voor de naleving van kwaliteitsnormen en regelgeving.

 

Jouw profiel

Naast dat jouw profiel aansluit bij onze kernwaarden en jij leidinggevende ervaring hebt in een technische setting, beschik je ook over:

  • Een academisch werk – en denkniveau;
  • Uitstekende people management skills en ervaring als verandermanager;
  • Financieel inzicht en analytische vaardigheden;
  • Besluitvaardigheid en organisatorisch talent.

Toekomstperspectief

Op basis van jouw potentieel en bewezen diensten in deze functie, bestaat de mogelijkheid dat je in de toekomst wordt voorgesorteerd voor een positie op C-level binnen de Syndus Group.

Sta je klaar om deze uitdagende en inspirerende rol op je te nemen en samen met ons de toekomst van Amerplastics en Fiberstruct vorm te geven? Solliciteer dan nu en word de spil in onze ambitieuze groeiplannen!

Wat biedt Syndus Group jou?

  • Een competitief salaris, afgestemd op jouw ervaring en kwaliteiten;
  • 27 vakantiedagen en 13 ADV-dagen;
  • Een auto, smartphone en laptop van de zaak;
  • Een goede pensioenregeling, loyaliteitsbonus en winstdeling;
  • Diverse extra's, zoals een budget voor vitaliteit, gezellige bedrijfsfeestjes en meer.
     

Wie zijn wij?

Syndus Group is een internationale organisatie met ongeveer 450 medewerkers. Binnen onze groep vallen Amerplastics en Fiberstruct, twee bedrijven die gezamenlijk zo'n 90 getalenteerde professionals in dienst hebben. Het hoofdkantoor zit in Terneuzen van waaruit de activiteiten worden aangestuurd; Fiberstruct heeft een locatie in Slowakije waar de productie, bewerking en verwerking van haar producten plaatsvindt.

Amerplastics is dé autoriteit en betrouwbare partner op het gebied van GRE (Glass Reinforced Epoxy). Zij zijn gespecialiseerd in kunststof leidingsystemen, ontwerp, fabricage en montage.

Fiberstruct richt zich op de productie van hoogwaardige glasvezelversterkte kunststof roosters en constructies.

Met deze twee activiteiten heeft Syndus Group uitgebreide expertise op kunststofgebied.

Bij Syndus Group streven we naar innovatie, kwaliteit en toewijding. Onze missie is om samen meer voor elkaar te krijgen, waarbij onze kernwaarden - samen, betrouwbaar, ondernemend, flexibel en vernieuwend - de leidraad vormen voor al onze activiteiten. Wij zijn trots op de expertise en de toegevoegde waarde die wij bieden.

Solliciteren?

Past deze vacature bij jouw motivatie? Solliciteer dan via vacatures@syndus.com. Heb je een vraag of wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met Senna Riemens (corporate recruiter) via +31 115 644 622 of WhatsApp via https://wa.me/31618950942.

Type Regulier
Soort dienstverband Fulltime
Opleidingsniveau WO
Arbeidstijd 40,0
Plaatsingsdatum 08-07-2024
Locatie Terneuzen

Senna Riemens

Corporate recruiter
0115-644622