Junior Projectleider

Het begint met een plan en eindigt met de succesvolle realisatie van projecten. Daartussen gebeurt het! Overleg met de klanten, administratieve projectondersteuning, tussentijds bijsturen en natuurlijk ook het signaleren van markt- en klantontwikkelingen. Bij Arentis Tools, een toonaangevende speler in de verhuur van industriële gereedschappen, zoeken we naar een enthousiaste junior projectleider. Kom jij ons team versterken?

Wat zijn jouw verantwoordelijkheden?

Als junior projectleider ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding, uitvoering en afronding van diverse projecten. Onze projecten zijn gericht op de verhuur van industriële gereedschappen op klantlocaties, variërend van de industrie tot de chemie en petrochemie. Op deze klantlocaties organiseren we bemande, tijdelijke magazijnen met een groot assortiment aan industrieel gereedschap.

Een overzicht van jouw taken omvat onder andere:

  • Het vooraf, in overleg met de klant, afstemmen van de benodigde behoefte aan materialen, gereedschappen en personele bezetting;
  • Administratieve projectondersteuning. Denk hierbij aan het verwerken van mutaties, planning, invoer in systemen en het tussentijds rapporteren van (kosten)overzichten;
  • Het onderhouden van de contacten met onze magazijniers on site en onze klanten en het adequaat reageren en anticiperen op wijzigingen, extra bestellingen en het oplossen en/of invullen van (klant)vragen;
  • Het bewaken van de voorgang van de projecten en daar waar nodig bijsturen qua personele bezetting, extra benodigde materialen/gereedschappen;
  • Het signaleren van markt- en klantontwikkelingen, nieuwe projecten en onderhoudstops.

In het begin van je inwerktraject zul je deelnemen aan projecten onder begeleiding van onze projectleiders. Naarmate je meer ervaring opdoet, krijg je geleidelijk aan meer verantwoordelijkheid. Uiteindelijk is het de bedoeling dat je doorgroeit tot een volwaardige projectleider.

Hoe ziet jouw werkplek eruit?

Je bent werkzaam vanuit ons hoofdkantoor in Terneuzen en daarnaast ben je geregeld aanwezig op klantlocaties. Deze klantlocaties bevinden zich voornamelijk in Zeeland en de regio’s Gent, Antwerpen en Rotterdam.

Je hebt veel contact met onze klanten, (toe)leveranciers, met collega’s van de verschillende interne afdelingen én je vormt een team met onze projectleiders. Daarnaast heb je ook veel contact met de collega’s die de tijdelijke magazijnen op de klantlocaties beheren. Je rapporteert en ondersteunt aan hen en samen streven jullie continu naar een succesvolle afronding van onze projecten.

 

Waarom is dit iets voor jou?

Met jouw organisatorische vaardigheden, administratieve skills en commerciële inzicht draag je bij aan de groei en efficiëntie van ons bedrijf. Je hebt affiniteit met techniek en daarnaast:

  • Beschik je over minimaal een HBO diploma in de commerciële of technische richting; 
  • Beschik je over sterke communicatieve vaardigheden. Je hebt veel contact met klanten, maar ook intern schakel je veel met diverse collega’s;
  • Kun je snel schakelen tussen verschillende projecten en goed overzicht bewaren.
  • Heb je de ambitie om jezelf door te willen ontwikkelen tot een volwaardig projectleider.

Wat hebben wij jou te bieden?

  • Een goed salaris conform CAO Metalektro;
  • 27 vakantiedagen en 13 adv dagen. Tel maar uit!;
  • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen tot een zelfstandig projectleider door het volgen van trainingen en aanvullende opleidingen in jouw vakgebied;
  • Een goede pensioenregeling via PME en een premievrije aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering;
  • Én veel leuke extra’s. Denk aan een jaarlijks budget om te besteden aan jouw vitaliteit en gezondheid, een loyaliteitsbonus en gezellige bedrijfsfeestjes.

Wie zijn wij?

Arentis, onderdeel van de Syndus Group, verhuurt een totaalpakket aan industriële machines en gereedschappen. De hoofdactiviteiten zijn gericht op verticaal en horizontaal transport en het leveren van kranen, machines, materieel en industriële gereedschappen voor onder andere de sectoren industrie, bouw, chemie en petrochemie.

Enthousiast?

Laat het ons weten en stuur een bericht naar vacatures@syndus.com. Voor inhoudelijke vragen over deze functie kun je contact opnemen met onze collega Nic Heijens (Bedrijfsleider Tools) via tel. +31 115 644 694 of WhatsApp via https://wa.me/31622778439.

Type Regulier
Soort dienstverband Fulltime
Opleidingsniveau HBO
Arbeidstijd 40,0
Plaatsingsdatum 31-05-2024
Locatie Terneuzen

Senna Riemens

Corporate recruiter
0115-644622