Magazijnmedewerker

Word jij onze nieuwe magazijnmedewerker op onze locatie in Hoogvliet? Je beheert en verhuurt industriële gereedschappen, verzorgt de voorraadadministratie en biedt technisch advies aan onze klanten. Sluit je aan bij team Arentis voor een veelzijdige functie in een groeiende organisatie!

Wat zijn jouw verantwoordelijkheden?

Als magazijnmedewerker heb je een veelzijdige functie met als voornaamste taak het volledig beheren van ons magazijn met verhuur- en verkoopartikelen. Jij speelt een sleutelrol in het verhuren van onze industriële gereedschappen, zoals lastechniek, elektra, lucht, en (pneumatische) tools. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de uitgifte en inname van onze tools. Dit doe je vanuit ons magazijn, maar het kan ook voorkomen dat je spullen moet vervoeren van en naar onze klanten in de (proces)industrie en aannemerij. Om het gehele proces van inname en uitgifte van tools in goede banen te leiden zorg je tijdig voor een correcte voorraadadministratie.

In deze functie vervul je een adviserende rol, want klanten komen bij ons terecht met technische vragen m.b.t. onze tools. Samen met jouw collega’s streef je naar een optimale dienstverlening richting onze klanten. Dit houdt in dat je soms snel moet schakelen en samen met jouw collega’s creatief moet zijn in het bedenken van oplossingen.

Hoe ziet jouw werkplek eruit?

Je bent werkzaam op ons kantoor gevestigd in Hoogvliet (Rotterdam). Je hebt een grote mate van zelfstandigheid om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren. Daarnaast heb je dagelijks veel contact met jouw collega’s op de vestiging.

Waarom is dit iets voor jou?

Je bent dienstverlenend ingesteld en je hebt verantwoordelijkheidsgevoel. Daarnaast ben je flexibel. De drukte in het magazijn heeft namelijk pieken en dalen. Daarnaast:

  • Beschik je over een geldig rijbewijs B en bij voorkeur ook een rijbewijs BE;
  • Ben je in het bezit van een heftruck certificaat en een VCA of ben je bereid om deze te behalen;
  • Heb je een grote affiniteit met techniek en specifiek met gereedschappen;
  • Beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Beschik je over administratieve- en computervaardigheden.

Wat hebben wij jou te bieden?

  • Een goed salaris conform CAO Metalektro;
  • 27 vakantiedagen en 13 adv dagen. Tel maar uit!;
  • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen door het volgen van trainingen en aanvullende opleidingen in jouw vakgebied;
  • Een goede pensioenregeling via PME en een premievrije aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering;
  • Én veel leuke extra’s. Denk aan een jaarlijks budget om te besteden aan jouw vitaliteit en gezondheid, een loyaliteitsbonus en gezellige bedrijfsfeestjes.

De eerste 12 maanden van het dienstverband verloopt via een uitzendbureau. Onze doelstelling is om bij gebleken geschiktheid en wederzijdse interesse de overeenkomst via het uitzendbureau om te zetten naar een dienstverband via Syndus.

Wie zijn wij?

Arentis, onderdeel van de Syndus Group, verhuurt een totaalpakket aan industriële machines en gereedschappen. De hoofdactiviteiten zijn gericht op verticaal en horizontaal transport en het leveren van kranen, machines en materieel voor onder andere de sectoren industrie, bouw, chemie en petrochemie. Arentis heeft vestigingen in Nederland en België.

Enthousiast geworden?

Waar wacht je nog op?! Laat het ons weten en solliciteer direct via vacatures@syndus.com. Voor meer informatie neem contact op met onze collega Susan Anink (business unit manager) via tel. +31 6 2206 9453 of WhatsApp via https://wa.me/31622069453

 

Type Regulier
Soort dienstverband Fulltime
Arbeidstijd 40,0
Plaatsingsdatum 27-03-2024
Sluitingsdatum 14-06-2024
Locatie Hoogvliet

Senna Riemens

Corporate recruiter
0115-644622