Allround medewerker

Ben jij iemand die van afwisseling houdt, ben je klantgericht en heb je affiniteit met techniek? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor onze vestiging in Drachten zijn wij op zoek naar een allround medewerker.

Wat zijn jouw verantwoordelijkheden?

Als Allround magazijnmedewerker lever je een belangrijke bijdrage aan de verhuur van onze industriële machines en gereedschappen vanuit onze vestiging in Drachten. Denk hierbij aan hoogwerkers, verreikers, schaarliften, aggregaten, compressoren en andere industriële gereedschappen.

Binnen deze functie houd jij je voornamelijk bezig met het uitvoering van inspectie- en servicebeurten aan onze machines en gereedschappen. Je houdt in de gaten of keuringen niet zijn verlopen en voert inspecties uit of onze machines en gereedschappen veilig en naar behoren functioneren. Het kan hierbij voorkomen dat je kleine onderhoudswerkzaamheden moet uitvoeren, zodat retour gekomen machines en gereedschappen weer terug in de verhuur kunnen. Voor reparatie-, (grote) onderhoudsbeurten en storingen worden onze machines en gereedschappen naar onze werkplaats in Terneuzen gebracht.

Daarnaast kan het bij drukte voorkomen dat je onze verhuurde machines en gereedschappen vervoert van en naar onze klanten in de regio. Eenmaal ter plaatse zorg jij voor een tevreden klant! Je staat de klant te woord en zorgt voor een goede overdracht van onze machines en gereedschappen.

Hoe ziet jouw werkplek eruit?

Als allround medewerker ben je werkzaam bij onze werkmaatschappij Arentis. Je bent werkzaam op onze nieuwe vestiging in Drachten. Je hebt een zeer grote mate van zelfstandigheid, waarbij je dagelijks in contact staat met onze drie collega’s in Drachten. Daarnaast heb je regelmatig contact met de collega’s van onze hoofdvestiging in Terneuzen, bijvoorbeeld met collega’s van de afdelingen Inname, Werkvoorbereiding en het Magazijn.

Arentis, onderdeel van de Syndus Group, verhuurt een totaalpakket aan industriële machines en gereedschappen. De hoofdactiviteiten zijn gericht op verticaal en horizontaal transport en het leveren van kranen, machines en materieel voor onder andere de sectoren industrie, bouw, chemie en petrochemie. Arentis heeft vestigingen in Nederland en België.

Waarom is dit iets voor jou?

  • Een technische vakopleiding is niet nodig, maar affiniteit met de techniek is gelet op onze machines en gereedschappen wel gewenst;
    Je bent in bezit van rijbewijs B en bij voorkeur ook BE;
    Je bent flexibel, want in overleg kunnen de werkzaamheden wel eens uitlopen.

Wat hebben we jou te bieden?

Een afwisselende, fulltime baan binnen een groeiend, toekomstgericht bedrijf waarbij jouw eigen inbreng gewaardeerd wordt. Daarnaast bieden wij:

  • Een goed salaris;
    27 vakantiedagen en 13 adv dagen. Tel maar uit!;
    Een goede pensioenregeling via PME, zodat je ook op je oude dag kan genieten;
    Een loyaliteitsbonus. Afhankelijk van het aantal dienstjaren;
    Een premievrije aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering;
    Én veel leuke extra’s. Denk bijvoorbeeld aan een budget om te besteden aan jouw vitaliteit én gezondheid.

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer direct via de knop ‘Ik wil solliciteren’! Voor meer informatie neem contact op met onze collega Mario Gjaltema (vestigingsleider Drachten) via tel. +31 (0)512 551 140.

 

Type Regulier
Soort dienstverband Fulltime
Arbeidstijd 40,0
Plaatsingsdatum 01-09-2023
Sluitingsdatum 03-10-2023
Locatie Drachten

Senna Riemens

Corporate Recruiter
+31 115 644 622