Onderhoudsmonteur mobiele werktuigen

Ben jij een sleutelaar en werk je graag aan grote mobiele werktuigen? Is geen storing jou te veel, werk je nauwkeurig en kun je omgaan met tijdsdruk? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor onze werkplaats bij Arentis zijn we op zoek naar enthousiaste onderhoudsmonteurs.

Wat doe je als onderhoudsmonteur mobiele werktuigen?

Als onderhoudsmonteur ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan al onze mobiele verhuurobjecten; hoogwerkers, verreikers, schaarliften, aggregaten en compressoren. Voor jouw eigen beeldvorming: we hebben in totaal 2.000 industriële machines in beheer.

In het dagelijks werk ga je gericht op zoek naar de kern van storingen om de storing vervolgens definitief op te lossen. Daarnaast houdt je je bezig met het uitvoeren van servicebeurten, veiligheidskeuringen en (preventieve) onderhoudswerkzaamheden. Geen dag is hetzelfde!

Hoe ziet jouw werkplek eruit?

Als onderhoudsmonteur ben je werkzaam bij onze werkmaatschappij Arentis. Je bent werkzaam in onze werkplaats bij ons hoofdkantoor in Terneuzen. Als onderhoudsmonteur ben je voornamelijk zelfstandig aan het werk, maar tijdens jouw werkzaamheden heb je dagelijks contact met collega onderhoudsmonteurs in onze werkplaats. Daarnaast kom je dagelijks in contact met collega’s van de afdelingen Inname, Werkvoorbereiding en het Magazijn.

Arentis, onderdeel van de Syndus Group, verhuurt een totaalpakket aan industriële machines en gereedschappen. De hoofdactiviteiten zijn gericht op verticaal en horizontaal transport en het leveren van kranen, machines en materieel voor onder andere de sectoren industrie, bouw, chemie en petrochemie. Arentis heeft vestigingen in Nederland en België.

Waarom is dit iets voor jou?

  • Je beschikt over een afgeronde MBO niveau 3 of 4 opleiding richting motorvoertuigentechniek, elektrotechniek of mechanisatietechniek;
  • Je bent flexibel, want in overleg kunnen de werkzaamheden wel eens uitlopen;
  • Stressbestendig, oplossingsgericht en nauwkeurig zijn kenmerken die bij jou passen.

Wat hebben wij jou te bieden?

  • Een goed salaris;
  • 27 vakantiedagen en 13 adv dagen. Tel maar uit!;
  • Een goede pensioenregeling via PME, zodat je ook op je oude dag kan genieten;
  • Een loyaliteitsbonus. Afhankelijk van het aantal dienstjaren;
  • Een premievrije aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering;
  • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen door het volgen van trainingen en aanvullende opleidingen in jouw vakgebied;
  • En veel leuke extra’s. Denk aan een collectieve zorgverzekering bij CZ, korting op jouw fitnessabonnement bij Bodyline en een duurzaam inzetbaarheidsbudget.

Enthousiast geworden?

Laat het ons weten en solliciteer direct via de knop ‘Ik wil solliciteren’. Voor meer informatie neem contact op met onze collega Marc Heijens (directeur Arentis) via tel. +31 (0)115 644 692.

Type Regulier
Soort dienstverband Fulltime
Opleidingsniveau MBO
Arbeidstijd 40,0
Plaatsingsdatum 31-03-2023
Locatie Terneuzen

Senna Riemens

Corporate Recruiter
+31 115 644 622