Chauffeur Tools

Ben jij graag onderweg van A naar B? Ben je klantgericht en dienstverlenend ingesteld? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor onze Arentis vestiging in Hoogvliet zijn we op zoek naar een Chauffeur Tools (BE/C rijbewijs en code 95).

Wat zijn jouw verantwoordelijkheden?

Als Chauffeur Tools ben je verantwoordelijk voor het transport van industriële gereedschappen met een BE bus of een C bus met open laadbak. Je vervoert een divers scala aan gereedschappen naar onze werklocaties of van en naar onze klanten in de (proces)industrie. Als Chauffeur sta je voor een efficiënt en veilig transport en op locatie zorg jij iedere dag voor een tevreden collega of klant.

Naast jouw werkzaamheden als Chauffeur Tools spring je ook af en toe bij voor jouw collega’s in het magazijn. Hier help je bij de uitgifte en inname van onze tools. Samen met jouw collega’s streef je naar een optimale dienstverlening richting onze klanten. Dit houdt in dat je soms snel moet schakelen en samen met jouw collega’s creatief moet zijn in het bedenken van oplossingen.

Hoe ziet jouw werkplek eruit?

Je uitvalsbasis is ons kantoor/magazijn in Hoogvliet, maar je bent voornamelijk onderweg naar klanten in de regio 010 t/m 020. Je komt te werken in een klein team met een prettige werksfeer. Samen met jouw collega’s verzorg je vanuit deze vestiging een optimale dienstverlening richting onze klanten in de regio. Je werkt in een zeer grote mate zelfstandig, waarbij je dagelijks contact hebt met collega’s en onze klanten.

Arentis, onderdeel van de Syndus Group, verhuurt een totaalpakket aan industriële machines en gereedschappen. De hoofdactiviteiten zijn gericht op verticaal en horizontaal transport en het leveren van kranen, machines, materieel en industriële gereedschappen voor onder andere de sectoren industrie, bouw, chemie en petrochemie.

Waarom is dit iets voor jou?

  • Je beschikt over een BE en C rijbewijs in combinatie met code 95;
  • Je hebt geen 8 tot 5 mentaliteit, want de werktijden kunnen variëren;
  • Je werkt van maandag t/m vrijdag en ’s avonds ben je altijd thuis.

Wat hebben wij jou te bieden?

  • Een goed salaris;
  • 27 vakantiedagen en 13 adv dagen. Tel maar uit!;
  • Dagelijks samenwerken met een leuk team;
  • Een goede pensioenregeling via PME, zodat je ook op je oude dag kan genieten;
  • Een loyaliteitsbonus. Afhankelijk van het aantal dienstjaren;
  • Een premievrije aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering;
  • Én veel leuke extra’s. Denk aan een collectieve zorgverzekering bij CZ en een duurzaam inzetbaarheidsbudget.

Word jij onze nieuwe collega?

Laat het ons weten en solliciteer direct via de button ‘Ik wil solliciteren’. Voor meer informatie neem contact op met onze collega Sjaak Plooij (vestigingsleider Tools) via s.plooij@arentis.com. 

Type Regulier
Soort dienstverband Fulltime
Opleidingsniveau MBO
Arbeidstijd 40,0
Plaatsingsdatum 31-03-2023
Sluitingsdatum 10-11-2023
Locatie Hoogvliet

Senna Riemens

Corporate Recruiter
+31 115 644 622