Project Planner (project based)

Als je planningen zonder enige uitdaging wilt beheren, dan is deze baan waarschijnlijk niets voor jou. Deze baan bij Ferris is er namelijk één voor een Project Planner die graag de touwtjes in handen heeft en een belangrijke positie wil vervullen om de operatie, de klant en collega's optimaal te ondersteunen voor het met succes te laten slagen van een groot staalbouwproject in de regio Rotterdam.

Ferris, onderdeel van de Syndus Group, heeft op dit moment 115 medewerkers en is met haar hoofdkantoor gevestigd in Terneuzen (Zeeuws-Vlaanderen). Ferris is een staalbouwbedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen, fabriceren en monteren staalconstructies voor de sectoren industrie, (petro)chemie, energie, food en bouw. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in fabrieksonderhoud, aanpassingen van bestaande constructies (brownfield) en safety scans.

Wat zijn jouw verantwoordelijkheden?

Als Project Planner bij Ferris ben je verantwoordelijk voor het opstellen van een projectplanning tijdens de voorbereiding- en uitvoeringsfase voor een groot staalbouwproject in de regio Rotterdam. Je bent in staat om alle werkzaamheden om te zetten in een zeer efficiënte projectplanning. Het is jouw rol om de voortgang te volgen en te rapporteren. Zo identificeer je mogelijke obstakels, vertragingen en tijdsbesparingen. Je werkt nauw samen met het projectteam, de opdrachtgever en andere stakeholders over de aanpak, obstakels en oplossingen voor planning gerelateerde vraagstukken. Daarbij ben je verantwoordelijk voor:

  • Het opstellen en continu bijstellen van (overall) projectplanningen conform de eisen die hieraan ten grondslag liggen. Je volgt het proces aan de hand van planningsapplicaties, zoals MS Project en Primavera;
  • Het opstellen en uitdragen van de projectplanning, waarbij je de vertaalslag maakt van level 1 tot en met level 4;
  • Het monitoren van data en informatie. Zo zorg je voor tijdige aanlevering van voorgangsrapportages en eventuele impactanalyses. Je signaleert mogelijke planningsrisico’s, kansen en knelpunten en adviseert over mogelijke planningsgerichte oplossingen.

Hoe ziet jouw werkplek eruit?

Jouw werkplek bevindt zich op de projectlocatie van onze klant in Rotterdam. In deze functie zal het ook mogelijk zijn om gedeeltelijk vanuit thuis te werken. Tijdens jouw werkzaamheden heb je dagdagelijks contact met het projectteam. Zo zal je veelvuldig samenwerken met de projectmanager en projectcoördinatoren. Als Project Planner deel je jouw inzicht en vertegenwoordig je de projectplanning in verschillende vergaderingen en bijeenkomsten, zowel in- als extern.

Waarom is dit iets voor jou?

Denken in mogelijkheden en oplossingen: dat is wat jij continu doet. Mede dankzij je analytische en conceptuele vaardigheden neem je nieuwe informatie snel in je op. Als Project Planner is het belangrijk dat je goed kan samenwerken, organiseren en communiceren met collega’s en diverse stakeholders. Je bent van nature zelfstandig, nauwkeurig en kritisch en geeft zowel gevraagd als ongevraagd advies. Verder vragen wij het volgende van jou:

  • Een afgeronde hbo-opleiding;
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een technische projectomgeving;
  • Praktische kennis en ervaring met Primavera;
  • Ervaring met complexe projectplanningen;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Sterk in prioritering. Je ziet toe op tussentijdse deadlines en controle t.a.v. tijd- en personeelsplanningen.

Wat hebben wij jou te bieden?

  • Een veelzijdige baan met veel verantwoordelijkheid die met een gepast salaris wordt beloond;
  • Een tijdelijk dienstverband van 2 tot 2,5 jaar bij Ferris.
  • De mogelijkheid om gedeeltelijk vanaf thuis te werken;
  • Een parttime of fulltime functie voor 32 tot 40 uur per week.

Of ben jij een ZZP’er met ervaring in projectplanning? Dan willen wij ook graag kennis met je maken!

Word jij onze nieuwe collega?

Laat het ons weten en solliciteer direct via de button ‘Ik wil solliciteren’. Voor meer informatie neem contact op met onze collega Peter van den Bruele (Technisch commercieel manager) via tel. +31 (0)115 644 675.

Type Regulier
Soort dienstverband Tijdelijk
Opleidingsniveau HBO
Arbeidstijd 40,0
Plaatsingsdatum 16-02-2023
Sluitingsdatum 07-06-2023
Locatie regio Rotterdam

Senna Riemens

Corporate Recruiter
+31 115 644 622