Allround medewerker

Ben jij iemand die van afwisseling houdt, ben je klantgericht en heb je affiniteit met techniek? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor onze vestiging op ArcelorMittal in Sint-Kruis-Winkel (Gent) zijn we op zoek naar een Allround medewerker.

Wat doe je als Allround medewerker?

Als allround medewerker lever je een belangrijke bijdrage aan de verhuur onze industriële machines en gereedschappen vanuit onze vestiging ArcelorMittal. Denk hierbij aan hoogwerkers, verreikers, schaarliften, aggregaten, compressoren en andere industriële gereedschappen.

Binnen deze functie houd jij je voornamelijk bezig met het vervoeren van verhuurde machines en gereedschappen van en naar onze klanten in de regio. Eenmaal ter plaatse zorg jij voor een tevreden klant! Je staat de klant te woord en zorgt voor een goede overdracht van onze machines en gereedschappen.

Naast het logistieke aspect binnen deze functie komt het voor dat je inspecties uitvoert op onze machines en gereedschappen. Je houdt in de gaten of keuringen niet zijn verlopen en voert inspecties uit of onze machines en gereedschappen veilig en naar behoren functioneren. Het kan hierbij voorkomen dat je kleine onderhoudswerkzaamheden moet uitvoeren, zodat retour gekomen machines en gereedschappen weer terug in de verhuur kunnen. Voor reparatie-, (grote) onderhoudsbeurten en storingen worden onze machines en gereedschappen naar onze werkplaats in Terneuzen gebracht.

Waarom is dit iets voor jou?

  • Je bent in bezit van een rijbewijs B en BE;
  • Een technische vakopleiding is niet nodig, maar affiniteit met de techniek is gelet op onze machines en gereedschappen gewenst;
  • Je bent flexibel, want in overleg kunnen de werkzaamheden wel eens uitlopen.

Wat hebben we jou te bieden?

  • Een goed salaris;
  • 27 vakantiedagen en 13 adv dagen. Tel maar uit!;
  • Een goede pensioenregeling via PME, zodat je ook op je oude dag kan genieten;
  • Een loyaliteitsbonus. Afhankelijk van het aantal dienstjaren;
  • Een premievrije aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering;
  • Én veel leuke extra’s. Denk aan een collectieve zorgverzekering bij CZ, korting op jouw fitnessabonnement bij Bodyline en een duurzaam inzetbaarheidsbudget.

Een Belgisch dienstverband via onze Belgische NV behoort eventueel ook tot de mogelijkheden. Indien dit gewenst is, dan maken wij dit graag met jou bespreekbaar.

De mogelijkheid bestaat om een dag mee te lopen, zodat je kunt ervaren of de functie voor 100% bij jouw past.

Hoe ziet jouw werkplek eruit?

Als allround medewerker ben je werkzaam bij onze werkmaatschappij Arentis. Je bent werkzaam op onze vestiging ArcelorMittal. Deze werklocatie is binnen 10 minuten aan te rijden vanaf de grens bij Zelzate. Je hebt een zeer grote mate van zelfstandigheid, waarbij je dagelijks in contact staat met je collega’s op de vestiging. Je bent werkzaam in een klein en gezellig team. Daarnaast heb je regelmatig contact met de collega’s van onze hoofdvestiging in Terneuzen, bijvoorbeeld met collega’s van de afdelingen Inname, Werkvoorbereiding en het Magazijn.

Enthousiast geworden?

Laat het ons weten en solliciteer direct via de button 'Ik wil solliciteren'. Voor meer informatie neem contact op met onze collega Robbert Vermoet (werfleider) via tel. 0032 934 566 40.

Type Regulier
Soort dienstverband Fulltime
Arbeidstijd 40,0
Plaatsingsdatum 15-02-2023
Locatie Sint-Kruis-Winkel (BE)

Senna Riemens

Corporate Recruiter
+31 115 644 622