Keurmeester mobiele werktuigen

Heb jij ervaring met het keuren van technisch materieel? Of heb je passie en gevoel voor techniek en ben je bereid om opleiding en training te volgen? Dan zou dit een mooie uitdaging voor jou kunnen zijn! Bij Arentis zijn we op zoek naar een Keurmeester mobiele werktuigen voor op de locaties van onze klanten in Nederland en België.

Wat doe je als Keurmeester mobiele werktuigen?

Vanuit deze functie ben je verantwoordelijk voor het keuren van de technische staat van onze mobiele werktuigen. Hierbij moet je denken aan hoogwerkers, schaarliften, verreikers en heftrucks. Voor jouw eigen beeldvorming: we hebben in totaal 2.000 mobiele werktuigen in beheer!

Onze mobiele werktuigen moeten minimaal één keer per jaar gekeurd worden om aan de gestelde eisen en wet- en regelgeving te kunnen voldoen. Jij bent verantwoordelijk voor de goede werking en bovenal de veiligheid van onze werktuigen. Jouw collega’s verzorgen jouw planning en jij bezoekt onze klanten op locatie. Het werkgebied strekt zich uit over geheel Nederland en België. Ter plaatste aangekomen controleer je aan de hand van een checklist of onze mobiele voertuigen voldoen aan de gestelde eisen. Je inspecteert onze werktuigen visueel, controleert de werking en de veiligheid en voert waar nodig kleine reparaties uit. Aan de hand daarvan maak je een digitaal keuringsrapport op, welke we vervolgens kunnen indienen bij de officiële keuringsinstantie.

Hoe ziet jouw werkplek eruit?

Hoewel dit een zelfstandige baan is, heb je dagelijks contact met collega’s van diverse afdelingen binnen Arentis. Bij technische vragen leg je het contact met collega’s om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Af en toe ben je ook te vinden op ons hoofdkantoor in Terneuzen (Zeeuws-Vlaanderen), waar je je werkbus aanvult en kleine administratieve taken uitvoert. Het grootste gedeelte van de tijd ben je op pad om onze klanten in Nederland en België te bezoeken.

Arentis, onderdeel van de Syndus Group, verhuurt een totaalpakket aan industriële machines en gereedschappen. De hoofdactiviteiten zijn gericht op verticaal en horizontaal transport en het leveren van kranen, machines, materieel en industriële gereedschappen voor onder andere de sectoren industrie, bouw, chemie en petrochemie.

Waarom is dit iets voor jou?

Als visitekaartje van Arentis ben jij klant- en servicegericht. Je hebt een vlotte babbel richting onze klanten en weet hen van de nodige informatie en advies te voorzien. Je hebt handigheid in de vingers en oog voor de techniek. Daarnaast:

  • Beschik je over een technische opleiding of heb je ervaring in een soortgelijke rol. Denk hierbij aan ervaring in een monteursfunctie (bijvoorbeeld: APK keuring, keuring bovenloopkranen);
  • Beschik je over een rijbewijs B;
  • Sta je open voor een opleidings- en trainingstraject. We willen jou immers opleiden tot allround keurmeester;
  • Vind je het geen probleem om zelfstandig te werk te gaan. Je bezoekt onze klanten namelijk zelfstandig;
  • Beschik je over een flexibele werkhouding. Soms loopt de planning anders dan van te voren gedacht.

Wat hebben wij jou te bieden?

  • Een goed salaris;
  • 27 vakantiedagen en 13 adv dagen. Tel maar uit!;
  • Een werkbus van de zaak;
  • Een telefoon en tablet van de zaak;
  • Een goede pensioenregeling via PME, zodat je ook op je oude dag kan genieten;
  • Een loyaliteitsbonus. Afhankelijk van het aantal dienstjaren;
  • Een premievrije aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering;
  • Ontwikkelingsmogelijkheden. Wij leiden je op tot volwaardig keurmeester d.m.v. opleiding en training;
  • Én veel leuke extra’s. Denk aan een collectieve zorgverzekering bij CZ, korting op jouw fitnessabonnement bij Bodyline en een duurzaam inzetbaarheidsbudget.

Enthousiast geworden?

Laat het ons weten en solliciteer direct via de button 'Ik wil solliciteren'. Voor meer informatie neem contact op met onze collega Senna Riemens (Corporate Recruiter) via tel. +31 (0)115 644 622.

Type Regulier
Soort dienstverband Fulltime
Arbeidstijd 40,0
Plaatsingsdatum 15-02-2023
Sluitingsdatum 31-03-2023
Locatie Terneuzen

Senna Riemens

Corporate Recruiter
+31 115 644 622