Planner Cranage & Rigging

Ben jij degene die verder kijkt dan zijn neus lang is en in staat is om overzicht te behouden in de planning van onze kranen en bijbehorend personeel? Zorg jij ervoor dat onze kranen op tijd bij de klant worden afgeleverd door tijdig de juiste acties uit te zetten ten aanzien van beschikbaarheid van kranen en personeel? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven! Voor Arentis zijn we op zoek naar een fulltime Planner Cranage & Rigging.

Wat doe je als Planner Cranage & Rigging?

Binnen deze functie ga jij je bezighouden met de planning, maar dat is lang niet alles. Belt de klant met de vraag voor een kraan of industriële verhuizing? Jij maakt er werk van! Zijn er extra mensen nodig voor de bemanning van onze machines? Jij lost het op!

In deze functie ben jij de spin in het web als het gaat om het tijdig afleveren van onze kranen bij onze klanten. Je beheert een zeer gevarieerde functie: geen dag is hetzelfde. Jouw focus ligt op de organisatie en planning en je weet het complete overzicht te behouden. Je neemt opdrachten van klanten aan, muteert de opdrachten en bewegingen in het planningssysteem. Je draagt zorg voor de planning van materieel en, indien van toepassing, personeel, rekening houdend met onderhoud en keuringen van de kranen en beschikbaarheid van medewerkers. Daarbij verzorg je diverse administratieve en organisatorische werkzaamheden en heb je dagelijks intensief contact met onze klanten (B2B), leveranciers en collega’s. Belangrijk hierin is dat je service gericht te werk gaat en afspraken met de klanten nakomt. We willen onze klanten blij maken!

Hoe ziet jouw werkplek eruit?

Arentis, onderdeel van de Syndus Group, verhuurt een totaalpakket aan industriële machines en gereedschappen. De hoofdactiviteiten zijn gericht op verticaal en horizontaal transport en het leveren van kranen, machines en materieel voor onder andere de sectoren industrie, bouw, chemie en petrochemie. Arentis heeft vestigingen in Nederland en België.

Als Planner Cranage & Rigging maak jij onderdeel uit van een klein team waarbij je ook actief samenwerkt met collega’s van andere afdelingen. Daarbij moet je denken aan collega’s uit de werkvoorbereiding, de uitvoering, onze chauffeurs, de Tools afdeling, collega’s van andere vestigingen en het afdelingshoofd waar je rechtstreeks aan rapporteert. Je werkt vanuit ons hoofdkantoor in Terneuzen.

Waarom is dit iets voor jou?

 • Je beschikt over MBO niveau;
 • Je hebt affiniteit met techniek;
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en beheerst de Engelse taal;
 • Je hebt geen 8-5 mentaliteit. Je bent bereid om extra te werken en om de zoveel tijd draai je een consignatiedienst. 

En verder:

 • Heb je een commerciële instelling en werk je klantgericht. Je hebt dagelijks contact met onze klanten en we willen hen op een correcte manier te woord staan;
 • Heb je een mentaliteit van aanpakken en meedenken. Jij denkt in oplossingen én mogelijkheden;
 • Ben je stressbestendig. Het gaat jou makkelijk af om verschillende ballen tegelijk in de lucht te houden;
 • Ben je een echte teamspeler. Samen steven we naar mooie resultaten!

Wat hebben wij jou te bieden?

Een afwisselende, fulltime baan binnen een groeiend, toekomstgericht bedrijf waarbij jouw eigen inbreng gewaardeerd wordt. Daarnaast bieden wij:

 • Een goed salaris;
 • 27 vakantiedagen en 13 adv dagen. Tel maar uit!;
 • Een goede pensioenregeling via PME, zodat je ook op je oude dag kan genieten;
 • Een loyaliteitsbonus. Afhankelijk van het aantal dienstjaren;
 • Een premievrije aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering;
 • Én veel leuke extra’s. Denk aan een collectieve zorgverzekering bij CZ, korting op jouw fitnessabonnement bij Bodyline en een duurzaam inzetbaarheidsbudget.

Word jij onze nieuwe collega?

Laat het ons weten en solliciteer direct via vacatures@syndus.com! Neem voor inhoudelijke vragen over deze functie contact op met onze collega Jan Donze (Afdelingshoofd Cranage & Rigging) via tel. 0031 (0)115 644 622.

Type Regulier
Soort dienstverband Fulltime
Opleidingsniveau MBO
Arbeidstijd 0,0
Plaatsingsdatum 31-01-2023
Sluitingsdatum 07-04-2023
Locatie Terneuzen

Senna Riemens

Corporate Recruiter
+31 115 644 622