Facturatie medewerker

Ben je een administratieve topper die eigenaarschap en verantwoordelijkheid belangrijk vindt? Spreekt het je aan om te werken in een organisatie die zich bezighoudt met de verhuur van industriële machines en gereedschappen? Bij Arentis in Terneuzen zijn we op zoek naar een facturatie medewerker!

Wat zijn jouw verantwoordelijkheden?

Als facturatie medewerker is geen dag hetzelfde. Samen met jouw collega’s zorg je dagelijks voor de facturatie van onze orders. Voor onze organisatie is het belangrijk dat orders volledig, juist en tijdig worden gefactureerd. Je focust je op een beperkt aantal grote klanten uit de omgeving en hiervoor werk je met een specifiek facturatiesysteem. Als facturatie medewerker sta je dagelijks in contact met jouw collega’s van verschillende afdelingen en onze klanten en zoek je naar oplossingen voor problemen in de facturatie. Je signaleert wanneer zaken stagneren en neemt actie daar waar nodig. Het komt ook regelmatig voor dat je orders en uren moet opvragen bij de klant of bij jouw collega’s om het facturatieproces verder te kunnen voortzetten. Bij de facturatie streven we natuurlijk naar het tijdig factureren, maar kwaliteit staat ten allen tijde bovenaan. Jij haalt alles uit de kast om ons facturatieproces vloeiend en snel te laten verlopen.

Hoe ziet jouw werkplek eruit?

Als facturatie medewerker ben je werkzaam bij onze werkmaatschappij Arentis. Je bent werkzaam vanuit ons hoofdkantoor in Terneuzen. Dagelijks werk je samen met een klein en gezellig team en rapporteer je rechtstreeks aan de teamleider van de administratie.

Arentis verhuurt een totaalpakket aan industriële machines en gereedschappen. De hoofdactiviteiten zijn gericht op verticaal en horizontaal transport en het leveren van kranen, machines, materieel en industriële gereedschappen voor onder andere de sectoren industrie, bouw, chemie en petrochemie.

Waarom is dit iets voor jou?

Werken met cijfers geeft jouw energie en je hebt er plezier in om zaken nauwkeurig uit te zoeken. Je houdt het overzicht en kan als geen ander verbanden leggen. Daarnaast kom je het beste tot jouw recht in een dynamische omgeving én:

  • Beschik je over minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Heb je affiniteit met administratieve werkzaamheden;
  • Ben je 24-40 uur per week beschikbaar.

Wat hebben wij jou te bieden?

  • Een goed salaris;
  • 27 vakantiedagen en 13 adv dagen. Tel maar uit!;
  • Een goede pensioenregeling via PME, zodat je ook op je oude dag kan genieten;
  • Een loyaliteitsbonus. Afhankelijk van het aantal dienstjaren;
  • Een premievrije aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering;
  • Ontwikkelingsmogelijkheden. Je leert onze facturatiesystemen kennen en het verhuurproces;
  • Én veel leuke extra’s. Denk aan een collectieve zorgverzekering bij CZ, korting op jouw fitnessabonnement bij Bodyline en een duurzaam inzetbaarheidsbudget.

Enthousiast geworden?

Laat het ons weten en solliciteer direct via de knop ‘Ik wil solliciteren’. Voor inhoudelijke vragen over deze functie kun je contact opnemen met onze collega Fokke Roelofs (hoofd binnendienst) via 0031 115 644 641.

Type Regulier
Soort dienstverband Fulltime
Arbeidstijd 40,0
Plaatsingsdatum 16-01-2023
Sluitingsdatum 15-02-2023
Locatie Terneuzen

Senna Riemens

Corporate Recruiter
+31 115 644 622