Orderpicker

Weet jij van aanpakken, en ben je graag fysiek aan het werk? Ben je flexibel en een echte teamplayer? Bij Arentis Tools zijn we op zoek naar een orderpicker voor ons magazijn in Terneuzen!

 

Wat doe je als orderpicker?

Als orderpicker zorg jij er samen met je team voor dat de juiste orders worden gepickt voor onze klanten en vestigingen. Op basis van onze orders verzamel je de benodigde industriële gereedschappen tijdig in ons magazijn. We beschikken over een breed aanbod aan gereedschappen, zoals slijptollen, boormachines, takels, lasapparaten en tal van andere gereedschappen.

Bij het orderpicken maak je gebruik van bar scanners en breng je de gereedschappen (voornamelijk fysiek) bij één, zodat de order verzendklaar kan worden gemaakt. Nauwkeurigheid en netjes werken staan hierbij centraal. Onze orders gaan naar onze klant toe, en daarom is het van belang dat de orders met de juiste gereedschappen, in de juiste hoeveelheid, netjes worden ingepakt.

Naast deze werkzaamheden denk je mee over alle werkzaamheden binnen het orderpicken, zoals de orde en netheid van ons magazijn. Het komst soms ook wel eens voor dat je moet helpen met het lossen van goederen wanneer onze klanten de gereedschappen terug komen afleveren. Hierbij maak je soms gebruik van een heftruck. Mocht je nog niet in het bezit zijn van een heftruckcertificaat, dan kun je dit certificaat via Arentis behalen.

Hoe ziet jouw werkplek eruit?

Als orderpicker ben je werkzaam bij onze werkmaatschappij Arentis. Je bent werkzaam vanuit ons magazijn in Terneuzen. Er wordt bij ons hard gewerkt, maar we kunnen ook hard met elkaar lachen. Dagelijks werk je samen met een jong en dynamisch team en rapporteer je rechtstreeks aan de teamleider.

Arentis verhuurt een totaalpakket aan industriële machines en gereedschappen. De hoofdactiviteiten zijn gericht op verticaal en horizontaal transport en het leveren van kranen, machines, materieel en industriële gereedschappen voor onder andere de sectoren industrie, bouw, chemie en petrochemie.

Waarom is dit iets voor jou?

Je bent in staat om fysieke werkzaamheden uit te voeren en vindt het heerlijk om de gehele dag lekker in beweging te zijn. Daarnaast ben je een echte aanpakker en beschik je over heel wat doorzettingsvermogen. Verder herken je jezelf in de volgende punten:

  • Je werkt netjes en ordelijk. Je zorgt ervoor dat de orders compleet zijn en dat ons magazijn er netjes bij staat; 
  • Je hebt technische kennis en kennis van industriële gereedschappen zien we als een pré;
  • Je hebt een flexibele werkhouding. Bij enorme drukte zetten werken we als team iets langer door.

Wat hebben wij jou te bieden?

  • Een goed salaris;
  • 27 vakantiedagen en 13 adv dagen. Tel maar uit!;
  • Een goede pensioenregeling via PME, zodat je ook op je oude dag kan genieten;
  • Een loyaliteitsbonus. Afhankelijk van het aantal dienstjaren;
  • Een premievrije aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering;
  • Ontwikkelingsmogelijkheden. Je leert ons volledige aanbod aan industriële gereedschappen kennen en eventueel zijn er ook doorgroeimogelijkheden;
  • Én veel leuke extra’s. Denk aan een collectieve zorgverzekering bij CZ, korting op jouw fitnessabonnement bij Bodyline en een duurzaam inzetbaarheidsbudget.

Word jij onze nieuwe collega?

Laat het ons weten en solliciteer direct via de knop ‘Ik wil solliciteren’. Voor meer informatie neem contact op met onze collega Raf van Assche (teamleider Warehouse) via tel. 0031 (0)115 644 589. 

Type Regulier
Soort dienstverband Fulltime
Arbeidstijd 40,0
Plaatsingsdatum 13-01-2023
Sluitingsdatum 10-02-2023
Locatie Terneuzen

Senna Riemens

Corporate Recruiter
+31 115 644 622