Technisch commercieel medewerker

Ben jij technisch ingesteld en kun jij goed plannen en coördineren? Werk je graag zelfstandig, maar ben je ook een sterke schakel in het verbinden van collega’s en klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze vestiging in Drachten (Friesland) zijn we op zoek naar een technisch commercieel medewerker.

Wat doe je als technisch commercieel medewerker?

Als technisch commercieel medewerker lever je een belangrijke bijdrage aan de verhuur van onze industriële machines en gereedschappen vanuit onze vestiging in Drachten. Denk hierbij aan hoogwerkers, verreikers, schaarliften, aggregaten, compressoren, aluminium (rol)steigers en andere industriële gereedschappen.

Je bent een belangrijke schakel voor klanten en jouw collega’s van diverse afdelingen. Je bent zowel intern als extern het telefonische aanspreekpunt voor commerciële en technische vragen over onze verhuurvloot. Samen met jouw collega’s ben je er elke dag voor verantwoordelijk om de klant optimaal van dienst te zijn en te ontzorgen. Jij weet alles over de lopende opdrachten en afspraken en zorgt voor een optimale planning van machines en gereedschappen. Daarbij verricht je de daarbij behorende administratieve werkzaamheden.

Hoe ziet jouw werkplek eruit?

Als technisch commercieel medewerker ben je werkzaam bij onze werkmaatschappij Arentis in Drachten. In deze functie ben je onderdeel van ons team dat bestaat uit ca. 3 collega’s. Als een spin in het web heb je dagelijks contact met onze klanten en je directe collega’s.

Waarom is dit iets voor jou?

  • Je beschikt over een afgeronde MBO niveau 4 opleiding bij voorkeur in de richting van logistiek, administratie of een commerciële richting;
  • Je hebt affiniteit met machines en gereedschappen;
  • Je bent flexibel, klantgericht en schakelt snel, want onze klanten willen vaak op korte termijn iets geregeld hebben.

Wat hebben wij jou te bieden?

  • Een goed salaris;
  • 27 vakantiedagen en 13 adv dagen. Tel maar uit!;
  • Een goede pensioenregeling via PME, zodat je ook op je oude dag kan genieten;
  • Een loyaliteitsbonus. Afhankelijk van het aantal dienstjaren;
  • Een premievrije aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering;
  • Ontwikkelingsmogelijkheden. Je leert ons volledige aanbod aan industriële gereedschappen kennen en krijgt voldoende mogelijkheden om te groeien;
  • Én veel leuke extra’s. Denk aan een collectieve zorgverzekering bij CZ en een duurzaam inzetbaarheidsbudget.

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer direct via de knop ‘Ik wil solliciteren’! Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze collega Senna Riemens (Corporate Recruiter) via 0031 (0)115 644 622 of neem een kijkje op onze website www.werkenbijsyndus.nl of www.arentis.com.

 

Type Regulier
Soort dienstverband Fulltime
Opleidingsniveau MBO
Arbeidstijd 40,0
Plaatsingsdatum 21-12-2022
Sluitingsdatum 20-02-2023
Locatie Drachten

Senna Riemens

Corporate Recruiter
+31 115 644 622