Operationeel Manager

Ben jij een geboren leider met oog voor procesoptimalisatie en een passie voor de techniek? Dan zijn wij op zoek naar jou! Word jij de nieuwe Operationeel Manager van ons staalbouwbedrijf Ferris?

Jij kan het verschil maken!

Jouw grootste uitdaging wordt het aansturen van de prefabricage en montage. Samen met de productie- en montageleider werk je aan het behalen van de afdelingsdoelstellingen en geef je hen ondersteuning bij complexe vraagstukken. Jij bent eindverantwoordelijk en jij maakt, eventueel in overleg met de directeur Ferris, belangrijke beslissingen.

Maar dat is nog niet alles! Als Operationeel Manager onderhoud jij in- en externe contacten, maak jij keuzes voor onderaannemers en inleen van personeel en stel je jaar- en investeringsplannen op. Je houd je bezig met het managen van de kwaliteit van het afgeleverde werk, het minimaliseren van faalkosten en je draagt de veiligheidscultuur uit. Daarnaast breng je natuurlijk regelmatig een bezoek aan onze vestigingen en projectlocaties voor observaties.

Met wie werk jij samen?

Met de managers van de afdelingen Sales, Engineering, Bedrijfsbureau, Projecten en de directeur Ferris vorm jij het kaderteam. Samen bepalen jullie de strategie, dragen deze uit en jullie nemen de medewerkers mee om de organisatiedoelstellingen te bereiken. Jij zal rechtstreeks rapporteren aan de directeur van Ferris en bent werkzaam vanuit ons hoofdkantoor in Terneuzen.

Wat neem je mee om succesvol te zijn?

Met jouw hands-on mentaliteit en focus op resultaat weet jij de juiste prioriteiten te stellen en werk jij klant- en resultaatgericht. Jij bent een kritische, besluitvaardige en overtuigende manager en bent toe aan een nieuwe uitdaging. Daarnaast:

  • Heb je minimaal 5 jaar werkervaring in een operationele, technische functie in de staalbouw, piping of mechanical;
  • En beschik je over een hbo-diploma, bij voorkeur in een technische richting.

Wat heeft Ferris jou te bieden?

  • Een veelzijdige job met veel verantwoordelijkheid die met een gepast salaris wordt beloond;
  • Een winstdelingsregeling bij positief bedrijfsresultaat;
  • Een auto, smartphone en laptop van de zaak;
  • 27 vakantiedagen en 13 adv dagen. Tel maar uit!;
  • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen door het volgen van trainingen en aanvullende opleidingen in jouw vakgebied;
  • Een goede pensioenregeling via PME en een premievrije aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering.
  • En nog véél meer. Denk aan een jaarlijks budget om te besteden aan jouw vitaliteit en gezondheid, gezellige bedrijfsfeestjes en een loyaliteitsbonus.

Wie zijn wij?

Syndus Group is een middelgrote organisatie met ongeveer 450 medewerkers. Ferris is onderdeel van de Syndus Group. Wij ontwerpen, fabriceren en monteren staalconstructies voor de sectoren industrie, (petro)chemie, energie, food en bouw. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in fabrieksonderhoud en aanpassingen van bestaande constructies (brownfield).

Kennismaken?

Stuur ons een bericht via de knop ‘Ik wil solliciteren’ of neem rechtstreeks contact op met onze collega Niels Heijens (directeur Ferris) via 0031 (0)115 644 678 of Whatsapp via https://wa.me/3162304 6270.

Type Regulier
Soort dienstverband Fulltime
Opleidingsniveau HBO
Arbeidstijd 40,0
Plaatsingsdatum 20-12-2022
Sluitingsdatum 12-07-2023
Locatie Terneuzen

Senna Riemens

Corporate Recruiter
+31 115 644 622