Projectleider

Weet jij als geen ander een project veilig van A tot Z te leiden en tijdig en succesvol af te ronden? En wil jij een afwisselende baan waarbij je van te voren niet weet wat de dag je zal brengen? Dan is dit de baan voor jou! Voor ons staalbouwbedrijf Ferris zijn we op zoek naar een Projectleider in de regio Rotterdam.

Wat doe je als Projectleider?

Als ondernemend projectleider heb je een passie voor het leiden van succesvolle staalbouwprojecten. Door jouw ervaring, kennis en kunde op het gebied van staal en als projectleider ben je de belangrijkste schakel tussen de klant en onze organisatie. Hierbij draag je zorg voor het organiseren, coördineren en leiden van diverse staalbouwprojecten in een omgeving waar de energietransitie centraal staat. Je draagt een groot stuk verantwoording over de kwaliteit van ons werk en veiligheid van jouw collega’s die meewerken in het project en legt de focus op het goed managen van contracten. De projecten worden steeds groter en (juridisch) complexer en zijn uiteenlopend in grootte, duur en budget. De groottes van de projecten variëren van een trappentoren tot een loopbordes op hoogte of de staalbouwconstructie van een hele nieuwe fabriek. We bouwen volledig nieuwe staalconstructies en zijn veelvuldig betrokken in het doorvoeren van aanpassingen, het plegen van onderhoud en vervanging van bestaande staalconstructies. Natuurlijk loopt het niet altijd zoals gepland, maar hier kan jij als geen ander op anticiperen.

Hoe ziet jouw werkplek eruit?

Onze projecten worden onderverdeeld onder de projectleiders. Dit is een hecht team en hoewel jullie als projectleiders niet samenwerken aan één project, zijn jullie goede sparringpartners en helpen jullie elkaar graag een stapje verder. Als projectleider werk je voornamelijk zelfstandig en geef je zelf invulling aan jouw eigen agenda. In deze functie ben je werkzaam vanaf ons kantoor in de regio Rotterdam, maar in deze rol ben je ook werkzaam op de locaties van onze klanten van Rotterdam tot Zuidwest-Nederland en de regio’s Antwerpen en Gent (België).

Dagelijk heb je veel contact met collega’s van calculatie, werkvoorbereiding, inkoop, productie en de montage over de verloop van het project. Daarmee leer je in een korte tijd de organisatie en jouw collega’s goed kennen. De uitdagingen die spelen volg jij op de voet en je treedt dagelijks op als motivator om onze projecten succesvol, kwaliteitsvol en volgens planning met elkaar af te ronden.

Ferris is onderdeel van de Syndus Group. Wij ontwerpen, fabriceren en monteren staalconstructies voor de sectoren industrie, (petro)chemie, energie, food en bouw. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in fabrieksonderhoud, aanpassingen van bestaande constructies (brownfield) en safety scans.

Waarom is dit iets voor jou?

Als Projectleider bij Ferris is het jouw prioriteit dat alles goed geregeld is. Je kan besluitvaardig handelen, bent zelfverzekerd, weet goed overzicht te behouden en kan prioriteiten stellen. Daarnaast weet je wat er speelt binnen de projectteams en zie je jezelf werken in een industriële omgeving. En verder beschik jij over:

  • Een hbo-diploma, bij voorkeur in de richting van werktuigbouwkunde;
  • Minimaal 5 jaar ervaring op het gebied van projectleiderschap in de industriële staalbouw;
  • Ervaring in project- en contractmanagement;
  • Inlevingsvermogen. We willen onze projecten natuurlijk zo kostenbewust en succesvol mogelijk afronden;
  • Het aanzien van een fijne sparringpartner voor zowel onze collega’s als voor onze klanten.

Wat heeft Ferris jou te bieden?

Bij Ferris kun je rekenen op een afwisselende én uitdagende baan. We staan in voor onze mensen en daarmee belonen we jou als Projectleider voor een 40-urige werkweek met:

  • Een goed salaris én een winstdelingsregeling;
  • 27 vakantiedagen en 13 adv dagen. Tel maar uit!;
  • Een goede pensioenregeling via PME, zodat je ook op je oude dag kan genieten;
  • Een loyaliteitsbonus. Afhankelijk van het aantal dienstjaren;
  • Een premievrije aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering;
  • Alle kansen om jezelf verder te ontwikkelen;
  • Veel leuke extra’s. Denk aan een collectieve zorgverzekering bij CZ, korting op jouw fitnessabonnement bij Bodyline en een duurzaam inzetbaarheidsbudget.

Word jij onze nieuwe collega?

Laat het ons weten! Solliciteer direct via de knop ‘Ik wil solliciteren’! Voor inhoudelijke vragen over deze functie kun je contact opnemen met onze collega Niels Heijens (Directeur Ferris) via 0031 (0)115 644 678.

Type Regulier
Soort dienstverband Fulltime
Opleidingsniveau HBO
Arbeidstijd 40,0
Plaatsingsdatum 20-12-2022
Sluitingsdatum 31-05-2023
Locatie regio Rotterdam

Senna Riemens

Corporate Recruiter
+31 115 644 622