Manager Service & Maintenance

Wil jij werken bij een commercieel en technisch bedrijf, dat een breed aanbod aan industriële machines verhuurt en waarbij jij leiding geeft aan de Service & Maintenance afdeling? Lijkt het jou een uitdaging om onze processen continu te verbeteren en om deze afdeling naar een hoger plan te tillen? Dan willen we graag kennis met je maken!

Wat doe je als Manager Service & Maintenance?

Het betreft een veelzijdige en uitdagende functie. Als Service & Maintenance Manager leid je de Service & Maintenance afdeling vanuit ons hoofdkantoor in Terneuzen. Vanuit hier stuur je een team van gemiddeld 50 collega’s aan, bestaande uit de werkplaats, de servicedienst, werkvoorbereiding & terreinbeheer en support & backoffice. In deze functie ben je naast het aansturen van je team, eindverantwoordelijke voor al de maintenance activiteiten binnen ons aanbod aan industriële machines. Hierbij moet je denken aan kranen, hoogwerkers, verreikers, schaarliften, compressoren en aggregaten. Voor jouw eigen beeldvorming: we hebben in totaal 2.000 industriële machines in beheer!

Je levert een belangrijke bijdrage aan het begeleiden van diverse projecten binnen de afdeling en je bent nauw betrokken in het realiseren van onze organisatiedoelstellingen. Daarnaast ben je continu bezig met procesverbetering en stroomlijning van het gehele proces. Je draagt aantoonbaar bij aan de optimale balans tussen prestatie, risico’s en bijkomende kosten. Hierin krijg je de absolute vrijheid om zaken uit te zoeken en verbeteringen door te voeren.

Het zwaartepunt van de functie zal liggen op operationeel management in de breedste zin van het woord. Het is dus enorm belangrijk dat je medewerkers kunt motiveren en inspireren (personeelsmanagement) en dat je daarnaast vanuit processen het werk makkelijker en efficiënter maakt. Jouw collega’s ondersteunen jou op technisch vlak en daarmee is een technische achtergrond geen vereiste voor deze functie. 

Hoe ziet jouw werkplek eruit?

Je komt te werken bij Arentis, onderdeel van de Syndus Group. Arentis verhuurt een totaalpakket aan industriële machines en gereedschappen. De hoofdactiviteiten zijn gericht op verticaal en horizontaal transport en het leveren van kranen, machines, materieel en industriële gereedschappen voor onder andere de sectoren industrie, bouw, chemie en petrochemie. Het hoofdkantoor is gevestigd in Terneuzen. Daarnaast bezoek je vanuit deze rol met regelmaat onze kantoren in Gent en Drachten.

Samen met de directeur van Arentis en de managers van de afdelingen Sales & Rental, Tools, Cranage & Rigging en Administratie vorm jij het kaderteam van Arentis. Hiermee heb je wekelijks overleg en samen bepalen jullie de strategische doelstellingen van de organisatie, dragen deze uit en nemen jullie de medewerkers mee om onze doelstellingen te bereiken. Je zal rechtstreeks rapporteren aan de directeur van Arentis.

Waarom is dit iets voor jou?

In deze functie draait alles om teamwerk en organisatie. Je bent dan ook goed in staat om overzicht te houden en samen met je team duidelijke prioriteiten te stellen. Je bent stressbestendig, hebt oog voor onze mensen en weet wat er speelt op de werkvloer. Daarnaast:

  • Beschik je over een afgeronde HBO/WO opleiding;
  • Beschik je over ruime werkervaring bij voorkeur binnen een technische omgeving;
  • Beschik je over aantoonbare leidinggevende kwaliteiten;
  • Ben je communicatief sterk en weet je anderen te inspireren en op een positieve manier goed mee te nemen in jouw enthousiasme.
     

Wat hebben wij jou te bieden?

  • Een goed salaris en een winstdelingsregeling bij positief resultaat;
  • Een auto, smartphone en laptop van de zaak;
  • 27 vakantiedagen en 13 adv dagen. Tel maar uit!;
  • Een goede pensioenregeling via PME, zodat je ook op je oude dag kan genieten;
  • Een loyaliteitsbonus. Afhankelijk van het aantal dienstjaren;
  • Een premievrije aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering;
  • Ontwikkelingsmogelijkheden. Jij moet de kansen alleen met beide handen vast grijpen;
  • Én veel leuke extra’s. Denk aan een collectieve zorgverzekering bij CZ, korting op jouw fitness abonnement bij Bodyline en een duurzaam inzetbaarheidsbudget.

Een assessment kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.

Enthousiast geworden?

Laat het ons weten en solliciteer direct via vacatures@syndus.com. Voor inhoudelijke vragen over deze functie kun je contact opnemen met onze collega Marc Heijens (directeur Arentis) via 0031 115 644 692.

Type Regulier
Soort dienstverband Fulltime
Opleidingsniveau HBO
Arbeidstijd 40,0
Plaatsingsdatum 16-12-2022
Locatie Terneuzen

Senna Riemens

Corporate Recruiter
+31 115 644 622