Constructeur

Ben jij graag betrokken in verschillende projecten en ben jij een constructeur die meedenkt over innovatieve en commerciële interessante ontwerpoplossingen? In de functie van constructeur bij Ferris ben jij betrokken bij het conceptueel ontwerp en optimalisatie van uitdagende staalbouwprojecten in een omgeving waar de energietransitie centraal staat. Ben ook jij begaan met dit maatschappelijk vraagstuk en wil je hier actief aan meewerken? Lees dan snel verder!

Een Constructeur van staal!

In deze functie sta jij aan de basis van veilige en duurzame (staal)constructies. Dagelijks ben je bezig met het berekenen en ontwerpen van staalconstructies. Daarnaast heb je veel contact met klanten, ingenieursbureaus en natuurlijk onze collega’s. Hierbij werk je samen aan grote en uitdagende projecten. Je rapporteert aan de manager engineering en draagt een groot stuk verantwoording over de kwaliteit en veiligheid.

Als constructeur van staalconstructies weet jij als geen ander hoe je de wensen en ideeën van opdrachtgevers omzet naar een concreet ontwerp. Je snapt dat je een opdracht goed moet bestuderen en interpreteren om vervolgens een advies te geven over de technische functionaliteit en financiële haalbaarheid. Hiervoor ga je in gesprek met de opdrachtgever, maar weet je ook je collega’s te vinden om te komen tot de beste oplossingen. Je doet er alles aan om een (staal)constructie op een zo betrouwbaar mogelijke, maar tegelijk ook op een haalbare manier, te laten bouwen. Daarbij is het belangrijk om de balans in te zien tussen veiligheid, kostenefficiëntie en uitvoerbaarheid.

Hoe ziet jouw werkplek eruit?

Als constructeur ben je werkzaam bij onze werkmaatschappij Ferris in Terneuzen. Als constructeur werk je in een team van 7 collega’s. Je bent in grote mate zelfstandig aan het werk, maar tijdens de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden heb je veelvuldig contact met jouw collega’s (projectteams) en onze klanten.

Syndus Group is een middelgrote organisatie met ongeveer 450 medewerkers. Ferris is onderdeel van de Syndus Group. Wij ontwerpen, fabriceren en monteren staalconstructies voor de sectoren industrie, (petro)chemie, energie, food en bouw. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in fabrieksonderhoud, aanpassingen van bestaande constructies (brownfield) en safety scans.

Wat neem je mee om succesvol te zijn?

  • Je beschikt over een hbo-diploma richting constructeur/tekenaar, (werktuig)bouwkunde, civiele techniek of gelijkwaardig;
  • Twee tot vijf jaar werkervaring als constructeur en je hebt relevante projectervaring met staalconstructies;
  • Je beschikt over cijfermatig inzicht en analytische vaardigheden;
  • Je denkt in creatieve oplossingen;
  • Je hebt goede communicatievaardigheden en kan goed samenwerken in een team.

Wat heeft Syndus jou te bieden?

  • Een goed salaris conform CAO Metalektro;
  • 27 vakantiedagen en 13 adv dagen. Tel maar uit!;
  • Een goede pensioenregeling via PME, zodat je ook op je oude dag kan genieten;
  • Een loyaliteitsbonus. Afhankelijk van het aantal dienstjaren;
  • Een premievrije aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering;
  • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen door het volgen van trainingen en aanvullende opleidingen in jouw vakgebied;
  • Én nog veel leuke extra’s. Denk aan een collectieve zorgverzekering bij CZ, korting op jouw fitnessabonnement bij Bodyline en een duurzaam inzetbaarheidsbudget;
  • Hebben we uitdaging al genoemd? Er staan namelijk heel wat gave projecten op de planning!

Word jij onze nieuwe collega?

Laat het ons weten! Solliciteer direct via de knop ‘Ik wil solliciteren’! Voor inhoudelijke vragen over deze functie kun je contact opnemen met onze collega Niels Heijens (Directeur Ferris) via 0031 (0)115 644 678.

Type Regulier
Soort dienstverband Fulltime
Opleidingsniveau HBO
Arbeidstijd 40,0
Plaatsingsdatum 21-11-2022
Sluitingsdatum 31-05-2023
Locatie Terneuzen

Senna Riemens

Corporate Recruiter
+31 115 644 622