Medewerker stroom- en luchtvoorzieningen

Heb je affiniteit met techniek en steek je graag de handen uit de mouwen? Heb je ervaring in de elektrotechniek of wil je hier juist meer over leren? Word Medewerker stroom- en luchtvoorzieningen bij Arentis Tools!

Wat doe je als Medewerker stroom- en luchtvoorzieningen?

Je werkt aan verschillende projecten op locaties van onze opdrachtgevers. Daarbij ben jij verantwoordelijk voor het monteren, aansluiten, demonteren en controleren van onze tijdelijke voorzieningen (stroom en lucht) conform de geldende (fabriek)instructies. Bijvoorbeeld het elektrisch aansluiten, het testen en in bedrijf stellen van schakelkasten en compressoren. Maar ook het installeren van verlichting of het trekken van kabels. Jij voert de projecten van A tot Z uit. De projecten variëren qua grote en bij het ene project werk je zelfstandig en bij een ander project werk je weer veel samen met jouw collega’s.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van het door ons afgeleverde werk, conform de gegeven procedures en werkinstructies en gangbare normen van goed vakmanschap. Daarbij voer je de werkzaamheden efficiënt uit. Door de afwisselende taken en projecten vliegen de werkdagen voorbij!

Waarom is dit iets voor jou?

Bij jou staat veiligheid op de eerste plaats en je ziet jezelf werken in een industriële omgeving. Daarnaast ben je in staat om zelfstandig te werken, maar samenwerken en sparren met collega’s ook iets wat je graag doet. En verder:

  • Heb je een technische opleiding afgerond en/of heb je ervaring in een technische functie;
  • Ben je in het bezit van een rijbewijs B;
  • Ben je in het bezit van een VCA of ben je bereid om deze te behalen. 

Dit zoek jij in een baan:

  • Een goed salaris conform CAO Metalektro;
  • 27 vakantiedagen en 13 adv dagen. Tel maar uit!;
  • Ontwikkeling- en doorgroeimogelijkheden. De mogelijkheid bestaat om door te groeien naar meewerkend- of assistent voorman;
  • Een goede pensioenregeling via PME en een premievrije aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering;
  • Én veel leuke extra’s. Denk aan een jaarlijks budget om te besteden aan jouw vitaliteit en gezondheid, een loyaliteitsbonus en gezellige bedrijfsfeestjes.

Hoe ziet jouw werkplek eruit?

Als Medewerker stroom- en luchtvoorzieningen ben je werkzaam op de locaties van onze opdrachtgevers en op onze vestiging in Terneuzen. De klantlocaties bevinden zich voornamelijk in Terneuzen en omgeving. Gedeeltelijk betreft dit een zelfstandige baan, maar je werkt ook veel samen met je collega’s. Het team bestaat uit zes personen en je wordt aangestuurd door de voorman en technisch/administratief commercieel medewerker. In het team heerst een informele sfeer.

Enthousiast?

Laat het ons weten en stuur een bericht naar vacatures@syndus.com. Voor inhoudelijke vragen over deze functie kun je contact opnemen met onze collega Nic Heijens (Bedrijfsleider Tools) via tel. +31 115 644 694 of WhatsApp via https://wa.me/31622778439.

Meer weten over Arentis?

Neem dan een kijkje op onze website www.arentis.com.

Type Regulier
Soort dienstverband Fulltime
Arbeidstijd 40,0
Plaatsingsdatum 15-09-2023
Sluitingsdatum 01-12-2023
Locatie Terneuzen

Senna Riemens

Corporate Recruiter
+31 115 644 622