Applicatiebeheerder

Heb jij als IT-professional een passie voor bedrijfssoftware? Zet jij klantvragen om in praktische oplossingen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn op zoek naar een gedreven applicatiebeheerder die op technisch gebied mee wilt bouwen aan de verdere groei van onze organisatie.

Heb jij als IT-professional een passie voor bedrijfssoftware? Zet jij klantvragen om in praktische oplossingen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn op zoek naar een gedreven applicatiebeheerder die op technisch gebied mee wilt bouwen aan de verdere groei van onze organisatie.

Wat je doet als applicatiebeheerder bij Syndus?

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het professioneel en zelfstandig uitvoeren van beheersmatige taken omtrent de systemen binnen onze organisatie. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de collega’s van de Syndus Group over onze ERP-pakketten en de overige applicaties waarvan gebruik wordt gemaakt. Op dit moment werkt onze organisatie met een ERP-systeem van Microsoft dat door onszelf is door ontwikkelt om de organisatie te kunnen ondersteunen. Op korte termijn zal deze software worden vervangen voor nieuwe ERP-systemen Als geen ander zul jij begrijpen wat voor een impact een nieuw ERP-pakket heeft op een organisatie. Voor jou is dan ook een belangrijke taak weg gelegd bij de implementatie, migratie en overzetten van data.

De ondersteuning gaat verder dan alleen de ontwikkelingen in de pakketten. Onze interne klant heeft dagelijks vragen. Deze functionele vraagstukken zijn uiteenlopend van het aanpassen van een lay-out voor een factuur tot een aanpassing van een entiteit die in het pakket is opgenomen of er wordt een storing gemeld naar aanleiding van het klikken op een regel in het planbord. Jij en je collega’s classificeren deze vragen en zorgen voor een oplossing.

Hoe ziet jouw werkplek eruit?

Als applicatiebeheerder vorm je met twee collega’s team ERP. Het team valt onder de afdeling ICT. Team ICT, waar je natuurlijk ook veel mee samenwerkt, bestaat uit drie collega’s. Er hangt een informele sfeer en dat maakt dat het een gezellige afdeling is.

Jouw vaste werkplek? Dat zullen we samen moeten bekijken. Ons hoofdkantoor is gelegen in Terneuzen, maar we hebben ook vestigingen in Hoogvliet en Drachten.

Syndus Group is een middelgrote organisatie met ongeveer 450 medewerkers. Onze hoofdactiviteiten zijn te verdelen in vijf branches: levering van kunststof leidingsystemen en kunststof veiligheidspoorten (Amerplastics), de verhuur van industriële machines en gereedschappen (Arentis), de bouw van staalconstructies (Ferris), de productie van kunststof looproosters en - constructies (Fiberstruct) en een teken- en engineeringskantoor (Konstruktis).

Waarom is dit iets voor jou?

Je kan snel schakelen, hebt altijd een oplossingsgerichte instelling en bent een echte aanpakker. Jij kan zelfstandig handelen, maar daarnaast is samenwerken en sparren met collega’s ook iets wat je graag doet. En verder:

  • Heb je een afgeronde opleiding op MBO 4 niveau met enkele jaren ervaring. Of een afgeronde HBO niveau in een IT-gerelateerde richting;
  • Je kunt vragen van gebruikers omzetten naar technische en praktische oplossingen;
  • Proactief, servicegericht en creatief zijn kenmerken die bij jou passen;
  • Je kunt goed zelfstandig werken, maar daarnaast is samenwerken en sparren met collega’s iets wat je graag doet.

Dit zoek jij in een baan:

  • Een goed salaris;
  • 27 vakantiedagen en 13 adv dagen. Tel maar uit!;
  • Een goede pensioenregeling via PME, zodat je ook op je oude dag kan genieten;
  • Een laptop, zodat je vanaf al onze vestigingen het verschil kunt maken;
  • Een loyaliteitsbonus. Afhankelijk van het aantal dienstjaren;
  • Een premievrije aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering;
  • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen door het volgen van trainingen en aanvullende opleidingen in jouw vakgebied;
  • Én nog veel leuke extra’s. Denk aan een collectieve zorgverzekering bij CZ, korting op jouw fitnessabonnement bij Bodyline en een duurzaam inzetbaarheidsbudget;
  • Uitdaging! We hebben genoeg nieuwe plannen, waar je jezelf helemaal in vast kan bijten.

Word jij onze nieuwe collega?

Laat het ons weten en solliciteer direct via de knop ‘ik wil solliciteren’. Voor meer informatie neem contact op met onze collega Rinus Kolijn (teamleider ICT) via tel. 0031 (0)115 644 624.

Type Regulier
Soort dienstverband Fulltime
Opleidingsniveau MBO
Arbeidstijd 40,0
Plaatsingsdatum 20-10-2022
Sluitingsdatum 17-04-2023
Locatie Terneuzen

Senna Riemens

Corporate Recruiter
+31 115 644 622