Commercieel technisch adviseur (rayon België)

Binnen het sales team van Arentis zijn we op zoek naar een commercieel technisch adviseur voor rayon België. Ben jij commercieel en werk je graag actief mee aan het versterken van onze klantrelaties en het uitbreiden van ons netwerk in België? Dan is deze functie wellicht iets voor jou!

Wat zijn jouw verantwoordelijkheden?

Als commercieel technisch adviseur ben je het eerste aanspreekpunt van je eigen klantenportfolio. Je bent verantwoordelijk voor de geselecteerde klanten in rayon België. Je bent dan ook veel op pad om onze (potentiële) klanten en projectlocaties in België te bezoeken. Onze klanten hebben technische vragen op het gebied van het gebruik en het huren van industrieel equipment van een mobiele kraan tot een hoogwerker en een gereedschapskist. Deze technische vraagstukken kun je vertalen naar concrete oplossingen. Daarnaast weet je met jouw commerciële drive bestaande klantrelaties verder uit te bouwen. Je krijgt energie van het werven van nieuwe klanten en bent in staat om jouw enthousiasme over onze producten en diensten over te brengen.

Hoe ziet jouw werkplek eruit?

Arentis, onderdeel van de Syndus Group, verhuurt een totaalpakket aan industriële machines en gereedschappen. De hoofdactiviteiten zijn gericht op verticaal en horizontaal transport en het leveren van kranen, machines en materieel voor onder andere de sectoren industrie, bouw, chemie en petrochemie. Arentis heeft vestigingen in Nederland en België.

Hoewel dit een zelfstandige baan is, heb je dagelijks contact met collega’s van diverse afdelingen binnen Arentis om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Ook ben je regelmatig op ons hoofdkantoor in Terneuzen (Nederland) te vinden voor overleg. Zowel vanuit kantoor als vanuit huis houd jij je bezig met relatiebeheer en het opstellen en beheren van orders en verkoopoffertes.

Hier herken jij jezelf in!

Je bent een gedreven persoon die aan de hand van een gedegen plan op zoek gaat naar kansen en mogelijkheden om jouw (potentiële) klanten vooruit te helpen. Je bent een echte teamspeler en werkt resultaatgericht. Daarnaast:

  • Beschik je over een afgeronde commerciële opleiding en/of beschik je over minimaal 3 jaar werkervaring in België in een soortgelijke functie;
  • Beschik je over goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Goede beheersing van de Franse taal is een pré;
  • Ben je woonachtig in België en flexibel. Geen dag is hetzelfde en je maakt dagelijks veel kilometers.

Wat hebben wij jou te bieden?

Je kunt rekenen op een leuke, veelzijdige en afwisselende job met de nodige verantwoordelijkheid in een enthousiast team. We bieden je een bediendecontract met een goed salaris conform PC 209. Naast jouw salaris heb je recht op 20 vakantiedagen, 13 adv dagen en een goede pensioenverzekering. Bovendien bieden wij de volgende extralegale voordelen:

  • een anciënniteitstoeslag afhankelijk van het aantal dienstjaren;
  • een arbeidsongeschiktheidsverzekering;
  • een groepsverzekering;
  • een bedrijfswagen, laptop en smartphone van de zaak.

Ga de uitdaging aan!

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en lijkt het je een leuke uitdaging? Solliciteer direct via de knop ‘Ik wil solliciteren’. Ben je enthousiast, maar heb je nog vragen? Geen probleem! Neem gerust contact op met onze collega Tanja van de Walle (afdelingshoofd sales & rental) via. 0031 (0)115 644 646.

Meer weten over Arentis?

Bezoek onze website www.arentis.com voor meer informatie.

Type Regulier
Soort dienstverband Fulltime
Opleidingsniveau MBO
Arbeidstijd 40,0
Plaatsingsdatum 18-10-2022
Sluitingsdatum 28-11-2023
Locatie Terneuzen

Senna Riemens

Corporate Recruiter
+31 115 644 622