Werkvoorbereider (Antwerpen)

In de functie als werkvoorbereider bij Ferris maak je ieder project tot een succes! Jij bent de onmisbare technische én creatieve schakel tussen de wens van onze klant en de oplevering. Je houdt je dagelijks bezig met het voorbereiden, plannen, bewaken en bijsturen van onze kleinere en grotere projecten op een klantlocatie in Antwerpen. Ben jij op zoek naar een baan met veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jij vraagt, wij schakelen!

In jouw rol als werkvoorbereider komt jouw creativiteit en klantgerichtheid goed van pas. Je bereidt opdrachten van onze klant voor, je denkt mee in de juiste oplossing en krijgt hier energie van. Door jouw gedrevenheid weet jij de gevraagde kwaliteit van onze projecten hoog te houden. Als werkvoorbereider bij Ferris is besluitvaardig handelen, stevig in je werkschoenen staan en affiniteit met techniek een must. Bezit jij deze vaardigheden en durf je verantwoording te nemen voor de juiste voorbereiding van projecten? Dan is dit dé baan voor jou!

Jouw functie kent veel variatie. De ene dag hou je je bezig met het opmaken van begrotingen en planningen. De andere dag richt jouw werk zich op de kwaliteit en veiligheid binnen een project. Jij bent onmisbaar in de projectgroepen met collega’s uit verschillende disciplines die samenwerken om tot een succesvol resultaat te komen. Kortom, jij bent een belangrijke onderdeel in het bouwproces van engineering tot aan de oplevering.

Hoe ziet jouw werkplek eruit?

Syndus Group is een middelgrote organisatie met ongeveer 450 medewerkers. Ferris is onderdeel van de Syndus Group. Wij ontwerpen, fabriceren en monteren staalconstructies voor de sectoren industrie, (petro)chemie, energie, food en bouw. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in fabrieksonderhoud, aanpassingen van bestaande constructies (brownfield) en safety scans.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Terneuzen, maar we hebben ook een kleine vestiging in Numansdorp en daarnaast zijn we gestationeerd op klantlocaties. Jouw werkplek is op een klantlocatie in Antwerpen. Je werkt in een nette accommodatie, welke begin dit jaar volledig is vernieuwd. Hier werk je samen in een klein, hecht team met de voorman en de montage medewerkers. Daarnaast ben je onderdeel van meerdere projectgroepen en werk je met collega’s van verschillende vestigingen samen.

Waarom is dit iets voor jou?

  • Je beschikt over minimaal een afgeronde mbo-opleiding niveau 4 in de richting van Werktuigbouwkunde, Bouwkunde of Bouw;
  • Je hebt ongeveer 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie én in de staalbouw;
  • Je hebt ervaring met contracten;
  • Je bent goed in plannen en organiseren van werk én kan het overzicht bewaren;
  • Je werkt resultaatgericht en bent een echte teamspeler die verantwoordelijkheid durft te pakken. Je doet wat je belooft.

Wat hebben wij jou te bieden?

Een afwisselende, fulltime baan binnen een groeiend, toekomstgericht bedrijf waarbij jouw eigen inbreng gewaardeerd wordt.

Bij Syndus verdien je een goed salaris conform de CAO Metalektro. Geen zorgen over je vakantiedagen, je krijgt 27 vakantiedagen en 13 adv-dagen (op basis van een dienstverband in NL). Bovendien bieden wij:

  • een collectieve zorgverzekering bij CZ;
  • een goede pensioenregeling via het PME;
  • een loyaliteitsbonus vanaf vijf dienstjaren;
  • een premievrije aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering;
  • én deelname aan georganiseerd bedrijfsvervoer.

Een Belgisch dienstverband via onze Belgische NV behoort eventueel ook tot de mogelijkheden. Indien dit gewenst is, dan maken wij dit graag met jou bespreekbaar.

Word jij onze nieuwe collega?

Laat het ons weten en solliciteer direct via de knop ‘Ik wil solliciteren’! Voor inhoudelijke vragen over deze functie kun je contact opnemen met onze collega Jerry Kruisifikx (Manager Bedrijfsbureau Ferris) via 0031 (0)115 644 736.

Type Regulier
Soort dienstverband Fulltime
Opleidingsniveau MBO
Arbeidstijd 40,0
Plaatsingsdatum 27-09-2022
Sluitingsdatum 10-02-2023
Locatie Antwerpen

Senna Riemens

Corporate Recruiter
+31 115 644 622