Pijpfitter

Pijpfitters opgelet! Ben jij binnen jouw vakgebied op zoek naar een nieuwe uitdaging? Amerplastics zoekt ervaren pijpfitters die zichzelf willen uitdagen en ontwikkelen tot specialist voor onze kunststof leidingsystemen.

Wat doe je als pijpfitter bij Amerplastics?

Als pijpfitter ben je een echte specialist. Je bent verantwoordelijk voor het installeren van kunststof pijpleidingsystemen. In onze werkplaats werken je collega’s aan de hand van isometrische tekeningen aan verbindingen voor onze pijpleidingsystemen. Jij bent, als pijpfitter, werkzaam op de locaties van onze klanten en leg jij onze geprefabriseerde pijpleidingsystemen aan. Dit doe je natuurlijk door het lezen van tekeningen die door de werkvoorbereiders gemaakt zijn in een montage pakket.
Het uitvoeren van spoedreparaties kan ook onderdeel zijn van je takenpakket.

Wij maken pijpleidingsystemen voor bluswaterleidingen, transportleidingen en afvoersystemen voor industriële toepassingen in de petrochemische en chemische industrie of op boorplatforms.

Hoe ziet jouw werkplek eruit?

Na een intern opleidingsprogramma van ongeveer 3 maanden om ons product te leren kennen is het de bedoeling dat je als pijpfitter prefab en montagewerk uitvoert in onze werkplaats en op locatie bij onze klanten in Zuidwest-Nederland en regio Antwerpen en Gent (België). Dit werk gebeurt met kleine teams van 2-5 collega’s, waaronder vaak ook een voorman. Je wordt op verschillende locaties ingezet en het kan voorkomen dat je voor een project op verdere afstand in de kost gaat. Je leest het al, dit is een veelzijdige baan, waarbij geen dag hetzelfde is.  

Waarom is dit iets voor jou?

  • Je beschikt minimaal over een Mbo-diploma in een technische richting in combinatie met aantoonbare werkervaring als (1e) pijpfitter.
  • Je bent iemand die secuur werkt en beschikt over ruimtelijk voorstellingsvermogen.
  • Je stelt de veiligheid van mensen en middelen op de eerste plaats.
  • Je hebt goede kennis van verbindingstechnieken, maar bent ook bereid om deze te leren voor de materialen waar wij bij Amerplastics mee werken.
  • Je bent collegiaal en hebt geen problemen om in de kost te gaan bij werken op locaties die op grotere afstand liggen.

Wat hebben wij jou te bieden?

Bij Syndus verdien je een goed salaris conform de CAO Metalektro. Geen zorgen over je vakantiedagen, je krijgt 27 vakantiedagen en 13 adv-dagen. Bovendien bieden wij:

  • een collectieve zorgverzekering bij CZ;
  • een goede pensioenregeling via het PME;
  • een loyaliteitsbonus vanaf vijf dienstjaren;
  • een premievrije aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering;
  • 10% korting op een fitnessabonnement bij Bodyline in Zeeuws-Vlaanderen;
  • én fietsen van en naar het werk wordt extra beloond.

Word jij onze nieuwe collega?

Laat het ons weten! Solliciteer direct via de knop ‘Ik wil solliciteren’. Voor meer informatie neem contact op met onze collega Marc Warmenhoven (Directeur Amerplastics) via tel. 0031 (0)115 644 568 of Kijk op onze website www.amerplastics.com voor meer informatie over ons bedrijf.

Type Regulier
Soort dienstverband Fulltime
Opleidingsniveau MBO
Arbeidstijd 40,0
Plaatsingsdatum 07-09-2022
Sluitingsdatum 09-03-2023
Locatie Terneuzen

Senna Riemens

Corporate Recruiter
+31 115 644 622