Magazijnbeheerder

Ben je op zoek naar een baan waar logistiek en techniek samen komen? Werk je ordelijk, klant- en servicegericht? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ter uitbreiding zijn we bij Arentis op zoek naar een fulltime magazijnbeheerder op locatie in Pernis.

Wat doe je als magazijnbeheerder?

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het beheer van het voorraadmagazijn. Je ontvangt klanten in het magazijn en staat hen te woord. Hierbij verzorg je de uitgifte van onderdelen, materialen, verbruiksartikelen, PBM’s en gereedschappen die tijdens onderhoudswerkzaamheden in de (Petro)chemie worden gebruikt. Tevens verzorg je de inname van retour gekomen verhuurartikelen en gereedschappen.

Het gehele verhuurproces van zowel het uitgifte- als inname beheer je in ons ERP-systeem. Je draagt zorg voor een correcte administratie verwerking van uitgegeven en retour gekomen verhuur- en verbruiksartikelen, zodat er continu een goed beeld is van hetgeen in de verhuur staat en of onze voorraden nog op pijl zijn. Het is hierbij tevens van belang dat je artikelen op een juiste wijze weet te identificeren aan de hand van technische specificaties.

Tevens verzorg je een nauwkeurige uitgifte en registratie van persoonsgebonden passen. Alle klanten hebben namelijk een persoonsgebonden pas, waarmee zij artikelen op naam kunnen huren. Zo zijn we in staat om een nauwkeurige verhuuradministratie te voeren.

Waarom is dit iets voor jou?

  • Je beschikt over een afgeronde MBO niveau 3 opleiding bij voorkeur richting de logistiek. Gelet op de uitgifte van technische artikelen is een technische achtergrond een pré;
  • Je bent in staat ERP-systemen je snel eigen te maken;
  • Positief, klantgericht, zelfstandig en punctueel zijn kenmerken die bij jou passen;
  • Je beschikt over eigen vervoer en een geldig VCA.

Wat hebben wij jou te bieden?

Onze arbeidsvoorwaarden
Bij Syndus verdien je een goed salaris conform de CAO Metalektro. Naast jouw salaris heb je recht op 27 vakantiedagen, 13 adv dagen, een collectieve zorgverzekering bij CZ en een goede pensioenregeling via het PME. Bovendien bieden wij:

  • een loyaliteitsbonus vanaf vijf dienstjaren;
  • een collectieve zorgverzekering bij CZ;
  • een premievrije aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering;
  • en nog veel meer.

Hoe ziet jouw werkplek eruit?

Als magazijnbeheerder ben je werkzaam bij onze werkmaatschappij Arentis. Je bent werkzaam op ons magazijn gevestigd in Pernis, op locatie van onze klant. Je hebt een zeer grote mate van zelfstandigheid, waarbij je dagelijks in contact komt met onze klanten. Daarnaast heb je regelmatig contact met de collega’s van onze vestiging in Hoogvliet.

Word jij onze nieuwe collega?

Laat het ons weten en solliciteer direct via de knop ‘ik wil solliciteren’. Voor meer informatie neem contact op met onze collega Sjaak Plooij (Vestigingsleider Tools) via tel. 0031 (0)10295 0 295.

Type Regulier
Soort dienstverband Fulltime
Opleidingsniveau MBO
Arbeidstijd 0,0
Plaatsingsdatum 23-08-2022
Sluitingsdatum 20-12-2022
Locatie regio Rijnmond

Ivo Verstraeten

HR adviseur
0115 644 722