Werkvoorbereider

Weet jij altijd de juiste technische voorbereidingen te treffen en krijg jij energie van jouw verbindende rol in projecten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij willen ons team versterken met drie werkvoorbereiders voor drie verschillende vestigingen in Zuidwest-Nederland.

Jij vraagt, wij schakelen!

Ben jij een werkvoorbereider met een bak aan ervaring of een junior met ambitie. Of je nu aan het begin van je carrière staat of al een aantal jaren aan ervaring meeneemt, als werkvoorbereider bij Ferris is besluitvaardig handelen, stevig in je werkschoenen staan en affiniteit met techniek een must. Bezit jij deze vaardigheden en durf je verantwoording te nemen voor de juiste voorbereiding van projecten? Dan is dit dé baan voor jou!

Met jouw inzet als werkvoorbereider maak je ieder project tot een succes. Onze projecten zijn uiteenlopend in grootte. Van een aantal ton, tot miljoenenprojecten! In deze functie is het jouw prioriteit dat alles goed geregeld is voor je (uitvoerende) collega’s. Kortom, jij bent een belangrijke schakel in het bouwproces van engineering tot aan de oplevering.

Je hebt veel variëteit in je werk. De ene dag houd je je bezig met de tijdsplanning en financiën van een project. En de andere dag richt jouw werk zich op kwaliteit en veiligheid binnen het project. Jij bent onmisbaar in de projectgroepen met collega’s uit verschillende disciplines die samenwerken om tot het perfecte resultaat te komen.

 

Hoe ziet jouw werkplek eruit?

Syndus Group is een middelgrote organisatie met ongeveer 450 medewerkers. Ferris is onderdeel van de Syndus Group. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Terneuzen, maar we hebben ook een kleine vestiging in Numansdorp en daarnaast zijn we gestationeerd op klantlocaties, bijvoorbeeld op BASF in Antwerpen. Als Ferris zijn we trots op onze projecten en contract locaties.

Dus of jouw werkplek in Terneuzen, Numansdorp, of op locatie is in Antwerpen….je bent altijd onderdeel van het grote geheel. De afdeling werkvoorbereiding bestaat uit zo’n 6 collega’s. Daarnaast ben je onderdeel van meerdere projectgroepen en werk je met collega’s van de verschillende afdelingen samen.

Wij begrijpen dat jij als ervaren of aankomend werkvoorbereider specifieke talenten bezit en dat je werkzaamheden moeten passen bij jouw persoonlijke ambitie. Samen zullen we verdere invulling geven aan jouw functie. Een persoonlijk ontwikkelplan kan daar een onderdeel van zijn!

 

Waarom is dit iets voor jou?

  • Je beschikt over minimaal een afgeronde mbo-opleiding niveau 4 in de richting van Werktuigbouwkunde (of heb je aantoonbare jarenlange ervaring);
  • Jij bent een echte teamspeler die verantwoordelijkheid durft te pakken. Je doet wat je belooft;
  • Je bent technisch goed onderlegd en werkt nauwkeurig;
  • Je bent goed in plannen en organiseren van werk én kan het overzicht bewaren;
  • Analytisch, resultaatgericht, probleemoplossend vermogen zijn persoonskenmerken die bij jou passen.

 

Wat hebben wij jou te bieden?

Bij Syndus verdien je een goed salaris conform de CAO Metalektro. Geen zorgen over je vakantiedagen, je krijgt 27 vakantiedagen en 13 adv-dagen. Bovendien bieden wij:

  • een collectieve zorgverzekering bij CZ;
  • een goede pensioenregeling via het PME;
  • een loyaliteitsbonus vanaf vijf dienstjaren;
  • een premievrije aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering;
  • 10% korting op een fitnessabonnement bij Bodyline in Zeeuws-Vlaanderen;
  • én fietsen van en naar het werk wordt extra beloond.


Word jij onze nieuwe collega?

Laat het ons weten en solliciteer direct via de knop ‘Ik wil solliciteren’! Voor meer informatie over deze vacature neem contact op met onze collega Jordy Heijman (Manager enigneering/werkvoorbereiding en inkoop) via tel. 0031 (0)115 644 671.

Type Regulier
Soort dienstverband Fulltime
Opleidingsniveau MBO
Arbeidstijd 40,0
Plaatsingsdatum 10-06-2022
Sluitingsdatum 23-11-2022
Locatie

Anniek van den Dool

HR adviseur
+31 115 644 619