Monteur staalconstructies (regio Rotterdam)

Word jij enthousiast van het construeren en monteren van kleine en grote staalconstructies? Beschik je over ruimtelijke voorstellingsvermogen, ben je een echte teamplayer én ben je niet bang voor (grote) hoogtes en kleine ruimtes? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor onze montageploeg bij Ferris zijn we op zoek naar monteurs staalconstructies.

Wat doe je als monteur staalconstructies?

Als monteur staalconstructies ben je verantwoordelijk voor het plaatsen en monteren van prefab staalconstructies. Tevens voer je aanpassingen en reparaties uit aan bestaande staalconstructies. Je bent werkzaam op zowel kort- als langdurende projecten op locaties van onze klanten in de industrie.

Waarom is dit iets voor jou?

  • Je beschikt minimaal over een diploma op MBO niveau 2;
  • Je bent in het bezit van een VCA en AVBL certificaat of bent bereid om deze te halen;
  • Je stelt de veiligheid van mensen en middelen op de eerste plaats. 

Wat hebben wij jou te bieden?

  • Een goed salaris;
  • 27 vakantiedagen en 13 adv dagen. Tel maar uit!;
  • Een goede pensioenregeling via PME;
  • Een loyaliteitsbonus. Afhankelijk van het aantal dienstjaren;
  • Een premievrije aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering;
  • Ontwikkelingsmogelijkheden. Jij moet de kansen alleen met beide handen aangrijpen;
  • Én veel leuke extra's. Denk aan een jaarlijks budget om te besteden aan jouw vitaliteit en gezondheid, een loyaliteitsbonus en gezellige bedrijfsfeestjes.

Training & Opleiding

Wij zorgen ervoor dat je beschikt over de juiste certificaten die nodig zijn om jouw werkzaamheden goed en veilig te kunnen uitvoeren. Indien je niet beschikt over geldige certificaten zoals ABVL, hoogwerker en verreiker, dan kun je deze certificaten via ons behalen.

Hoe ziet jouw werkplek eruit?

Als monteur staalconstructies ben je werkzaam bij onze werkmaatschappij Ferris. Ferris is gevestigd in Terneuzen, maar je bent voornamelijk op locaties van onze klanten werkzaam in de Rotterdamse regio, Zuidwest Nederland en de regio’s Antwerpen en Gent. Als monteur staalconstructies werk je zowel zelfstandig als in teamverband. Afhankelijk van de grote van het project heb je op de werklocaties te maken met collega monteurs, werkvoorbereiders, projectleiders en de klant.

Enthousiast?

Laat het ons weten en stuur een bericht naar vacatures@syndus.com. Voor inhoudelijke vragen over deze functie kun je contact opnemen met onze collega Paul Verdurmen (manager operations) via +31 115 644 698 of WhatsApp via https://wa.me/31645600534

Type Regulier
Soort dienstverband Fulltime
Arbeidstijd 40,0
Plaatsingsdatum 07-02-2022
Sluitingsdatum 01-03-2024
Locatie regio Rotterdam

Senna Riemens

corporate recruiter
+31 115 644 622