Technisch commercieel adviseur (rayon België)

Ben jij commercieel en gedreven op het binnenhalen van nieuwe deals? Werk je graag actief mee aan het versterken van onze klantrelaties en het uitbreiden van ons netwerk in België? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze commerciële afdeling bij Arentis zijn we op zoek naar een technisch commercieel adviseur in de buitendienst.

Wat doe je als technisch commercieel vertegenwoordiger?

In deze functie ben je samen met jouw collega’s van de binnen- en buitendienst verantwoordelijk om de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn en te adviseren. Onze klanten hebben technische vragen op het gebied van het gebruik en het verhuur van industrieel equipment van mobiele kraan tot schaarlift en gereedschapskist. Je kunt technische vraagstukken van onze klanten vertalen naar concrete oplossingen. Met jouw servicegerichte houding weet jij jezelf te onderscheiden in de markt.

Binnen Arentis hechten we veel waarde aan duurzame relaties met onze klanten. Met jouw commerciële drive blink je uit in relatiebeheer en weet je bestaande klantrelaties verder uit te bouwen. Daarnaast is het onze ambitie om ons netwerk in België verder uit te breiden. Je krijgt energie van het werven van nieuwe klanten en bent in staat om jouw enthousiasme over onze producten over te brengen. Je bent dan ook veel op pad om onze (potentiële) klanten en projectlocaties in België te bezoeken.

Hoewel dit een zelfstandige baan is, heb je dagelijks contact met collega’s van diverse afdelingen binnen Arentis om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Ook ben je regelmatig op ons kantoor in Terneuzen (Nederland) te vinden voor overleg. Zowel vanuit kantoor als vanuit huis houd jij je bezig met het opstellen en beheren van orders en verkoopoffertes.

Waarom is dit iets voor jou?

  • Je beschikt over een afgeronde bachelor opleiding in combinatie met minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke commercieel/technische functie;
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en beheerst de Franse taal (in woord en schrift). Andere talen zoals Engels of Duits zijn een pré;
  • Klantgerichtheid, pro actief, probleem oplossend vermogen, accuratesse en resultaatgerichtheid zijn kenmerken die bij jou passen;

Wat hebben wij jou te bieden?

Onze arbeidsvoorwaarden

Arentis biedt een bediendecontract met een goed salaris conform PC 209. Naast jouw salaris heb je recht op 20 vakantiedagen, 13 adv dagen en een goede pensioenverzekering. Bovendien bieden wij de volgende extralegale voordelen:

  • een anciënniteitstoeslag vanaf vijf dienstjaren;
  • een arbeidsongeschiktheidsverzekering;
  • een groepsverzekering;
  • een bedrijfswagen, laptop en smartphone van de zaak.

Hoe ziet jouw werkplek eruit?

Als technisch commercieel adviseur ben je werkzaam bij onze werkmaatschappij Arentis. Je bent onderdeel van ons commercieel team dat bestaat uit ca. 12 collega’s. Jouw standplaats is Terneuzen (Nederland), maar in deze functie ben je vaak op de baan om (potentiële) klanten in België te bezoeken.

Word jij onze nieuwe collega?

Laat het ons weten! Solliciteer direct via de knop ‘Ik wil solliciteren’. Voor meer informatie over deze functie neem contact op met onze collega Ivo Verstraeten (HR Adviseur) via tel. 0031 (0) 115 644 722.

Type Regulier
Soort dienstverband Fulltime
Arbeidstijd 40,0
Plaatsingsdatum 10-06-2021
Locatie Terneuzen

Ivo Verstraeten

HR adviseur
0031115 644 722