Kraanmachinist mobiele kranen

Ben jij een gedreven kraanmachinist met een passie voor het uitvoeren van mooie hijsklussen in de industrie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze afdeling Cranage bij Arentis zijn we ter uitbreiding van ons team op zoek naar kraanmachinisten voor de mobiele telescoop- en torenkranen.

Wat doe je als kraanmachinist mobiele kranen?

Als kraanmachinist ben je verantwoordelijk voor het veilig uitvoeren van hijswerkzaamheden. Je wordt ingezet op diverse opdrachten en projecten in de regio Zeeuws-Vlaanderen, Gent en Antwerpen. Voor onze opdrachten en projecten kom je op veel verschillende werklocaties, maar het merendeel van de klussen vindt plaats in de petrochemie. Je komt dagelijks in contact met verschillende klanten en collega’s. Geen dag zal hetzelfde zijn!

Waarom is dit iets voor jou?

  • Je beschikt over het certificaat kraanmachinist, TCVT en een rijbewijs CE;
  • Je bent flexibel in je werkuren. Als kraanmachinist werk je vaak onregelmatig en maak je soms lange dagen;
  • Je bent klant- en servicegericht, want je hebt veel contacten met onze klanten;
  • Je werkt nauwkeurig en bent stressbestendig. We willen ons werk veilig en naar wens van de klant uitvoeren.

Wat hebben wij jou te bieden?

  • Een goed salaris;
  • Aanvullende premies voor TCVT certificaat en schadevrij transport;
  • Een overwerkregeling á 150% en 200%;
  • 27 vakantiedagen en 13 adv dagen. Tel maar uit!;
  • Een goede pensioenregeling via PME, zodat je ook op je oude dag kan genieten;
  • Een premievrije aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering;
  • We zorgen ervoor dat onze kraanmachinisten stevig zijn opgeleid en ruime ervaring opdoen in zowel horizontaal als verticaal transport;
  • Én veel leuke extra's. Denk aan een jaarlijks budget om te besteden aan jouw vitaliteit en gezondheid, een loyaliteitsbonus en gezellige bedrijfsfeestjes.

Indien je niet beschikt over een geldig rijbewijs CE, dan bestaat er de mogelijkheid dit via ons te behalen. Heb je helemaal geen diploma TCVT en/of geen relevante werkervaring? Informeer dan naar de mogelijkheden voor ons opleidingstraject tot kraanmachinist.

Hoe ziet jouw werkplek eruit?

Het hoofdkantoor van Arentis is gevestigd in Terneuzen, maar je bent voornamelijk werkzaam op klantlocaties in Zuidwest Nederland en regio’s Antwerpen en Gent (België). Als kraanmachinist werk je nauw samen met onze riggers/hijsbegeleiders, andere collega’s en op de locaties van onze klanten heb je te maken met verschillende disciplines.

Arentis, onderdeel van de Syndus Group, verhuurt een totaalpakket aan industriële machines en gereedschappen. De hoofdactiviteiten zijn gericht op verticaal en horizontaal transport en het leveren van kranen, machines, materieel en industriële gereedschappen voor onder andere de sectoren industrie, bouw, chemie en petrochemie.

Enthousiast?

Laat het ons weten en stuur een bericht naar vacatures@syndus.com. Voor inhoudelijke vragen over deze functie kun je contact opnemen met onze collega Joost de Maat (afdelingshoofd Cranage & Rigging) via tel. +31 115 644 659 of WhatsApp via https://wa.me/31651182160.

Type Regulier
Soort dienstverband Fulltime
Arbeidstijd 40,0
Plaatsingsdatum 09-04-2021
Locatie Terneuzen

Senna Riemens

Corporate Recruiter
+31 115 644 622