Rigger / hijsbegeleider

Werk jij graag op verschillende projecten? Vind jij het leuk om buiten te werken, heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel én ben je op zoek naar een baan met een goed salaris? Dan is dit dé functie van rigger/hijsbegeleider bij Arentis iets voor jou!

Wat doe je als rigger/hijsbegeleider?

Als rigger/hijsbegeleider vervul je tijdens de hijs- en takelwerkzaamheden een belangrijke rol bij het borgen van de veiligheid op de werklocatie. Op de werklocatie aangekomen houd jij je bezig met het afbakenen en beveiligen van de hijslocatie en – omgeving. Je bent verantwoordelijk voor het vastmaken, lossen en positioneren van lasten die door een kraan verplaatst worden. Het is belangrijk dat de lasten op de juiste manier worden aangeslagen, zodat deze op een stabiele en veilige manier getransporteerd kunnen worden. Daarbij kan je ook ingezet worden voor het bedienen van machines, zoals hoogwerkers en verreikers op locaties van onze klanten. Bij de uitvoering van deze werkzaamheden is het belangrijk dat je op een duidelijke manier communiceert met de kraanmachinist. We willen ons werk immers op veilige wijze en naar wens van de klant uitvoeren.

Waarom is dit iets voor jou?

  • Je beschikt minimaal over een VMBO-diploma;
  • Je beschikt over een rijbewijs BE en bij voorkeur ook rijbewijs C(E);
  • Je bent in bezit van een geldig certificaat Aanslaan en Begeleiden van Lasten (ABVL) en/of TCVT W 4-08;
  • Je beschikt over een goed veiligheidsbesef en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, daarnaast denk je in oplossingen en ben je stressbestendig.

Wat hebben wij jou te bieden?

  • Een goed salaris;
  • Een overwerkregeling á 150% en 200%;
  • 27 vakantiedagen en 13 adv dagen. Tel maar uit!;
  • Een goede pensioenregeling via PME, zodat je ook op je oude dag kan genieten;
  • Een premievrije aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering;
  • Ontwikkelingsmogelijkheden. We zorgen ervoor dat onze hijsbegeleiders een gedegen en brede opleiding kunnen volgen en ruime ervaring opdoen in zowel horizontaal als verticaal transport;
  • Én veel leuke extra's. Denk aan een jaarlijks budget om te besteden aan jouw vitaliteit en gezondheid, een loyaliteitsbonus en gezellige bedrijfsfeestjes.

Indien je niet beschikt over geldige certificaten zoals heftruck, verreiker, hijsbegeleider W 4-08 en VCA, dan kunnen deze certificaten behaald worden via Syndus. Heb je geen relevante werkervaring? Informeer dan naar de mogelijkheden voor het opleidingstraject tot hijsbegeleider of kraanmachinist.

Hoe ziet jouw werkplek eruit?

Het hoofdkantoor van Arentis is gevestigd in Terneuzen, maar je bent voornamelijk werkzaam op klantlocaties in Zuidwest Nederland en regio’s Antwerpen en Gent (België). Als rigger/hijsbegeleider werk je nauw samen met onze kraanmachinisten, andere collega’s en op de locaties van onze klanten heb je te maken met verschillende disciplines.

Arentis, onderdeel van de Syndus Group, verhuurt een totaalpakket aan industriële machines en gereedschappen. De hoofdactiviteiten zijn gericht op verticaal en horizontaal transport en het leveren van kranen, machines, materieel en industriële gereedschappen voor onder andere de sectoren industrie, bouw, chemie en petrochemie.

Enthousiast?

Laat het ons weten en stuur een bericht naar vacatures@syndus.com. Voor inhoudelijke vragen over deze functie kun je contact opnemen met onze collega Joost de Maat (afdelingshoofd Cranage & Rigging) via tel. +31 115 644 659 of WhatsApp via https://wa.me/31651182160.

Type Regulier
Soort dienstverband Fulltime
Arbeidstijd 40,0
Plaatsingsdatum 08-12-2020
Sluitingsdatum 21-12-2023
Locatie Terneuzen

Senna Riemens

Corporate Recruiter
+31 115 644 622