Leerling kunststofbewerker/ pijpfitter

Wat doe je als (leerling) kunststofbewerker/pijpfitter?

Als leerling kunststofbewerker word je opgeleid tot een technische vakspecialist in de wereld van kunststof pijpleidingsystemen. Onze kunststofbewerkers zijn verantwoordelijk voor het prefabriceren en installeren van kunststof pijpleidingsystemen. In onze werkplaats werk je aan de hand van isometrische tekeningen aan verbindingen en intakkingen voor onze pijpleidingsystemen. Deze pijpleidingsystemen worden gemaakt voor bluswaterleidingen, transportleidingen en afvoersystemen voor industriële toepassingen in de petrochemische en chemische industrie of boorplatforms.

Ben je eenmaal opgeleid tot kunststofbewerker, dan kun je nog verder met ons intern opleidingstraject tot volwaardig pijpfitter. Onze pijpfitters worden naast het werk in onze werkplaats ook ingezet op (project-)locaties van onze klanten. Hier is de pijpfitter verantwoordelijk voor het aanleggen en monteren van onze prefab pijpleidingsystemen of met het uitvoeren van spoedreparaties.

Waarom is dit iets voor jou?

  • Je bent iemand die secuur werkt en beschikt over ruimtelijk voorstellingsvermogen;
  • Je stelt de veiligheid van mensen en middelen op de eerste plaats;
  • Je hebt een sterke affiniteit met de techniek en bent op zoek naar een nieuwe uitdaging in de techniek.

Wat hebben wij jou te bieden?

Werk en Vakmanschap

De werving van onze leerling kunststofbewerkers/pijpfitters verloopt via Werk en Vakmanschap. Dit houdt ook in dat de eerste 9 maanden van het dienstverband verloopt via een uitzendovereenkomst. Onze doelstelling is om bij gebleken geschiktheid en wederzijdse interesse de uitzendovereenkomst om te zetten naar een dienstverband via Syndus.

Onze arbeidsvoorwaarden 

Bij Syndus verdien je een goed salaris conform de CAO Metalektro. Naast jouw salaris heb je recht op 27 vakantiedagen en 13 adv dagen. Na indiensttreding bij Syndus kom je ook in aanmerking voor een collectieve zorgverzekering bij CZ en een goede pensioenregeling via het PME. Bovendien bieden wij:

  • een loyaliteitsbonus vanaf vijf dienstjaren;
  • een premievrije aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering;
  • georganiseerd bedrijfsvervoer;
  • 10% korting op een fitnessabonnement bij Bodyline;
  • én fietsen wordt extra beloond.

Training & Opleiding

Middels een intern opleidingsprogramma leiden wij je op tot volwaardig kunststofbewerker bij Amerplastics. Je leert o.a. lassen (kunststof), conventioneel draaien, isometrische tekeningen lezen en uitslaan. Ben je nog niet klaar en wil jij je verder ontwikkelen? Dan leiden wij je verder op tot volwaardig pijpfitter van kunststof pijpleidingsystemen. Heb je helemaal geen affiniteit met de techniek? Informeer ook dan naar de mogelijkheden voor het interne opleidingstraject tot kunststofbewerker/pijpfitter.

Hoe ziet jouw werkplek eruit?

Als kunststofbewerker/pijpfitter ben je werkzaam bij onze werkmaatschappij Amerplastics. Onze werkplaats is gevestigd in Terneuzen. Als kunststofbewerker/pijpfitter werk je voornamelijk in onze werkplaats met ca. 10 collega’s. Na het interne opleidingsprogramma is het de bedoeling dat je ook montagewerk uitvoert op locatie bij onze klanten in Zuidwest-Nederland en regio Antwerpen en Gent (België). Dit werk gebeurt met kleine teams van 2-5 collega’s.

Interesse?

Heb je interesse in ons intern opleidingstraject tot kunststofbewerker/pijpfitter? Neem dan contact op met Robin de Reuver, recruiter bij Werk en Vakmanschap via R.de.Reuver@werkenvakmanschap.nl. Even bellen of whatsappen kan natuurlijk ook via +31 (0) 6 125 616 37. Direct solliciteren kan natuurlijk ook via de knop ‘Ik wil solliciteren’.

 

Type Regulier
Soort dienstverband Fulltime
Arbeidstijd 40,0
Plaatsingsdatum 02-07-2020
Sluitingsdatum 17-02-2022
Locatie Terneuzen

Robin de Reuver

Recruiter
06 125 616 37