Teamleider financiële administratie

Syndus group is een internationale groep met productiefaciliteiten en vestigingen in Nederland, België en Slowakije, en bestaat uit ruim 400 personeelsleden. De hoofdactiviteiten zijn te verdelen in vijf branches; de bouw van staalconstructies (Ferris), de verhuur van verticaal en horizontaal industrieel equipment (Arentis), levering van kunststof buissystemen (Amerplastics), de fabricatie en verkoop van kunststof looproosters en constructies (Fiberstruct) en een teken- en engineeringskantoor (Konstruktis).

Syndus Group is actief in heel Europa en werkt met name voor chemische- en petrochemische installaties, energiecentrales, tankopslagbedrijven, staalfabrieken, offshore boorplatformen, industrieel gerichte aannemingsbedrijven en EPC(M) partijen.

Onze afdeling financiële administratie is op zoek naar:

Teamleider financiële administratie

De functie

Als teamleider financiële administratie ben je verantwoordelijk voor de dagelijks leiding/ sturing geven aan de collega’s van de centrale financiële administratie. Dit zijn 7 medewerkers die werkzaam zijn op de crediteuren-, debiteuren en algemene administratie. Onder de algemene administratie vallen onder meer administratieve handelingen t.b.v. betalingen, activa beheer, verzekeringen, schadedossiers etc. Daarnaast ben je in de kwartaal- en jaarafsluitingen verantwoordelijk voor het afsluiten van de financiële administraties van de bedrijven binnen de groep. Je verzorgt financiële rapportages en de vastlegging waarbij je ook zelf diverse administratieve handelingen zal verrichten. Bovendien fungeer je als sparringpartner voor de financieel controller.

De ideale kandidaat

Je hebt HBO werk- en denkniveau, liefst met enige jaren werkervaring in een soortgelijke rol. Je hebt een positieve instelling en weet de medewerkers dagelijks te motiveren en te stimuleren. Je hebt analytisch inzicht, hebt een ondernemende instelling en je kunt goed prioriteiten stellen. Bovendien beschik je over goede communicatieve vaardigheden, zodat je op een effectieve wijze kunt communiceren met zowel interne, als externe partijen.

Wij bieden

Salarisindicatie € 3000 - € 4000 afhankelijk van kennis en ervaring. Een uitdagende, fulltime baan met 27 vakantiedagen en 13 adv dagen per jaar. Mogelijkheid tot onmiddellijke indiensttreding bij de opdrachtgever zelf. 

Solliciteren

Geïnteresseerd? Solliciteer dan vóór 27 mei 2019 via de button 'direct solliciteren'. Wil je meer informatie over de functie? Bel dan met Ferdinand Duijvesteijn, financieel controller, mobiel: 06-29413158.

 

Type Regulier
Soort dienstverband Fulltime
Opleidingsniveau HBO
Arbeidstijd 40,0
Plaatsingsdatum 01-06-2019
Sluitingsdatum 30-06-2019
Locatie Terneuzen

David Schrier

HR manager