Stage of Afstuderen

Op zoek naar stage- of afstudeermogelijkheden? Bij Phoenix Contact zijn verschillende mogelijkheden voor studenten met of zonder technische achtergrond.

Tijdens je studie kijk je natuurlijk al regelmatig vooruit. Waar zie jij jezelf straks werken? In welke omgeving kom jij als mens het beste tot je recht? Waar krijg je de kans om je carrière een vliegende start te geven? Bij Phoenix Contact krijg je alle kansen om te ontdekken waar je staat.

Afstuderen

Afstuderen bij Phoenix Contact is voor veel studenten een uitgelezen kans. Waarom? Wij creëren een omgeving die motiveert, stimuleert en toekomstperspectief biedt. Je krijgt de best denkbare begeleiding van professionals om van je tijd bij Phoenix Contact een succes te maken. Flexibiliteit, menselijke maat en persoonlijke aandacht zijn kenmerken die bij ons passen.

Blijkt dat je goed bij ons past, dan kan je afstudeeropdracht zomaar het begin zijn van een uitdagende carrière bij Phoenix Contact.

Stage

Tijdens een stage leer je niet alleen ons, maar ook jezelf goed kennen. Bij Phoenix Contact loop je namelijk niet mee, maar wérk je volop mee. We gaan er daarbij vanuit dat je uitdagingen niet schuwt. Jij wilt graag zien hoe het er in de praktijk aan toe gaat, wij willen graag zien wat jij in je mars hebt. Vakinhoudelijk, maar ook qua persoonlijkheid. Hoe mooi zou het zijn als blijkt dat we goed bij elkaar passen?

Wij kunnen volop (duale) stageplaatsen aanbieden in de industriele (automatiserings) techniek. Ook binnen onze afdelingen HRM, finance, operations, marketing en communicatie en in ons magazijn zijn er interessante mogelijkheden. Natuurlijk mag je tijdens je stage een goede begeleiding verwachten. De deuren staan letterlijk en figuurlijk voor je open, er is altijd een collega die je verder helpt. Nu is het aan jou!

 

Plaatsingsdatum 20-02-2023
Type Stage
Locatie Zevenaar

Liane de Jong

HR Advisor
0613499108