Gevonden vacatures: 10 van 10

Er zijn geen vacatures die voldoen aan uw zoekopdracht.

Zevenaar , Phoenix Contact, MA-DC, Device Connectors

Als rechterhand van onze business area manager Ramon Kuipers begint de start van jouw nieuwe werkdag met een kop uitstekende koffie maar thee kan natuurlijk ook. Je checkt de agenda van Ramon en je maakt jouw eigen planning voor deze nieuwe werkdag, waarbij je er al rekening mee houdt dat alles zomaar anders kan lopen, dat is wat jouw functie zo afwisselend maakt.

Phoenix Contact B.V. groeit en gaat de komende jaren verder groeien. Een prima vooruitzicht voor een management assistant die zich als een vis in het water voelt in een dynamische en moderne werkomgeving.

Zevenaar , Phoenix Contact, OSE, Client Center-Backoffice

Je houdt van afwisseling en je krijgt energie van uitdagingen. Dan is deze functie op jouw lijf geschreven. Als een spin in het web die de touwtjes graag in handen heeft zorg jij ervoor dat onze klanten geholpen worden. Of het nu inkomende vragen zijn via de telefoon of via e-mail jij beoordeelt deze vragen op inhoud en prioriteit en zorgt voor een passende oplossing

Zevenaar , Phoenix Contact, PE-MS, Planning & Process

Het verschil maken door bedrijfsprocessen steeds efficiënter en effectiever te maken. Continue bezig zijn met kwaliteit, proces innovatie en -optimalisatie. Als bevlogen process engineer krijg je daarvoor bij deze vacature de uitgelezen kans. Met jouw kennis en ervaring op het gebied van kwaliteit, bedrijfsprocessen en automatisering blijft Operational Excellence en Customer intimicy  hoog op onze agenda staan. En geef je gevraagd én ongevraagd advies over verbetermogelijkheden van de functionaliteiten van de bedrijfsprocessen als ook van de bedrijfssystemen.

Zevenaar , Phoenix Contact, PDM-ICE, Product Management Marketing Communicatie

Weten wat je klanten nodig hebben, nog voor ze het zich realiseren. Dat is jouw kracht, wanneer je met een strategische blik naar de markt je eigen portfolioplan up-to-date houdt en vermarkt. Je houdt je als product manager bezig met alles rondom industriële aansluittechniek buiten de schakelkast, dus zowel M12 connectoren als bekabeling, maar ook Heavy Duty connectoren. Voor machinebouwers, paneelbouwers, distributeurs en voor eindklanten. Een technische snoepwinkel vol mogelijkheden.

Zevenaar , Phoenix Contact, PDM-ICE, Product Management Marketing Communicatie

De lead nemen bij het verder vermarkten van industriële coderings- en markeringsoplossingen. Een uitdagende rol voor jou als product manager industrial components. Gezien jouw kennis van de markt zie je veel kansen, want je kent het product en weet wat de klant vraagt. En door je gedegen marktonderzoeken en concurrentieanalyses weet je de juiste verkoopsnaren te raken. In de high-techindustrie van elektrotechniek en daarbinnen van Marking & Identification, en in de industriële automatisering. Waar wacht je nog op?

Zevenaar West-Nederland, Phoenix Contact, PS-IC, Phoenix Contact

De industriële aansluit- en automatiseringsoplossingen van Phoenix Contact maken het werk van onze klanten een stuk beter en eenvoudiger. Hoe? Dat weet jij haarfijn uit te leggen. Als productspecialist ken jij namelijk alle ins en outs van de producten in jouw portfolio. Of het nu gaat om voedingen, UPS en relais of ons innovatieve besturingsplatform. Voor de meest uiteenlopende toepassingen en branches heb jij een passende oplossing. Jij weet bovendien precies waar jouw klanten tegenaanlopen. Zo ben jij voor iedereen een gesprekspartner op niveau.

Zevenaar , Phoenix Contact, PMTE, Human Resources

De vierde industriële revolutie raast over ons heen! Met een rap tempo ontstaan er nieuwe technologieën op het gebied van bedrijfszekere elektrische installaties en slimme automatiseringsoplossingen. Dat heeft grote invloed op alle systemen waarmee we als technische vakmensen dagelijks te maken hebben. Processen en werkomgevingen worden steeds complexer, dat vraagt om flexibiliteit en een continue investering in kennis.

 

Zevenaar , Phoenix Contact, PJC, Industrial Management and Automation

Je houdt van afwisseling en je krijgt energie van uitdagingen. Dan is deze functie op jouw lijf geschreven. Klanten ontzorgen binnen technisch uitdagende projecten op het gebied van de infra- , energie-  en proces markt, dat is waar jij je als Project Coördinator mee bezig houdt. Als een spin in het web die de touwtjes graag in handen heeft zorg jij ervoor dat onze projecten succesvol opgestart en opgeleverd worden.

Zevenaar , Phoenix Contact, TC, Industrial Management and Automation

Voor vernieuwing en innovatie in de industriële automatisering loop jij niet weg. Sterker nog, jij ziet een uitdaging in het zelfstandig vinden van oplossingen. In de rol van technical consultant gebruik je je nieuwsgierige instelling om je klanten te helpen. Onze techniek is zo breed toepasbaar dat er altijd een nieuwe ontwikkeling op je pad komt. Alle marktsegmenten waarin besturing een rol speelt, van engineering tot gebruiker, ze maken allemaal gebruik van onze automatiserings- en netwerkproducten. En er valt altijd wel iets te innoveren. Door jou.

Zevenaar , Phoenix Contact, TSSE-IE/IMA, Technical Sales Support

Elke dag nieuwe technische kennis opdoen. En dit kunnen toepassen om klanten naar tevredenheid te helpen met hun technische issues in de industriële automatisering. Als bevlogen technical support engineer krijg je daarvoor bij deze vacature de uitgelezen kans. Met al je ervaring in de elektrotechniek en industriële automatisering blijf je je enthousiast verdiepen in de nieuwste technieken, applicaties en producten. Kennis en expertise waar de klanten dagelijks de vruchten van plukken.