Gevonden vacatures: 10 van 10

Er zijn geen vacatures die voldoen aan uw zoekopdracht.

Zevenaar , Phoenix Contact, LE, Logistics

Jij bent leergierig, enthousiast en gemotiveerd om alle kneepjes van het logistieke vak leren. Bij ons in het magazijn zijn volop mogelijkheden om waardevolle werkervaring op te doen en 1 dag in de week naar school te gaan voor jouw BBL-opleiding.

 

Zevenaar , Phoenix Contact, Operations

Een baan waar het nooit saai is. In een innovatieve en technische omgeving waar elke dag wat nieuws te ontdekken valt. En waar oprecht veel ruimte is voor jouw eigen inbreng en ontwikkeling.

, Phoenix Contact, Industrial Management and Automation

Duurzaamheid en klimaatbescherming zijn de mondiale uitdagingen van onze tijd. Wij nemen deze kwesties ernstig en richten ons daarom op het creëren van de All Electric Society. Een wereld waarin duurzaam gewonnen elektrische energie voordelig en vrijwel onbeperkt beschikbaar is als voornaamste vorm van energie voor iedereen.

Voor het realiseren van deze wereld is een allesomvattende elektrificatie, netwerkkoppeling en automatisering van alle sectoren in de economie en de infrastructuur nodig.

Wij zoeken daarom naar een ondernemende “Industrie Manager Duurzame Energie”, die professionele & lange termijn relaties met (nieuwe) klanten ontwikkelt op het gebied van productie, transport en gebruik van waterstof. Waterstof komt meer en meer in beeld als een schone en belangrijke “energie drager” en is binnen de visie van de All Electric Society een belangrijke bouwsteen.

Zevenaar , Phoenix Contact, MCS-CE, Product Management Marketing Communicatie

Jouw bloed gaat sneller stromen van online marketing, van campagnes voor new business én jij krijgt energie van het creëren en doorontwikkelen van de optimale digitale klantreis. Daarnaast zit jij vol met creatieve ideeën om ons merk op het netvlies en vervolgens in het hart van potentiële klanten te krijgen!

Office Sales Engineer

nog 0 dagen
Zevenaar , Phoenix Contact, OSE, Client Center-Backoffice

Je houdt van afwisseling en je krijgt energie van uitdagingen. Dan is deze functie jou op het lijf geschreven. Als een spin in het web die de touwtjes graag in handen heeft zorg jij ervoor dat onze klanten geholpen worden. Of het nu inkomende vragen zijn via de telefoon of via e-mail jij beoordeelt deze vragen op inhoud en prioriteit en zorgt voor een passende oplossing.

, Phoenix Contact, PS-IC, Phoenix Contact

De industriële aansluit- en automatiseringsoplossingen van Phoenix Contact maken het werk van onze klanten een stuk beter en eenvoudiger. Hoe? Dat weet jij haarfijn uit te leggen. Als productspecialist ken jij namelijk alle ins en outs van de producten in jouw portfolio. Voor de meest uiteenlopende toepassingen en branches heb jij een passende oplossing. Jij weet bovendien precies waar jouw klanten tegenaanlopen. Zo ben jij voor iedereen een gesprekspartner op niveau.

Zevenaar , Phoenix Contact, Phoenix Contact

Op zoek naar stage- of afstudeermogelijkheden? Bij Phoenix Contact zijn verschillende mogelijkheden voor studenten met of zonder technische achtergrond.

Technical Consultant

nog 0 dagen
Zevenaar , Phoenix Contact, TC, Technical Sales Support

Voor vernieuwing en innovatie in de industriële automatisering loop jij niet weg. Sterker nog, jij ziet een uitdaging in het zelfstandig vinden van oplossingen. In de rol van technical consultant gebruik je je nieuwsgierige instelling om je klanten te helpen. Onze techniek is zo breed toepasbaar dat er altijd een nieuwe ontwikkeling op je pad komt. Alle marktsegmenten waarin besturing een rol speelt, van engineering tot gebruiker, ze maken allemaal gebruik van onze automatiserings- en netwerkproducten. En er valt altijd wel iets te innoveren. Door jou.

Zevenaar , Phoenix Contact, TSSE-IE/IMA, Technical Sales Support

Elke dag nieuwe technische kennis opdoen. En dit kunnen toepassen om klanten naar tevredenheid te helpen met hun technische issues in de industriële automatisering. Als bevlogen technical support engineer krijg je daarvoor bij deze vacature de uitgelezen kans. Met al je ervaring in de elektrotechniek en industriële automatisering blijf je je enthousiast verdiepen in de nieuwste technieken, applicaties en producten. Kennis en expertise waar de klanten dagelijks de vruchten van plukken.

Zevenaar , Phoenix Contact, Phoenix Contact

Phoenix Contact B.V. groeit en gaat de komende jaren verder groeien. Een prima vooruitzicht voor ambitieuze en leergierige nieuwe collega's die zich als een vis in het water voelen in een dynamische en moderne werkomgeving.

Heb je tussen onze vacatures de functie waar je naar zoekt niet gevonden en wil je wel graag kennis met ons maken? Klik op Direct Solliciteren, vul het formulier in en upload jouw CV en korte motivatie. Ik, Liane de Jong, neem dan op korte termijn contact met jou op.