Gevonden vacatures: 8 van 8

Er zijn geen vacatures die voldoen aan uw zoekopdracht.

Zevenaar , Phoenix Contact, LE, Logistics

Jij bent leergierig, enthousiast en gemotiveerd om alle kneepjes van het logistieke vak leren. Bij ons in het magazijn zijn volop mogelijkheden om waardevolle werkervaring op te doen en 1 dag in de week naar school te gaan voor jouw BBL-opleiding.

 

Zevenaar , Phoenix Contact, Operations

Een baan waar het nooit saai is. In een innovatieve en technische omgeving waar elke dag wat nieuws te ontdekken valt. En waar oprecht veel ruimte is voor jouw eigen inbreng en ontwikkeling.

Content Marketeer

nog 0 dagen
Zevenaar , Phoenix Contact, MCS-CE, Product Management Marketing Communicatie

Jouw bloed gaat sneller stromen van online marketing, van campagnes voor new business én jij krijgt energie van het creëren en doorontwikkelen van de optimale digitale klantreis. Daarnaast zit jij vol met creatieve ideeën om ons merk op het netvlies en vervolgens in het hart van potentiële klanten te krijgen!

, Phoenix Contact, Industrial Components and Electronics

Management Assistant Sales

 

 

Office Sales Engineer

nog 0 dagen
Zevenaar , Phoenix Contact, OSE, Client Center-Backoffice

Product Manager

nog dagen
, Phoenix Contact, Product Management Marketing Communicatie
Zevenaar , Phoenix Contact, Phoenix Contact

Op zoek naar stage- of afstudeermogelijkheden? Bij Phoenix Contact zijn verschillende mogelijkheden voor studenten met of zonder technische achtergrond.

Zevenaar , Phoenix Contact, Phoenix Contact

Phoenix Contact B.V. groeit en gaat de komende jaren verder groeien. Een prima vooruitzicht voor ambitieuze en leergierige nieuwe collega's die zich als een vis in het water voelen in een dynamische en moderne werkomgeving.

Heb je tussen onze vacatures de functie waar je naar zoekt niet gevonden en wil je wel graag kennis met ons maken? Klik op Direct Solliciteren, vul het formulier in en upload jouw CV en korte motivatie. Ik, Liane de Jong, neem dan op korte termijn contact met jou op.