Gevonden vacatures: 9 van 9

Er zijn geen vacatures die voldoen aan uw zoekopdracht.

Zevenaar , Phoenix Contact, PE-MS, Planning & Process

Het verschil maken door bedrijfsprocessen steeds efficiënter en effectiever te maken. Continue bezig zijn met kwaliteit, proces innovatie en -optimalisatie. Als bevlogen process engineer krijg je daarvoor bij deze vacature de uitgelezen kans. Met jouw kennis en ervaring op het gebied van kwaliteit, bedrijfsprocessen en automatisering blijft Operational Excellence en Customer intimicy  hoog op onze agenda staan. En geef je gevraagd én ongevraagd advies over verbetermogelijkheden van de functionaliteiten van de bedrijfsprocessen als ook van de bedrijfssystemen.

Zevenaar , Phoenix Contact, PDM-ICE, Product Management Marketing Communicatie

Weten wat je klanten nodig hebben, nog voor ze het zich realiseren. Dat is jouw kracht, wanneer je met een strategische blik naar de markt je eigen portfolioplan up-to-date houdt en vermarkt. Je houdt je als product manager bezig met alles rondom industriële aansluittechniek buiten de schakelkast, dus zowel M12 connectoren als bekabeling, maar ook Heavy Duty connectoren. Voor machinebouwers, paneelbouwers, distributeurs en voor eindklanten. Een technische snoepwinkel vol mogelijkheden.

Zevenaar , Phoenix Contact, PDM-ICE, Product Management Marketing Communicatie

De lead nemen bij het verder vermarkten van industriële coderings- en markeringsoplossingen. Een uitdagende rol voor jou als product manager industrial components. Gezien jouw kennis van de markt zie je veel kansen, want je kent het product en weet wat de klant vraagt. En door je gedegen marktonderzoeken en concurrentieanalyses weet je de juiste verkoopsnaren te raken. In de high-techindustrie van elektrotechniek en daarbinnen van Marking & Identification, en in de industriële automatisering. Waar wacht je nog op?

Zevenaar , Phoenix Contact, PS-DC, Device Connectors

Met jouw liefde voor techniek weet je allang dat de belangrijkste actuele trends miniaturisatie, modularisatie en sneller aansluiten zijn. En je vindt niks mooier dan bijdragen aan het verder ontwikkelen ervan. Net als aan de marktontwikkelingen 'everything goes data' en de 'all electric society'. Als product specialist device connectors werk je aan het front van deze veranderingen. En kun je een stempel drukken op de toekomst van de industriële verbindingstechniek en -automatisering.

Zevenaar West-Nederland, Phoenix Contact, PS-IC, Phoenix Contact

De industriële aansluit- en automatiseringsoplossingen van Phoenix Contact maken het werk van onze klanten een stuk beter en eenvoudiger. Hoe? Dat weet jij haarfijn uit te leggen. Als productspecialist ken jij namelijk alle ins en outs van de producten in jouw portfolio. Of het nu gaat om voedingen, UPS en relais of ons innovatieve besturingsplatform. Voor de meest uiteenlopende toepassingen en branches heb jij een passende oplossing. Jij weet bovendien precies waar jouw klanten tegenaanlopen. Zo ben jij voor iedereen een gesprekspartner op niveau.

Zevenaar , Phoenix Contact, PJC, Industrial Management and Automation

Je houdt van afwisseling en je krijgt energie van uitdagingen. Dan is deze functie op jouw lijf geschreven. Klanten ontzorgen binnen technisch uitdagende projecten op het gebied van de infra- , energie-  en proces markt, dat is waar jij je als Project Coördinator mee bezig houdt. Als een spin in het web die de touwtjes graag in handen heeft zorg jij ervoor dat onze projecten succesvol opgestart en opgeleverd worden.

Regio Manager

nog dagen
Sales werkgebied , Phoenix Contact, RM-ICE, Industrial Components and Electronics

Elke dag nieuwe of bestaande klanten ontmoeten om met hen te praten over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van industriële aansluittechnieken en automatiseringsoplossingen? Als regio manager industrial components & electronics voor west-zuid ben jij namelijk het gezicht en aanspreekpunt voor bestaande- en nieuwe klanten. Jij weet precies wat er speelt bij jouw klanten en waar jij hen kunt ontzorgen op het gebied van de toepassingsmogelijkheden van het Phoenix Contact productportfolio.

Zevenaar , Phoenix Contact, TC, Industrial Management and Automation

Voor vernieuwing en innovatie in de industriële automatisering loop jij niet weg. Sterker nog, jij ziet een uitdaging in het zelfstandig vinden van oplossingen. In de rol van technical consultant gebruik je je nieuwsgierige instelling om je klanten te helpen. Onze techniek is zo breed toepasbaar dat er altijd een nieuwe ontwikkeling op je pad komt. Alle marktsegmenten waarin besturing een rol speelt, van engineering tot gebruiker, ze maken allemaal gebruik van onze automatiserings- en netwerkproducten. En er valt altijd wel iets te innoveren. Door jou.

Zevenaar , Phoenix Contact, TSSE-IE/IMA, Technical Sales Support

Elke dag nieuwe technische kennis opdoen. En dit kunnen toepassen om klanten naar tevredenheid te helpen met hun technische issues in de industriële automatisering. Als bevlogen technical support engineer krijg je daarvoor bij deze vacature de uitgelezen kans. Met al je ervaring in de elektrotechniek en industriële automatisering blijf je je enthousiast verdiepen in de nieuwste technieken, applicaties en producten. Kennis en expertise waar de klanten dagelijks de vruchten van plukken.