Gevonden vacatures: 15 van 15

Er zijn geen vacatures die voldoen aan uw zoekopdracht.

Zevenaar , Phoenix Contact, LE, Logistics

Jij bent leergierig, enthousiast en gemotiveerd om alle kneepjes van het logistieke vak leren. Bij ons in het magazijn zijn volop mogelijkheden om waardevolle werkervaring op te doen en 1 dag in de week naar school te gaan voor jouw BBL-opleiding.

 

Zevenaar , Phoenix Contact, Operations

Een baan waar het nooit saai is. In een innovatieve en technische omgeving waar elke dag wat nieuws te ontdekken valt. En waar oprecht veel ruimte is voor jouw eigen inbreng en ontwikkeling.

Controller

nog dagen
Zevenaar , Phoenix Contact, C, Finance

Een brede Controller functie bij een wereldspeler die met innovaties en technologische oplossingen een bijdrage levert aan duurzaamheid en klimaatbescherming!

Office Sales Engineer

nog 0 dagen
Zevenaar , Phoenix Contact, OSE, Client Center-Backoffice

Je houdt van afwisseling en je krijgt energie van uitdagingen. Dan is deze functie jou op het lijf geschreven. Als een spin in het web die de touwtjes graag in handen heeft zorg jij ervoor dat onze klanten geholpen worden. Of het nu inkomende vragen zijn via de telefoon of via e-mail jij beoordeelt deze vragen op inhoud en prioriteit en zorgt voor een passende oplossing.

Zevenaar , Phoenix Contact, OPE, Orderentry-Back Office

Je houdt van afwisseling en je krijgt energie van secuur werken. Dan is deze functie op jouw lijf geschreven. Als “pietje precies” die de touwtjes graag in handen heeft zorg jij ervoor dat onze klanten hun orders uitgeleverd krijgen.

Een uitdagende en afwisselende functie voor wie wil meegroeien in ons bedrijf.

 

Process Engineer

nog dagen
Zevenaar , Phoenix Contact, PE-CA, Planning & Process

Het verschil maken door bedrijfsprocessen steeds efficiënter te maken. Continue bezig zijn met kwaliteit, proces innovatie en -optimalisatie. Als bevlogen process engineer krijg je daarvoor bij deze vacature de uitgelezen kans. Met jouw kennis en ervaring op het gebied van kwaliteit, bedrijfsprocessen en automatisering blijft operational excellence hoog op onze agenda staan. En geef je gevraagd én ongevraagd advies over verbetermogelijkheden van de functionaliteiten van de bedrijfsprocessen als ook van de bedrijfssystemen.

, Phoenix Contact, PS-IC, Phoenix Contact

De industriële aansluit- en automatiseringsoplossingen van Phoenix Contact maken het werk van onze klanten een stuk beter en eenvoudiger. Hoe? Dat weet jij haarfijn uit te leggen. Als productspecialist ken jij namelijk alle ins en outs van de producten in jouw portfolio. Voor de meest uiteenlopende toepassingen en branches heb jij een passende oplossing. Jij weet bovendien precies waar jouw klanten tegenaanlopen. Zo ben jij voor iedereen een gesprekspartner op niveau.

Project Coordinator

nog 0 dagen
Zevenaar , Phoenix Contact, PJC, Industrial Management and Automation

Je houdt van afwisseling en je krijgt energie van uitdagingen. Dan is deze functie op jouw lijf geschreven. Klanten ontzorgen binnen technisch uitdagende projecten op het gebied van de infra- , energie-  en proces markt, dat is waar jij je als Project Coördinator mee bezig houdt. Als een spin in het web die de touwtjes graag in handen heeft zorg jij ervoor dat onze projecten succesvol opgestart en opgeleverd worden.

, Phoenix Contact, RM-ICE, Regional Management ICE

Elke dag nieuwe of bestaande klanten ontmoeten om met hen te praten over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van industriële aansluittechnieken en automatiseringsoplossingen? Als regio manager voor Oost Nederland ben jij namelijk het gezicht en aanspreekpunt voor bestaande- en nieuwe klanten. Jij weet precies wat er speelt bij jouw klanten en waar jij hen kunt ontzorgen op het gebied van de toepassingsmogelijkheden van het Phoenix Contact productportfolio.

Regio Manager Zuid

nog 0 dagen
Zuid-Nederland, Phoenix Contact, RM-DC, Device Connectors

Met jouw liefde voor techniek weet je allang dat de belangrijkste actuele trends miniaturisatie, modularisatie en sneller aansluiten zijn. En je vindt niks mooier dan bijdragen aan het verder ontwikkelen ervan. Net als aan de marktontwikkelingen 'everything goes data' en de 'all electric society'. Als regio manager device connectors werk je aan het front van deze veranderingen. En kun je een stempel drukken op de toekomst van de industriële verbindingstechniek en -automatisering.

 

Zevenaar , Phoenix Contact, Phoenix Contact

Op zoek naar stage- of afstudeermogelijkheden? Bij Phoenix Contact zijn verschillende mogelijkheden voor studenten met of zonder technische achtergrond.

Zevenaar , Phoenix Contact, TC, Technical Sales Support

Voor vernieuwing en innovatie in de industriële automatisering loop jij niet weg. Sterker nog, jij ziet een uitdaging in het zelfstandig vinden van oplossingen. In de rol van technical consultant gebruik je je nieuwsgierige instelling om je klanten te helpen. Onze techniek is zo breed toepasbaar dat er altijd een nieuwe ontwikkeling op je pad komt. Alle marktsegmenten waarin besturing een rol speelt, van engineering tot gebruiker, ze maken allemaal gebruik van onze automatiserings- en netwerkproducten. En er valt altijd wel iets te innoveren. Door jou.

Zevenaar , Phoenix Contact, TSSE-IE/IMA, Technical Sales Support

Elke dag nieuwe technische kennis opdoen. En dit kunnen toepassen om klanten naar tevredenheid te helpen met hun technische issues in de industriële automatisering. Als bevlogen technical support engineer krijg je daarvoor bij deze vacature de uitgelezen kans. Met al je ervaring in de elektrotechniek en industriële automatisering blijf je je enthousiast verdiepen in de nieuwste technieken, applicaties en producten. Kennis en expertise waar de klanten dagelijks de vruchten van plukken.

Zevenaar , Phoenix Contact, TSSE-IC/DC, Technical Sales Support

Elke dag nieuwe technische kennis opdoen. En dit kunnen toepassen om klanten naar tevredenheid te helpen met hun technische issues. Als bevlogen technical support engineer krijg je daarvoor bij deze vacature de uitgelezen kans. Met al je ervaring in de elektrotechniek en industriële automatisering blijf je je enthousiast verdiepen in de nieuwste technieken, applicaties en producten. Kennis en expertise waar de klanten dagelijks de vruchten van plukken.

 

Zevenaar , Phoenix Contact, Phoenix Contact

Phoenix Contact B.V. groeit en gaat de komende jaren verder groeien. Een prima vooruitzicht voor ambitieuze en leergierige nieuwe collega's die zich als een vis in het water voelen in een dynamische en moderne werkomgeving.

Heb je tussen onze vacatures de functie waar je naar zoekt niet gevonden en wil je wel graag kennis met ons maken? Klik op Direct Solliciteren, vul het formulier in en upload jouw CV en korte motivatie. Ik, Liane de Jong, neem dan op korte termijn contact met jou op.