Program Manager Technical Education

De vierde industriële revolutie raast over ons heen! Met een rap tempo ontstaan er nieuwe technologieën op het gebied van bedrijfszekere elektrische installaties en slimme automatiseringsoplossingen. Dat heeft grote invloed op alle systemen waarmee we als technische vakmensen dagelijks te maken hebben. Processen en werkomgevingen worden steeds complexer, dat vraagt om flexibiliteit en een continue investering in kennis.

 

Of zoals je toekomstige collega Bert van der Linden, program manager technical education, het omschrijft: "Een (nieuwe) technologie betekent niet direct een succesvolle oplossing; de sleutel tot succes ligt bij de gekwalificeerde medewerker. Deze medewerker gebruikt deze technologie op een juiste manier en doet dit op basis van zijn expertise. Het geeft mij persoonlijk energie wanneer een medewerker zijn opgedane expertise inzet en daarmee bijdraagt aan succesvolle oplossing voor een interne of externe klant. De uitdaging ligt in het feit om deze persoonlijke/benodigde expertise naadloos te laten aansluiten bij de snelle veranderingen in de technologie. Ga jij deze uitdaging met mij aan?”

Laat zien wat je in huis hebt als program manager technical education

Onze klanten zoeken onder andere state-of-the-art-oplossingen voor bedrijfszekere elektrische installaties, schaalbare netwerken en slimme automatisering en vragen ons mee te denken in oplossingen voor complexe technische vraagstukken. Dit vraagt om de juiste kennisoverdracht. Dit begint bij onze medewerkers, hun kennis is cruciaal. Ook onze klanten en partners staan voor de uitdaging om bij te blijven in deze revolutie. Jouw expertise op het gebied van kennisoverdracht, ontwikkeling en techniek helpt ons verder. Je verantwoordelijkheden bestaan bijvoorbeeld uit:

 • het ontwikkelen van interne en externe technische opleidingprogramma’s
 • het beheren van de technische opleidingprogramma’s en materialen
 • het uitbesteden en het verzorgen van trainingen, opleidingen en cursussen

Breng jij mee wat wij in een program manager technical education willen zien?

Dat techniek en nieuwe technologische ontwikkelingen je interesse hebben is vanzelfsprekend. Althans, dat vinden wij. Je bent technisch inhoudelijk sterk en kent een breed interessegebied in de elektrotechniek. Daarnaast breng je een aansprekende dosis energie mee, die je onder andere met plezier inzet om kennis te delen. En onmisbaar is je capaciteit om goed te kunnen luisteren en te weten hoe je moet doorvragen om tot de kern van dingen te komen. Bovendien beschik je over:

 • een hbo-diploma, bijvoorbeeld in de richting Elektrotechniek, Industriële Automatisering, Embedded Systems of Technische Informatica.
 • ervaring als opleider is een duidelijke pré
 • een goede beheersing van het Nederlands en Engels. Ook van het Duits? Dan is dat mooi meegenomen 

Voel je je aangesproken en voldoe je (nog) niet 100% aan wat we vragen? Reageer gewoon, want we hebben oog voor talent!Bij

Phoenix Contact in Zevenaar kan je rekenen op deze arbeidsvoorwaarden

Een baan waar het nooit saai is. In een innovatieve en technische omgeving waar elke dag wat nieuws te ontdekken valt. En waar oprecht veel ruimte is voor jouw eigen inbreng en ontwikkeling. Bovendien krijg je:


 • een bruto maandsalaris tussen de € 3.500 en € 5.500, afhankelijk van je kennis en werkervaring
 • 25 vakantiedagen en 7,5 compensatieverlofdagen
 • opleidingsmogelijkheden om je te blijven ontwikkelen
 • een variabele bonusregeling
 • uitzicht op een vaste aanstelling
 • een pensioenregeling waarbij wij 60% van de premie op ons nemen
 • thuiswerkmogelijkheden
 • lease auto
 • een bijdrage voor je sportabonnement en een fietsregeling, omdat we jouw vitaliteit belangrijk vinden

Solliciteer nu op de vacature van program manager technical education bij Phoenix Contact

Ga jij als program manager technical education jouw kennis en ervaring delen met collega’s en klanten? Reageer dan door op de button direct solliciteren te klikken upload je cv en motivatie en vertel ons waarom jij de perfecte kandidaat bent voor deze vacature.

Soort dienstverband Vast
Vakgebied Techniek
Provincie Gelderland
Opleidingsniveau HBO
Carrièreniveau Mid-career
Plaatsingsdatum 26-11-2021
Type Vast
Locatie Zevenaar

Liane de Jong

HR Advisor
0613499108