3D modelleur

Voor ons engineeringsbureau Konstruktis zijn we op zoek naar een 3D modelleur. Ben je een echte teamplayer, werk je secuur en ben je gefocust op detail? Heb jij ervaring als 3D modelleur of ben je bereid om dit te leren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit zijn jouw verantwoordelijkheden

Als 3D modelleur ben je verantwoordelijk voor het uitwerken en detailleren van bestaande en nieuwbouw constructies voor de industriebouw, utiliteitsbouw, woningbouw en civiele techniek. Hierbij moet je denken aan constructies bestaande uit staal, beton/metselwerk, hout, aluminium, glas en kunststoffen. Van het creëren van een kleine doorgang in een draagmuur tot een complexe constructie van 500 ton staal. Jij draait je hand er niet voor om.

In de functie van 3D modelleur werk jij aan een enorme diversiteit van projecten. Tussentijds heb je overleg met jouw collega’s over de planning en de uitvoeringsdetails. Uiteindelijk lever je een totaalpakket af voor de klant.

De constructies werk je uit in het tekenprogramma Tekla Structures. Ervaring in dit programma is een pré, maar geen must. We leiden je namelijk graag op tot een ervaren Tekla Structures tekenaar!

Een kijkje achter de schermen

Je gaat aan de slag bij Konstruktis in Terneuzen, waar je samenwerkt met een geweldig team van twee 3D modelleurs, een constructeur en een manager die alles in goede banen leidt. De sfeer is hier familiair en de lijntjes zijn kort. We werken hard, maar we lachen net zo hard. En naast het teamwerk heb je ook veel interactie met collega’s van andere afdelingen binnen de Syndus Group en onze opdrachtgevers.

Waarom is dit iets voor jou?

  • Je beschikt over minimaal een MBO diploma in een technische richting en/of heb je ervaring als 3D modelleur/tekenaar vanuit werk of opleiding;
  • Je werkt zeer nauwkeurig, beschikt over een proactieve houding en weet het overzicht goed te bewaren.

Hier kun je op bouwen

  • Een goed salaris volgens CAO Metalektro;
  • 27 vakantiedagen en 13 adv dagen. Tel maar uit!;
  • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen door het volgen van trainingen en aanvullende opleidingen in jouw vakgebied;
  • Je krijgt de kans om aan een diversiteit aan projecten te werken. Geen dag is hetzelfde!;
  • Een goede pensioenregeling via PME en een premievrije aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering;
  • Én veel leuke extra’s. Denk aan een jaarlijks budget om te besteden aan jouw vitaliteit en gezondheid, een loyaliteitsbonus en gezellige bedrijfsfeestjes.

Wie zijn wij?

Bij Konstruktis, onderdeel van de Syndus Group, kom je terecht in een ingenieursbureau waar we ons specialiseren in het ontwerpen en berekenen van allerlei constructies voor de industriebouw, utiliteitsbouw, woningbouw en civiele techniek.

Enthousiast?

Laat het ons weten en stuur een bericht via vacatures@syndus.com. Voor inhoudelijke vragen over deze functie kun je contact opnemen met onze collega Pascal Lensen (manager Konstruktis) via 0031 (0)115 644 712 of WhatsApp via https://wa.me/31612678096

Locatie Terneuzen

Senna Riemens

Corporate recruiter
0115-644622