Werkvoorbereider productie

Welkom bij Ferris, waar jouw rol als werkvoorbereider cruciaal is voor een vlekkeloze staalbouwproductie. Je zorgt voor een soepele uitvoering van orders door nauwkeurig te plannen, programmeren en benodigde materialen tijdig op te roepen. Heb jij technische expertise en het enthousiasme om ons team te komen versterken? Solliciteer dan nu!

Wat zijn jouw verantwoordelijkheden?

Als werkvoorbereider productie draag je de verantwoordelijkheid voor het nauwkeurig en tijdig voorbereiden van alle bewerkingen voor orders, met als uiteindelijk doel een efficiënte uitvoering in zowel de werkplaats als tijdens de montage te waarborgen. Daarbij ben je verantwoordelijk voor het juist programmeren en voorbereiden van orders voor productiemachines en het tijdig afroepen van benodigde basismaterialen, met als resultaat een gestroomlijnde en effectieve productieomgeving.

Jouw werkzaamheden omvatten o.a.:

  • Nauwkeurig invoeren van CNC-gegevens voor een efficiënte machinewerking;
  • Voorraadbeheer van het werkplaatsmagazijn. Plannen en organiseren voor tijdige levering van Ferris-gerelateerde goederen (staalbestellingen);
  • Verantwoordelijk voor het onderhoudsplan van de CNC-machines, inclusief storingsbeheer en opvolging;
  • Uitvoeren van kwaliteitscontrole op productiewerkzaamheden;
  • Het bijhouden en archiveren van relevante documentatie m.b.t. cnc-machines en productiecijfers.

Hoe ziet jouw werkplek eruit?

Je komt te werken bij Ferris, onderdeel van de Syndus Group. Jouw uitvalsbasis is ons hoofdkantoor in Terneuzen, maar bent ook veel te vinden in de staalbouwwerkplaats naast ons hoofdkantoor. Je rapporteert jouw werkzaamheden aan de (assistent) productieleider.

Waarom is dit iets voor jou?

Jij wordt enthousiast van zaken tot de bodem uitzoeken en nauwkeurig werk afleveren. En tijdsdruk? Dat komt niet voor in jouw woordenboek. Daarnaast:

  • Heb je minimaal een MBO 4 diploma, bij voorkeur in een technische richting;
  • Heb je minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Ben je een fijne sparringpartner voor zowel klanten als collega’s.

Wat hebben wij jou te bieden?

  • Een goed salaris conform CAO Metalektro;
  • 27 vakantiedagen en 13 adv dagen. Tel maar uit!;
  • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen door het volgen van trainingen en aanvullende opleidingen in jouw vakgebied;
  • Een goede pensioenregeling via PME en een premievrije aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering;
  • Én veel leuke extra’s. Denk aan een jaarlijks budget om te besteden aan jouw vitaliteit en gezondheid, een loyaliteitsbonus en gezellige bedrijfsfeestjes.

Wie zijn wij?

Syndus Group is een middelgrote organisatie met ongeveer 450 medewerkers. Ferris is onderdeel van de Syndus Group. Wij ontwerpen, fabriceren en monteren staalconstructies voor de sectoren industrie, (petro)chemie, energie, food en bouw. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in fabrieksonderhoud en aanpassingen van bestaande constructies (brownfield).

Enthousiast?

Laat het ons weten en stuur een bericht naar vacatures@syndus.com. Voor inhoudelijke vragen over deze functie kun je contact opnemen met onze collega Paul Verdurmen (manager operations) via +31645600534 of WhatsApp via https://wa.me/31645600534. 

Locatie Terneuzen

Senna Riemens

Corporate recruiter
+31 115 644 622