Projectleider (Terneuzen)

Ben jij die ervaren en hands-on projectleider die in staat is om meerdere van onze projecten tegelijkertijd effectief en efficiënt aan te sturen en op te leveren? Als projectleider bij Ferris draag je zorg voor het organiseren, coördineren en leiden van diverse projecten op het gebied van industriële staalbouw.

Wat zijn jouw verantwoordelijkheden?

Je coördineert en leidt staalbouwprojecten van concept tot voltooiing, met focus op planning, budgetbeheer, kwaliteitsborging en veiligheid. Daarnaast onderhoud je nauw contact met interne teams en externe stakeholders, waarbij effectieve communicatie en samenwerking centraal staan. Je bewaakt deadlines, identificeert risico's en presenteert innovatieve oplossingen. Als eindverantwoordelijke stuur je het team aan, waardoor je een essentiële rol vervult in het behalen van optimale resultaten en bijdraagt aan de groei en ontwikkeling van Ferris.

Hoe ziet jouw werkplek eruit?

In deze rol op ons hoofdkantoor in Terneuzen ben je niet alleen actief op kantoor, maar breng je ook veel tijd door op onze projectlocaties (Zeeland, Rotterdamse regio, België). Samenwerking staat centraal, waarbij je intensief contact hebt met het projectteam, waaronder de collega-projectleiders, projectcoördinatoren, en collega's van calculatie, engineering, werkvoorbereiding, inkoop, productie en montage. Je volgt de lopende uitdagingen nauwlettend en fungeert als dagelijkse motivator om ervoor te zorgen dat onze projecten succesvol, van hoge kwaliteit en volgens planning worden afgerond.

Waarom is dit iets voor jou?

  • Je beschikt over een HBO diploma in een technische richting en/of beschikt over minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Je hebt ervaring in project- en contractmanagement;
  • Je kan besluitvaardig handelen, weet goed overzicht te behouden en kan prioriteiten stellen;
  • Je bent een fijne sparringpartner voor zowel onze collega’s als voor onze klanten.

Wat hebben wij jou te bieden?

  • Een goed salaris conform CAO Metalektro;
  • 27 vakantiedagen en 13 adv dagen. Tel maar uit!;
  • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen door het volgen van trainingen en aanvullende opleidingen in jouw vakgebied;
  • Een goede pensioenregeling via PME en een premievrije aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering;
  • Én veel leuke extra’s. Denk aan een jaarlijks budget om te besteden aan jouw vitaliteit en gezondheid, een loyaliteitsbonus en gezellige bedrijfsfeestjes.

Wie zijn wij?

Syndus Group is een middelgrote organisatie met ongeveer 450 medewerkers. Ferris is onderdeel van de Syndus Group. Wij ontwerpen, fabriceren en monteren staalconstructies voor de sectoren industrie, (petro)chemie, energie, food en bouw. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in fabrieksonderhoud en aanpassingen van bestaande constructies (brownfield).

Enthousiast?

Laat het ons weten en stuur een bericht naar via vacatures@syndus.com. Voor meer informatie neem contact op met onze collega Martin de Blok (manager projecten) via +31 (0)115 644 656 of WhatsApp via https://wa.me/31645021469.

 

Locatie Terneuzen

Senna Riemens

corporate recruiter
+31 115 644 622