Stage technisch tekenaar (Hbo)

Volg je op dit moment een technisch Hbo-opleiding richting Werktuigbouwkunde of Engineering en ben je op zoek naar een interessante stage? Voor Konstruktis en Ferris zijn wij per september op zoek naar een stagiair(e)!

Wat doe je als stagiair(e) technisch tekenaar?

Tijdens jouw stage krijg je de mogelijkheid om de wereld van het technisch tekenen bij Konstruktis en Ferris te ontdekken. Als stagiair(e) technisch tekenaar werk je onder begeleiding van onze ervaren tekenaars en constructeurs mee op onze tekenkamer. Je werkt mee aan het tekenen en modelleren van allerlei verschillende constructies, voornamelijk staal. Je maakt daarbij kennis met de tekenprogramma’s Tekla, Autocad en Navisworks. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om mee te kijken op onze afdelingen Werkvoorbereiding en Calculatie, zodat je een goed beeld kunt krijgen van de technische functies binnen de staalbouw. Binnen de stage bestaat de ruimte om te werken aan een specifieke afstudeeropdracht.

Wat kun je bij ons verwachten?

Tijdens jouw stage ontvang je maandelijkse een vaste stagevergoeding van € 450,-. Daarnaast kun je bij ons het volgende verwachten:

  • Een uitdagende en leerzame stage in een gezellig en jong team;
  • Begeleiding door onze ervaren tekenaars en constructeurs;
  • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en te laten ontdekken waar jouw interesses liggen binnen het vak van technisch tekenaar.

Hoe ziet jouw stageplek eruit?

Als stagiair(e) technisch tekenkamer loop je stage bij ons tekenbureau Konstruktis, gevestigd in Terneuzen. Tijdens jouw stage werk je in een klein team van ca. 12 collega’s bestaande uit ervaren tekenaars en constructeurs. Voor de begeleiding wordt een vaste collega aangesteld die je meeneemt in zijn vak.

Word jij onze nieuwe stagiair(e)?

Laat het ons weten en solliciteer direct via de knop 'Ik wil solliciteren'. Voor meer informatie neem contact op met onze collega Ivo Verstraeten (HR adviseur) via tel. +0031 (0) 115 644 722.

Locatie Terneuzen

Ivo Verstraeten

HR adviseur
0115 644 722