Stage Logistic Engineering (Hbo)

Volg je op dit moment de Hbo-opleiding Logistic Engineering en ben je op zoek naar een interessante stage? Voor de afdeling Cranage & Rigging (Arentis) zijn wij per september op zoek naar een stagiair(e)!

Wat doe je als stagiair(e) Logistic Engineering?

Tijdens jouw stage krijg je de mogelijkheid om de logistieke wereld van het horizontaal en verticaal transport bij Arentis te ontdekken. De afdeling Cranage & Rigging houdt zich namelijk bezig met het hijsen en heffen van lasten met behulp van onze mobiele toren- en telescoopkranen. Binnen de stage werk je binnen het Cranage & Rigging team mee aan dagdagelijkse taken. Denk hierbij aan het organiseren en plannen van het horizontaal en verticaal transport, het opstellen van hijsplannen en het voorbereiden van hijs- en hefwerkzaamheden. Tevens bestaat er binnen deze stage de mogelijkheid om te werken aan een afstudeerstage die gericht is op het analyseren en verbeteren van onze bedrijfsprocessen binnen de afdeling Cranage & Rigging. 

Wat kun je bij ons verwachten?

Tijdens jouw stage ontvang je maandelijkse een vaste stagevergoeding van € 450,-. Daarnaast kun je bij ons het volgende verwachten:

  • Een uitdagende en leerzame stage in een gezellig en jong team;
  • Begeleiding door onze ervaren collega’s;
  • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en te laten ontdekken waar jouw interesses liggen binnen het logistieke vakgebied.

Hoe ziet jouw stageplek eruit?

Als stagiair(e) Logistic Engineering loop je stage bij de afdeling Cranage & Rigging bij Arentis, gevestigd in Terneuzen. Tijdens jouw stage werk je in een klein team van 5-7 collega’s bestaande uit ervaren logistieke werkvoorbereiders en planners. Voor de begeleiding wordt een vaste collega aangesteld die je meeneemt in zijn vak.

Word jij onze nieuwe stagiair(e)?

Laat het ons weten en solliciteer direct via de knop ‘Ik wil solliciteren’. Voor meer informatie neem contact op met onze collega Ivo Verstraeten (HR adviseur) via tel. +0031 (0) 115 644 722.

Locatie Terneuzen

Ivo Verstraeten

HR adviseur
0115 644 722