Stage HRM (Hbo)

Volg je op dit moment een Hbo-opleiding richting HRM en ben je op zoek naar een stage? Weet jij van aanpakken en ben je communicatief sterk? Voor onze HR afdeling zijn wij per september op zoek naar een stagiair(e)!

Wat doe je als stagiair(e) HRM?

Tijdens jouw stage krijg je de mogelijkheid om de wereld van HR bij Syndus Group te ontdekken. Als stagiair(e) HRM werk je mee binnen het HR team en ben je één van de aanspreekpunten voor alle collega’s binnen Syndus Group. Je houdt je bezig met het uitvoeren van diverse administratieve HR-taken. Denk hierbij aan het opstellen van arbeidscontracten, scholingsovereenkomsten en het aanmaken van personeelsdossiers voor nieuwe werknemers. Binnen de werving & selectie van nieuw personeel ga jij je actief bezig houden met de invulling van onze vacatures, je speelt een belangrijke rol bij de invulling van de stagevacatures voor het nieuwe semester en je bent betrokken bij het organiseren van verschillende HR-evenementen. Afhankelijk van jouw interesses kun je ook andere zaken binnen de in-, door- en uitstroom van personeel onderzoeken en uitvoeren.

Wat kun je bij ons verwachten?

Tijdens jouw stage ontvang je maandelijkse een vaste stagevergoeding van € 450,-. Daarnaast kun je bij ons het volgende verwachten:

  • Een uitdagende en leerzame stage in een gezellig en jong team;
  • Begeleiding door onze ervaren HR adviseurs;
  • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en te laten ontdekken waar jouw interesses liggen binnen het HR-vakgebied;

Hoe ziet jouw stageplek eruit?

Als stagiair(e) HRM loop je stage bij onze afdeling HR. De stage vindt plaats op ons hoofdkantoor gevestigd in Terneuzen. De afdeling HR bestaat uit een team van 5 collega’s met ieder hun eigen expertise/discipline. Tijdens jouw stage werk je nauw samen met de collega’s van het HR team. Daarnaast heb je contact met tal van collega’s van andere afdelingen binnen Syndus Group en externe relaties.

Word jij onze nieuwe stagiair(e)?

Laat het ons weten en solliciteer direct via de knop ‘Ik wil solliciteren’. Voor meer informatie neem contact op met onze collega Ivo Verstraeten (HR adviseur) via tel. +0031 (0) 115 644 722.

Locatie Terneuzen

Ivo Verstraeten

HR adviseur
0115 644 722