Commercieel medewerker binnendienst

Ben jij commercieel gedreven en wil je graag werken in een internationale omgeving? Werk je graag zelfstandig, maar ben je ook een sterke schakel in het verbinden van collega’s en opdrachtgevers? Dan zijn wij op zoek naar jou! Om verdere groei te realiseren zijn we binnen Fiberstruct op zoek naar een enthousiaste collega om ons Sales team fulltime te versterken en samen deze groei te realiseren.

Wat doe je als commercieel medewerker binnendienst?

Als commercieel medewerker binnendienst vorm je samen met jouw collega’s van verkoop  buitendienst het sales team voor bestaande en potentiële opdrachtgevers gevestigd in het binnen- en buitenland. Onze klanten zijn actief binnen allerlei sectoren van de Petrochemie, Oil & Gas tot installatietechniek. Dit brede speelveld zorgt binnen deze functie voor een grote diversiteit aan (technische) klantvragen, verkooporders en taken.

In deze functie ben je een belangrijke schakel voor opdrachtgevers en jouw collega’s van het Sales team in Terneuzen en Slowakije. Je bent namelijk hét (telefonische) aanspreekpunt voor commerciële en technische vragen. Verder volg je aanvragen en orders op van bestaande en potentiële opdrachtgevers (o.a. prijzen doorgeven, offertetraject begeleiden, invoeren en update houden van gegevens in het CRM systeem e.d.). Tevens behandel je klachten en waar mogelijk denk je mee in creatieve klant specifieke oplossingen. Samen met de afdeling Communicatie weet jij via Social Media en de website de naamsbekendheid van Fiberstruct een boost te geven! Daarnaast vind jij het leuk om je bijdrage te leveren aan het organiseren van Beurzen -en Marketing activiteiten. 

Als toonaangevend Europees producent van kunststof roosters (GVK) en constructies levert Fiberstruct voor de meest uiteenlopende segmenten wereldwijd. Juist de diversiteit aan opdrachtgevers en het internationale karakter zorgen ervoor dat kunststof wereldwijd is geaccepteerd als volwaardig alternatief voor staal. Onze no nonsense bedrijfscultuur zorgt verder voor een prettige informele werksfeer en jouw persoonlijke inbreng wordt erg gewaardeerd!

Waarom is dit iets voor jou?

  • Je beschikt over een afgeronde MBO niveau 4 of Hbo-opleiding in combinatie met aantoonbare werkervaring in een soortgelijke (technisch) commerciële functie;
  • Goede beheersing van Engels in woord en geschrift, kennis van Frans en/of Duitse taal is een pré;
  • Je bent flexibel en schakelt snel, want onze klanten willen vaak op korte termijn iets geregeld hebben;
  • Zelfstarter, plannen en organiseren, proactief, creatief en een goed gevoel voor humor zijn kenmerken die bij jou passen;

Wat hebben wij jou te bieden?

Onze arbeidsvoorwaarden

Syndus biedt een uitdagend salaris conform de CAO Metalektro. Naast jouw salaris heb je recht op 27 vakantiedagen, 13 adv dagen, een collectieve zorgverzekering bij CZ en een goede pensioenregeling via het PME. Bovendien bieden wij:

  • een loyaliteitsbonus vanaf vijf dienstjaren;
  • een premievrije aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering;
  • georganiseerd bedrijfsvervoer;
  • uitzicht op vast dienstverband;
  • 10% korting op een fitnessabonnement bij Bodyline;
  • én fietsen van en naar het werk wordt extra beloond.

Hoe ziet jouw werkplek eruit?

Als commercieel medewerker binnendienst ben je werkzaam bij onze werkmaatschappij Fiberstruct. Je vaste standplaats is Terneuzen en je maakt onderdeel uit van een groeiend dynamisch Sales team dat bestaat uit 5 collega’s, allen werkzaam vanuit vestiging Terneuzen. Onze productielocatie en andere collega’s zijn gevestigd in Strážske (Slowakije). Als een spin in het web heb je dagelijks contact met jouw collega’s in Terneuzen en Slowakije.

Word jij onze nieuwe collega?

Laat het ons weten en solliciteer direct via de knop ‘Ik wil solliciteren’. Voor meer informatie neem contact op met onze collega Martin Schrijver (International Sales manager) via tel. 0031 (0)6 8360 2136.

Locatie Terneuzen

Ivo Verstraeten

HR adviseur
0115 644 722