Projectleider (staalbouw)

Weet jij als geen ander een project veilig en van A tot Z te leiden en succesvol af te ronden? En wil jij een afwisselende baan waarbij je niet weet wat de dag brengt? Dan is dit de baan voor jou!

Wat je doet als Projectleider?

Door jouw ervaring, kennis en kunde op het gebied staal en als projectleider ben je de belangrijkste schakel tussen de klant en onze organisatie. Je draagt zorg voor het organiseren, coördineren en leiden van diverse projecten op het gebied van industriële staalbouw. De projecten zijn uiteenlopend in grootte, duur, complexiteit en budget. Je kunt hierbij denken aan een trappentoren tot een loopbordes op hoogte of de staalbouwconstructie van een nieuwe fabriek. Jij maakt de planningen, werkt met budgetten, bewaakt deze en stuurt bij waar nodig. Natuurlijk loopt het niet altijd zoals gepland, maar hier kan jij als geen ander op anticiperen.

Als projectleider opereer je voornamelijk zelfstandig. Je beheert je eigen agenda, bent een aantal dagen per week op locatie en daarbij heb je dagelijks contact met collega’s van calculatie, werkvoorbereiding, inkoop en de montage over de verloop van het project. Jij luistert naar de uitdagingen waar zij tegenaan lopen en treedt op als motivator om het project succesvol en volgens de planning met elkaar af te ronden.

Hoe ziet jouw werkplek eruit?

Je komt te werken bij werkmaatschappij Ferris, onderdeel van de Syndus Group. Ferris is gevestigd in Terneuzen, maar in deze rol ben je ook werkzaam op de locaties van onze klanten van Rotterdam tot Zuidwest-Nederland en regio’s Antwerpen en Gent (België).

De projecten worden onderverdeeld onder de vier projectleiders. Je komt in een leuk, klein team terecht en hoewel jullie niet samenwerken op één project, zijn jullie goede sparringpartners en helpen jullie elkaar graag een stapje verder. In jouw rol heb je te maken met veel collega’s van Ferris. Doordat het projectteam met ieder project uit andere mensen bestaat, leer je in een korte tijd de organisatie goed kennen. Je bent een verbindende schakel tussen de afdelingen. Jij weet wat er waar speelt en zorgt ervoor dat iedereen hetzelfde resultaat voor ogen heeft.

Waarom is dit iets voor jou?

  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring op het gebied van projectleiderschap in de industriële staalbouw.
  • Veiligheid staat voor jou voorop.
  • Je kan goed plannen, organiseren en het overzicht houden.
  • Je bent zelfstandig, klant- en resultaatgericht, zelfverzekerd en een fijne sparringpartner voor zowel collega’s als voor de klant.
  • Je denkt vooruit en wilt weten wat er speelt binnen het projectteam.

Wat heeft Syndus jou te bieden?

Bij Syndus verdien je een goed salaris conform de CAO Metalektro. Naast een salaris krijg je 27 vakantiedagen, 13 adv dagen en een goede pensioenregeling via PME. Als projectleider krijg je een auto van de zaak, smartphone en een laptop.

Bovendien bieden wij:

  • een loyaliteitsbonus vanaf vijf dienstjaren;
  • winstdelingsregeling;
  • een collectieve zorgverzekering bij CZ;
  • een premievrije aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering;
  • 10% korting op een fitnessabonnement bij Bodyline;
  • en nog veel meer …

Word jij onze nieuwe collega?

Laat het ons weten! Solliciteer direct via de knop ‘Ik wil solliciteren’! Voor inhoudelijke vragen over deze functie kun je contact opnemen met onze collega Wim Blondeel (directeur Ferris) via 0031 (0) 115 644 600.

Locatie Terneuzen

Ivo Verstraeten

HR adviseur
0115 644 722