Afdelingshoofd Kraanverhuur

Als afdelingshoofd van onze afdeling Cranage (kraanverhuur) word je verantwoordelijk voor de operationele zaken van de activiteit kraanverhuur van Arentis. Jij stuurt dagelijks (in)direct zo’n 50 collega’s aan, je bent het aanspreekpunt voor onze belangrijke opdrachtgevers, ziet toe op het behalen van omzet en marge, ondersteunt collega’s waar nodig en denkt continu mee waar we de organisatie kunnen verbeteren.

Wat doe je als afdelingshoofd Kraanverhuur?

In deze functie draag je zorg voor de dagelijkse aansturing van de afdeling Cranage, bestaande uit kraanmachinisten, riggers, chauffeurs, werkvoorbereiders en planners. Je bent eindverantwoordelijk voor de dagelijkse inzet en planning van personeel en activiteiten (kraanwerk, rigging en transporten). Daarbij zorg je ervoor dat geldende werkprocedures-/instructies worden nageleefd, evenals de kwaliteitseisen en wet- en regelgeving van overheid en onze klanten. Je probeert iedere dag de afdeling op een hoger plan te brengen, waarbij je je team coacht en helpt te verbeteren en indien nodig ook in staat bent om corrigerend op te treden. Daarnaast ben je binnen deze functie het centrale aanspreekpunt voor operationele vragen van klanten.

Tot slot werk je aan strategische doelen voor de (middel)lange termijn en hebt hierbij oog voor de impact op personeel en organisatie. Dit doe je o.a. samen met je collega-MT leden van Arentis, waarvan je deel uitmaakt.

Waarom is dit iets voor jou?

  • Je beschikt over een afgeronde Hbo-opleiding, bent bij voorkeur technisch geschoold en hebt ruime leidinggevende ervaring;
  • Je bent bij voorkeur bekend in de wereld van kranen en (industriële) kraanverhuur;
  • Je beschikt over natuurlijk leiderschap en uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Analytisch, probleemoplossend vermogen, klant- en resultaatgericht zijn kenmerken die bij jou passen;

Wat hebben wij jou te bieden?

Onze arbeidsvoorwaarden

Bij Syndus verdien je een goed salaris conform de CAO Metalektro. Naast jouw salaris heb je recht op 27 vakantiedagen, 13 adv dagen, een collectieve zorgverzekering bij CZ en een goede pensioenregeling via het PME. Bovendien bieden wij:

  • een loyaliteitsbonus vanaf vijf dienstjaren;
  • een premievrije aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering;
  • 10% korting op een fitnessabonnement bij Bodyline;
  • een winstuitkering na 1 jaar dienstverband;
  • een auto en smartphone van de zaak.

Hoe ziet jouw werkplek eruit?

Als afdelingshoofd Kraanverhuur ben je werkzaam bij onze werkmaatschappij Arentis. Naast de afdeling Cranage, waar zo’n 50 man werkt, zijn er c.a. 150 andere collega’s werkzaam bij Arentis en nog eens 200 collega’s die verspreid zitten over de andere werkmaatschappijen van de Syndus Group. Jouw standplaats is Terneuzen, maar in deze functie bezoek je ook regelmatig onze klant- en projectlocaties. Binnen de functie ben je voor zowel interne als externe klanten het aanspreekpunt voor vragen en problemen. Je schakelt intern regelmatig met andere collega’s en afdelingen.

Word jij onze nieuwe collega?

Laat het ons weten en solliciteer direct via de knop 'Ik wil solliciteren'. Voor meer informatie over deze functie neem contact op met onze collega Ivo Verstraeten (HR Adviseur) via tel. 0031 (0)115 644 722.

 

Locatie Terneuzen

Ivo Verstraeten

HR adviseur
0115 644 722