Tekla tekenaar 3D modelleur

Heb jij gevoel voor het tekenen van constructies? Heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel, werk je secuur en ben je gefocust op detail? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor onze werkmaatschappij Konstruktis zijn we op zoek naar een nieuwe collega.

Wat doe je als Tekla tekenaar 3D modelleur?

Als tekenaar 3D modelleur teken je constructies van uiteenlopende aard in het tekenprogramma Tekla ten behoeve van interne en/of eindklanten. Je houdt je bezig met het tekenen en modelleren van allerhande constructies in staal, beton, hout en kunststof. Tijdens de uitvoering van opdrachten en projecten denk en werk je mee aan de onderlinge afstemming van structuur, technieken en de uitvoerbaarheid van de constructies.

Waarom is dit iets voor jou?

  • Je beschikt over een Mbo niveau 4 of Hbo-diploma richting tekenaar/constructeur, (werktuig)bouwkunde, civiele techniek of gelijkwaardig;
  • Je hebt meerdere werkjaren ervaring als 3D tekenaar/modelleur;
  • Je werkt zeer nauwkeurig en beschikt over een proactieve houding, want het is van belang knelpunten in een vroegtijdig stadium te signaleren;
  • Een groot verantwoordelijkheidsgevoel en gefocust op detail zijn kenmerken die bij jou passen.

Wat hebben wij jou te bieden?

Onze arbeidsvoorwaarden

Bij Syndus verdien je een goed salaris conform de CAO Metalektro. Naast jouw salaris heb je recht op 27 vakantiedagen, 13 adv dagen, een collectieve zorgverzekering bij CZ en een goede pensioenregeling via het PME. Bovendien bieden wij:

  • een loyaliteitsbonus vanaf vijf dienstjaren;
  • een premievrije aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering;
  • georganiseerd bedrijfsvervoer;
  • 10% korting op een fitnessabonnement bij Bodyline;
  • én fietsen wordt extra beloond.

Hoe ziet jouw werkplek eruit?

Als tekenaar 3D modelleur ben je werkzaam bij onze werkmaatschappij Konstruktis in Terneuzen. Als tekenaar 3D modelleur werk je in een team van 5 tot 7 collega tekenaars en constructeurs. Je bent in grote mate zelfstandig aan het werk, maar tijdens de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden heb je contact met onze collega’s en klanten.

Word jij onze nieuwe collega?

Laat het ons weten! Solliciteer direct via de knop 'Ik wil solliciteren'. Voor inhoudelijke vragen over deze functie neem contact op met onze collega Pascal Lensen (Manager tekenbureau) via 0031 (0) 115 644 611.

Locatie Terneuzen

Ivo Verstraeten

HR adviseur
0115 644 722