Gevonden vacatures: 11 van 11

Er zijn geen vacatures die voldoen aan uw zoekopdracht.

Terneuzen , Arentis, Allround mw.tools, Tools

Ben jij flexibel ingesteld en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Neem je initiatieven, denk je vooruit en beschik je over goede communicatieve vaardigheden? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor onze afdeling Tools zijn we op zoek naar medewerkers voor onze tijdelijke verhuuraccommodaties.

Terneuzen , Arentis, Techn comm adv, Sales & Rental

Ben jij commercieel en gedreven op het binnenhalen van nieuwe deals? Werk je graag actief mee aan het versterken van onze klantrelaties en het uitbreiden van ons netwerk? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze commerciële afdeling bij Arentis zijn we vanwege uitbreiding van ons team op zoek naar een fulltime commercieel technisch adviseur in de buitendienst.

Terneuzen , Ferris, Constr.bankw/lass., Prefab Terneuzen
Terneuzen , Arentis, Kraanmachinist, Uitvoering C&R

Ben jij een gedreven kraanmachinist met een passie voor het uitvoeren van mooie hijsklussen in de industrie? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor onze afdeling Cranage zijn we ter uitbreiding van ons team op zoek naar kraanmachinisten voor de mobiele telescoop- en torenkranen.

Terneuzen , Amerplastics, Kunststofbewerker, UItvoering
Terneuzen , Ferris, Lrl.constr.bankw., Prefab Terneuzen
Terneuzen , Arentis, Lrl.onderhoudsmont, Service & Maintenance
Terneuzen , Ferris, Montagemedewerker, Montage Terneuzen

Word jij enthousiast van het construeren en monteren van kleine en grote staalconstructies? Beschik je over ruimtelijke voorstellingsvermogen, ben je een echte teamplayer én ben je niet bang voor (grote) hoogtes en kleine ruimtes? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor onze montageploeg bij Ferris zijn we op zoek naar monteurs staalconstructies.

Terneuzen , Arentis, Onderhoudsmonteur, Service & Maintenance

Ben jij een sleutelaar en werk je graag aan grote mobiele werktuigen? Is geen storing jou te veel, werk je nauwkeurig en kun je omgaan met tijdsdruk? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor onze werkplaats bij Arentis zijn we op zoek naar enthousiaste onderhoudsmonteurs.

Open sollicitatie

nog dagen
, Syndus, Syndus
Terneuzen , Arentis, Rigger, Cranage & Rental

Beschik jij over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en denk je in oplossingen en mogelijkheden? Ben jij een teamplayer, weet je van aanpakken en kun je omgaan met tijdsdruk? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor onze afdeling Cranage & Rental zijn we op zoek naar Riggers/Industrieel verhuizers.