Technisch coördinator

In de functie van technisch coördinator ben jij de verbindende schakel tussen de technische uitdagingen aan onze machines, de organisatie van het werk en de administratieve processen. Je draagt bij aan het vlekkeloos laten verlopen van onze verhuuractiviteiten vanuit onze vestiging op ArcelorMittal (Gent). Waar wacht je nog op? Kom werken bij Arentis!

Wat zijn jouw verantwoordelijkheden?

In de rol van technisch coördinator draag je de verantwoordelijkheid voor de technische staat van onze uitgebreide vloot van industriële machines die tijdig beschikbaar gesteld moeten worden voor verhuur. Hierbij moet je denken aan onderhoud en het verhelpen van storingen aan hoogwerkers, verreikers, schaarliften, aggregaten en compressoren. Voor jouw beeldvorming: we beheren in totaal 2.100 industriële machines, waarvan 250 op onze vestiging bij ArcelorMittal!

Dagelijks overleg je met vestigingsleider Robbert om prioriteiten te bepalen, waarbij jij de leiding neemt in de dagelijkse coördinatie van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Je geeft functioneel sturing aan een onderhoudsmonteur en twee collega’s van de innameafdeling, waarbij je administratieve taken vervult, zoals het opstellen van werk- en schadebonnen, het bijhouden van periodieke keuringen, en het beoordelen en administreren van schades. Naast je coördinerende en administratieve verantwoordelijkheden, ben je ook regelmatig hands-on bezig als monteur, met name wanneer zich kleine storingen of reparaties voordoen op de vestiging. Het hoofdkantoor in Terneuzen komt in beeld bij grotere storingen en reparaties.

Hoe ziet jouw werkplek eruit? 

Als technisch coördinator ben je werkzaam bij onze werkmaatschappij Arentis. Je bent werkzaam op onze vestiging op ArcelorMittal (Gent, België). Deze werklocatie is binnen 10 minuten aan te rijden vanaf de grens bij Zelzate. Je bent werkzaam in een klein, gezellig team en staat ook regelmatig in contact met de collega’s van onze vestiging in Terneuzen (NL). Je rapporteert jouw werkzaamheden aan collega Paul, manager Service & Maintenance.  

Waarom is dit iets voor jou? 

Met jouw technische expertise, organisatorische vaardigheden en hands-on mentaliteit ben je een onmisbare schakel binnen ons team. Daarbij waarderen we je bereidheid om zelf ook geregeld de handen uit de mouwen te steken wanneer dat nodig is. Daarnaast:

  • Ben je in het bezit van een MBO niveau 3 of 4 diploma mobiele voertuigen, mobiele werktuigen of bedrijfsautotechniek (NL) of een diploma beroepssecundair onderwijs (BE) in combinatie met minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke rol;
  • Durf je verantwoordelijkheid te nemen in het maken van bepaalde beslissingen en ben je bereid om eens in de zes weken consignatiedienst te lopen.
     

Wat hebben wij jou te bieden? 

  • Een bediendecontract met een goed salaris conform PC209;
  • 20 vakantiedagen en 13 adv dagen;
  • Een groepsverzekering;
  • Je krijgt een servicebus ter beschikking voor woon-werkverkeer en zakelijke kilometers;
  • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen door het volgen van trainingen en aanvullende opleidingen in jouw vakgebied; 
  • Én veel leuke extra’s. Denk aan een loyaliteitsbonus en gezellige bedrijfsfeestjes.
     

De mogelijkheid bestaat om een dag mee te lopen, zodat je kunt ervaren of de functie voor 100% bij jou past.  

Wie zijn wij?  

Arentis, onderdeel van de Syndus Group, verhuurt een totaalpakket aan industriële machines en gereedschappen. De hoofdactiviteiten zijn gericht op verticaal en horizontaal transport en het leveren van kranen, machines en materieel voor onder andere de sectoren industrie, bouw, chemie en petrochemie. Arentis heeft vestigingen in Nederland en België. 

Enthousiast? 

Laat het ons weten en stuur een bericht naar vacatures@syndus.com. Voor inhoudelijke vragen over deze functie kun je contact opnemen met onze collega Paul van Veldhuizen (manager service & maintenance) via tel. +31 6 4581 0622 of WhatsApp via https://wa.me/31645810622

Type Regulier
Soort dienstverband Fulltime
Opleidingsniveau MBO
Arbeidstijd 40,0
Plaatsingsdatum 09-07-2024
Sluitingsdatum 29-08-2024
Locatie Sint-Kruis-Winkel (BE)

Senna Riemens

Corporate recruiter
+31 115 644 622