Werkvoorbereider Terneuzen

Heb jij technisch inzicht en houd je bij elk project het overzicht? Ben jij een echte regelaar en communicatief sterk? Als werkvoorbereider ben je de onmisbare technische én creatieve schakel tussen de wens van onze klant en de oplevering. Je houdt je dagelijks bezig met het voorbereiden, plannen, bewaken en bijsturen van onze kleinere en grotere projecten. Ga als werkvoorbereider bij Ferris aan de slag en maak ieder project tot een succes!

Sta jij stevig in je (werk)schoenen?

In jouw rol ben je een belangrijke schakel in het bouwproces van engineering tot aan de oplevering. Het betreft een dynamische functie met veel variatie. Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden van opdrachten van onze klanten en denkt continu in mogelijkheden. Aan de hand van productietekeningen zorg je dat al het benodigde materiaal en materieel op tijd aanwezig is om het project uit te voeren. De ene dag hou je je bezig met de tijdsplanning en de andere dag focus je je op de kwaliteit en veiligheid van onze projecten. Dit alles heeft betrekking op zowel de productie in de werkplaats alsmede de montage op locatie.

Voor deze functie is het belangrijk dat je besluitvaardig kan handelen en dat je verantwoording durft te nemen voor de juiste voorbereiding van projecten. Samen streven we er naar om de gevraagde kwaliteit van onze projecten hoog te houden.

Hoe ziet jouw werkplek eruit?

De functie van werkvoorbereiding is onderdeel van het bedrijfsbureau van Ferris. Samen met zo’n 6 collega werkvoorbereiders, een medewerker inkoop, transpoort coördinator en  team calculatie vorm je het bedrijfsbureau. Jerry is daarvan de manager, samen bekijken jullie altijd naar de meest efficiënte werkwijze en neemt hij verbetervoorstellen graag van je aan.

Als werkvoorbereider ben je onderdeel van verschillende projectgroepen en werk je met collega’s van de verschillende afdelingen samen. In deze functie ben je niet alleen werkvoorbereider, maar als het ware ook de rechterhand van de projectleider.

Syndus Group is een middelgrote organisatie met ongeveer 450 medewerkers. Ferris is onderdeel van de Syndus Group. Wij ontwerpen, fabriceren en monteren staalconstructies voor de sectoren industrie, (petro)chemie, energie, food en bouw. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in fabrieksonderhoud, aanpassingen van bestaande constructies (brownfield) en safety scans. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Terneuzen, maar we hebben ook een kleine vestiging in Numansdorp en daarnaast zijn we gestationeerd op klantlocaties.

Waarom is dit iets voor jou?

  • Je beschikt over minimaal een afgeronde mbo-opleiding niveau 4 in de richting van Werktuigbouwkunde, Bouwkunde of Bouw;
  • Je hebt ongeveer 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie én in de staalbouw;
  • Je hebt ervaring met contracten;
  • Je bent goed in plannen en organiseren van werk én kan het overzicht bewaren;
  • Je werkt resultaatgericht en bent een echte teamspeler die verantwoordelijkheid durft te pakken. Je doet wat je belooft.

Wat hebben wij jou te bieden?

Een afwisselende, fulltime baan binnen een groeiend, toekomstgericht bedrijf waarbij jouw eigen inbreng gewaardeerd wordt.

  • Een goed salaris;
  • 27 vakantiedagen en 13 adv dagen. Tel maar uit!;
  • Een goede pensioenregeling via PME, zodat je ook op je oude dag kan genieten;
  • Een loyaliteitsbonus. Afhankelijk van het aantal dienstjaren;
  • Een premievrije aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering;
  • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen door het volgen van trainingen en aanvullende opleidingen in jouw vakgebied;
  • Veel leuke extra’s. Denk aan een collectieve zorgverzekering bij CZ, korting op jouw fitnessabonnement bij Bodyline en een duurzaam inzetbaarheidsbudget;
  • Heel veel uitdaging! Geen project is hetzelfde!

Wij begrijpen dat jij specifieke talenten bezit en dat je werkzaamheden moeten passen bij jouw persoonlijke ambitie. Samen zullen we verdere invulling geven aan jouw functie. Een persoonlijk ontwikkelplan kan daar een onderdeel van zijn!

Een Belgisch dienstverband via onze Belgische NV behoort eventueel ook tot de mogelijkheden. Indien dit gewenst is, dan maken wij dit graag met jou bespreekbaar.

Enthousiast geworden?

Laat het ons weten en solliciteer direct via de knop ‘Ik wil solliciteren’! Neem voor inhoudelijke vragen over deze functie contact op met onze collega Jerry Kruisifikx (Manager Bedrijfsbureau) via tel. 0031 115 644 736.

Type Regulier
Soort dienstverband Fulltime
Opleidingsniveau MBO
Arbeidstijd 40,0
Plaatsingsdatum 17-11-2022
Sluitingsdatum 10-02-2023
Locatie Terneuzen

Senna Riemens

Corporate Recruiter
+31 115 644 622