ICT support medewerker

Krijg jij energie van het oplossen van ICT gerelateerde problemen en vind je het leuk om je collega’s verder te helpen? Durf jij keuzes te maken, zodat we de continuïteit van onze bedrijfsprocessen kunnen blijven bewaken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Krijg jij energie van het oplossen van ICT gerelateerde problemen en vind je het leuk om je collega’s verder te helpen? Durf jij keuzes te maken, zodat we de continuïteit van onze bedrijfsprocessen kunnen blijven bewaken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat je doet als ICT support medewerker?

“De telefoon gaat, het is een collega die graag jouw hulp wil omdat een applicatie op zijn computer is vastgelopen. Jij kijkt ter plekke of op afstand mee, lost het probleem op en zorgt dat jouw collega zijn of haar werk snel weer kan hervatten. Op naar de volgende melding.”

Jij bent als ICT support medewerker het visitekaartje van de ICT afdeling en het eerste aanspreekpunt voor jouw collega’s bij ICT gerelateerde zaken (1e lijns). Dit kan van alles zijn, denk bijvoorbeeld aan: het aanmaken van een gebruiker of een pc gereed maken voor een nieuwe collega, problemen met laptops en mobiele devices, vragen over een applicatie of een gebruiker die niet meer kan inloggen. Daarnaast hebben wij een uitgebreide productie omgeving met veel industriële ICT apparatuur. Jij zorgt ervoor dat de eindgebruiker een oplossing krijgt aangeboden en zich gehoord en begrepen voelt. Deze hulpvragen verwerk je via ons ticketsysteem en andere bijbehorende administratieve werkzaamheden pak jij automatisch op. Daarmee weet jij prioriteiten te stellen en overzicht te houden.

Hoe ziet jouw werkplek eruit?

Als ICT support medewerker ben je werkzaam op ons hoofdkantoor in Terneuzen. Samen met Arjan en Pim vorm je team ICT support. Het team valt onder de afdeling ICT. Team ERP, waar je ook veel mee samenwerkt, bestaat uit drie collega’s. Er hangt een informele sfeer en dat maakt dat het een gezellig team is.

Wat het leuk maakt om bij ons te werken? Allereerst de teamspirit om gezamenlijk de beste oplossingen te vinden voor onze klanten en hen de beste service te bieden, de diversiteit in werkzaamheden en het feit dat geen dag hetzelfde is!

Syndus Group is een middelgrote organisatie met ongeveer 450 medewerkers. Onze hoofdactiviteiten zijn te verdelen in vijf branches: levering van kunststof leidingsystemen en kunststof veiligheidspoorten (Amerplastics), de verhuur van industriële machines en gereedschappen (Arentis), de bouw van staalconstructies (Ferris), de productie van kunststof looproosters en - constructies (Fiberstruct) en een teken- en engineeringskantoor (Konstruktis). 

Waarom is dit iets voor jou?

Je bent een aanpakker, enthousiast en oplossingsgericht. Jij kan zelfstandig handelen, maar daarnaast is samenwerken en sparren met collega’s ook iets wat je graag doet. En verder:

  • Beschik je over minimaal een MBO 3 diploma in de richting van ICT;
  • Is ervaring in een soortgelijk functie een pré;
  • Kun je vragen van gebruikers omzetten naar technische en praktische oplossingen;
  • Ben je klant- en servicegericht en werk je nauwkeurig.

Dit zoek jij in een baan:

  • Een goed salaris;
  • 27 vakantiedagen en 13 adv dagen. Tel maar uit!;
  • Een goede pensioenregeling via PME, zodat je ook op je oude dag kan genieten;
  • Een smartphone en een laptop, zodat je vanaf al onze vestigingen het verschil kunt maken;
  • Een loyaliteitsbonus. Afhankelijk van het aantal dienstjaren;
  • Een premievrije aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering;
  • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen door het volgen van trainingen en aanvullende opleidingen in jouw vakgebied;
  • Én nog veel leuke extra’s. Denk aan een collectieve zorgverzekering bij CZ, korting op jouw fitnessabonnement bij Bodyline en een duurzaam inzetbaarheidsbudget;
  • Uitdaging! Met de diversiteit aan vraagstukken is geen dag hetzelfde.

Word jij onze nieuwe collega?

Laat het ons weten en solliciteer direct via de knop ‘ik wil solliciteren’. Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze collega Rinus Kolijn (teamleider ICT) via tel. 0031 (0)115 644 624.

Type Regulier
Soort dienstverband Fulltime
Opleidingsniveau MBO
Arbeidstijd 40,0
Plaatsingsdatum 09-12-2022
Locatie Terneuzen

Senna Riemens

Corporate Recruiter
+31 115 644 622