Planner (Verhuur)

Ben jij degene die verder kijkt dan zijn neus lang is en in staat is om overzicht te behouden in de planning van de verhuur van ons industrieel materieel? Zorg jij ervoor dat ons industrieel materieel op tijd bij de klant wordt afgeleverd door tijdig de juiste acties uit te zetten ten aanzien van beschikbaarheid van machines en personeel? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven! Voor Arentis zijn we op zoek naar een fulltime Planner.

Wat doe je als Planner?

Binnen deze functie ga jij je bezighouden met de planning, maar dat is lang niet alles. Belt de klant met een technische vraag? Jij maakt er werk van! Zijn er extra mensen nodig voor de bemanning van onze machines? Jij lost het op!

In deze functie ben jij de spin in het web als het gaat om het tijdig afleveren van ons industrieel materiaal bij onze klanten. Je beheert een zeer gevarieerde functie: geen dag is hetzelfde. Jouw focus ligt op de organisatie en planning en je weet het complete overzicht te behouden. Je neemt opdrachten van klanten aan, muteert de opdrachten en bewegingen (in huur/uit huur) in het planningssysteem. Je draagt zorg voor de planning van materieel en, indien van toepassing, personeel, rekening houdend met onderhoud en keuringen van de machines en beschikbaarheid van medewerkers. Daarbij verzorg je diverse administratieve en organisatorische werkzaamheden en heb je dagelijks intensief contact met onze klanten (B2B), leveranciers en collega’s. Belangrijk hierin is dat je service gericht te werk gaat en afspraken met de klanten nakomt. We willen onze klanten blij maken!

Hoe ziet jouw werkplek eruit?

Arentis, onderdeel van de Syndus Group, verhuurt een totaalpakket aan industriële machines en gereedschappen. De hoofdactiviteiten zijn gericht op verticaal en horizontaal transport en het leveren van kranen, machines en materieel voor onder andere de sectoren industrie, bouw, chemie en petrochemie. Arentis heeft vestigingen in Nederland en België.

Als Planner maak jij onderdeel uit van een klein team waarbij je actief samenwerkt met drie andere Planners en collega’s van andere afdelingen. Daarbij moet je denken aan collega’s uit de werkvoorbereiding, de uitvoering, onze chauffeurs, de Tools afdeling, collega’s van andere vestigingen en het afdelingshoofd waar je rechtstreeks aan rapporteert. Je werkt vanuit ons hoofdkantoor in Terneuzen.

Waarom is dit iets voor jou?

  • Je beschikt over MBO niveau;
  • Je hebt affiniteit met techniek;
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en beheerst de Engelse taal;
  • Je hebt geen 8-5 mentaliteit. Je bent bereid om extra te werken en om de zoveel tijd draai je een consignatiedienst. 

En verder:

  • Heb je een commerciële instelling en werk je klantgericht. Je hebt dagelijks contact met onze klanten en we willen hen op een correcte manier te woord staan;
  • Heb je een mentaliteit van aanpakken en meedenken. Jij denkt in oplossingen én mogelijkheden;
  • Ben je stressbestendig. Het gaat jou makkelijk af om verschillende ballen tegelijk in de lucht te houden;
  • Ben je een echte teamspeler. Samen streven we naar mooie resultaten!

Wat hebben wij jou te bieden?

Een afwisselende, fulltime baan binnen een groeiend, toekomstgericht bedrijf waarbij jouw eigen inbreng gewaardeerd wordt.

Onze arbeidsvoorwaarden
Bij Syndus verdien je een goed salaris conform de CAO Metalektro. Naast jouw salaris heb je recht op 27 vakantiedagen, 13 adv dagen, een collectieve zorgverzekering bij CZ en een goede pensioenregeling via het PME. Bovendien bieden wij:

  • een loyaliteitsbonus vanaf vijf dienstjaren;
  • een premievrije aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering;
  • een mooie consignatievergoeding;
  • én nog zoveel meer!

Word jij onze nieuwe collega?

Laat het ons weten en solliciteer direct via vacatures@syndus.com! Neem voor inhoudelijke vragen over deze functie contact op met onze collega Jan Donze (Afdelingshoofd Cranage & Rigging) via tel. 0031 (0)115 644 622.

Meer weten over Arentis?

Bezoek onze website www.arentis.com voor meer informatie. 

Type Regulier
Soort dienstverband Fulltime
Opleidingsniveau MBO
Arbeidstijd 40,0
Plaatsingsdatum 25-11-2022
Sluitingsdatum 20-12-2022
Locatie Terneuzen

Senna Riemens

Corporate Recruiter
+31 115 644 622